Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WallyWest

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy hány olvasónkat fogom most elszomorítani, de két sorozatnak a heti szintű beszámolóját ezúttal töröljük. Az egyik az American Horror Story: Asylum. Ennek az oka az a sajnálatos tény, hogy a nálunk sokkal nagyobb olvasótáborral bíró Hogyvolt blog is átvette a…..
WallyWest 2012.11.18 17:56:06
Tegnap lezárult a szavazás és ma kikerültek az eredmények. Talán a többi szerkesztő nevében is írhatom, hogy nagyon-nagyon büszkék vagyunk a kedves olvasóinkra, amiért bejuttattak minket a TOP 10-be, azon belül is a 7. helyre! Lehet, hogy másoknak ez nem valami nagy dolog, de nekem…..
WallyWest 2012.09.07 16:05:02
Erről a filmről semmi információm nincs, de khm... egész érdekesnek ígérkezik. Konkrétan új értelmet nyer a "békaember" kifejezés. ..
Horror-Mirror Frost előzetes 2012.07.19 17:13:00
Reynir Lyngdal izlandi rendező már a Frost c. horror-thriller utómunkálatain dolgozik, elvileg idén bemutatják hazájában. Még áprilisban láthattatok egy kis kedvcsinálót, most pedig a rendes előzetest vehetitek szemügyre. Egy fiatal pár - Agla pszichológus, Gunnar filmkészítő -…..
Hűvös időhöz Hideg csontok, haha. A kritikámat róla itt lehet elolvasni. ..
A teaser után egy "rendes" trailer, ami teljesebb képet ad a sztoriról. Kissé sablonosnak tűnik, de engem még továbbra is érdekel. ..