Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsibogyo

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bedobott értesítő szerint nem tudták kézbesíteni a levelét, de naiv ügyfél egész nap otthon volt, és még biztonsági kamerája is van, úgyhogy visszanézte az egész napot, és egyáltalán nem járt náluk postás. Persze volt, csak a házba nem jutott be. Szeretném megosztani…..
Az a legjobb a fantomtartozásokban, hogy minden nyomorult féreg elvárja, hogy majd az ügyfél bizonyítja, hogy ő igenis befizette 48 évvel ezelőtt a 13, jogelődnek a 3 forint tartozást, ami soha nem is volt, vagy különben. Az EOS Faktoring például 1,5 év alatt nem találja a…..
kicsibogyo 2012.07.11 20:27:44
hello,
Mint ex-fenti cegnel dolgozo nehany tanacs:
1. a szó elszáll az írás megmarad (UPC-nál is igaz, a fanatikusok tértivevénnyel tolják, a modernek e-mail nyomkövetéssel)
2. nem akarok én bántani senkit, de a poszt írója arról nem tesz említést, hogy még frissiben melegiben mit tett amikor a felszólítók jöttek még UPC-tól nem EOS-tól? (normálisan minimum egy levél/mail UPC-nak, telefon felesleges sokat kell várni)
3. amikor már behajtó cég van az azt jelenti, hogy a sztori kurva régi, ha annyira igaza van akkor miért nem ütötte a vasat? persze attól még igaza lesz a poszt írónak biztos, de igaz a mondás "néma gyereknek anyja se".
4. szintén nem a cég védelmében, mert már hál isten nincs közöm hozzájuk, de azért hangbemondás alapján mutasson má' valaki nekem egy behajtó/szolgáltató/akármilyen céget aki/ami bármit is elhisz? a mai világban? még magamnak se hiszem el ha nem tartom meg a számlát :D

Szóval összefoglalva nem veszett ügy, de foglalkozni kéne vele. A faktoringgal az a baj az már az utolsó utáni lépcső és így nehéz...talán egy személyes megjelenés és erőteljes kérés az ügyintéző felé, hogy nézze má meg azt a beszélgetés (meglesz, sokáig kell őrizni és meg is tudják találni, nyugi).

Ja és a kérdésre a válasz, igen, lehet telefonon keresztül :)
A másikra pedig, igen lehet egyszerre két ügyfélszámon aktív előfizetés, mivel az embernek ugye le kéne mondania és a szolgáltató csak úgy önhatalmúlag nem kötögetheti ki meg be. Nem tudhatja miért akar ember fia pl kettőt a házba külön néven,stb.