Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rockitbaby

157 bejegyzést írt és 10798 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
rockitbaby 2024.05.09 04:56:48
@Joseph Toser: Azt, hogy mennyink lesz igazolni, majd a nyár végén utólag fogjuk megtudni, de ez nem is baj. Jó ez, ne teregessük ki a lapjainkat. Maradjon titokban, aminek kell.

Fifázni meg el lehet kezdeni, csak kicsit másként. Mondhatni fordítottan. Thiago Motta neve kerül elő a leginkább, fogod a jelenlegi keretet és megnézed, hogy holvá kellene igazolni, hogy Motta kompatibilis legyen. Kicsit mazochistábbak megtehetik ugyanezt Allegri maradásával számolva akár ;)
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
rockitbaby 2024.05.09 02:48:10
@Drughi Di Bianconeri: @Rikoo: Azért egy-két játékoson látszott, hogy elkészült a végére, de nem is csoda, több, mint 100 perc lett a vége - ráadásul ugye ők sokáig 3 fronton is szerepeltek. Iszonyat jó munka folyik ott, pedig ők is járnak nyaranta haknizgatni. Lenne mit ellesni...

Nem csak az erőnlétre gondoltam, hanem a győzni akarásra és tudásra is. Ez is valami egészen elképesztő, ebben a szezonban ez már a sokadik meccs volt, amit az utolsó percekben fordítottak a maguk javára. De amúgy igazolni is jól igazolnak. Egeszen szürreális, hogy Perez nevével egy lapon emlegetjük a koncepció vagy a projekt dolgokat.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
rockitbaby 2024.05.08 20:13:24
@Drughi Di Bianconeri: 50+ meccsünk lesz, kelleni fognak a cserék, és az is, hogy kihasználjuk a keret adta lehetőségeket. Ez nem az a szezon lesz, ahol elég lesz a szűk keret.
rockitbaby 2024.05.08 20:45:41
@Drughi Di Bianconeri: Egyértelmű, hogy ki kell alakuljon egy fix, stabil kezdő, ez nem vitás. Azonban szerintem most muszáj lesz, hogy a cseresor is elérje a kezdők szintjét. A bajnokság nagyon szoros, már ami a mi környékünket jelenti és ez még sokkal rosszabb lehetett volna, ha a Napoli és a Lazio legalább azt hozza, ami a keretben van. A következő szezonban én simán el tudom képzelni, hogy a szerda szombat ritmusban meccsenkét 4-5 változtatások legyenek. Muszáj lesz a BL-ben teljesíteni, a bajnokságban sem fig beleférni a lazázás, és latható, hogy a mostani szezonban hiába csak heti egy meccsek voltak, a keret kb kipurcant, mert nem forgatta őket Allegri.

Ez a szezon úgy, hogy nyáron EB - ami miatt alapból rövidebb idő jut felkészülni -, a bajnokság már augusztus közepén startol, a BL mellé télen bejön a Coppa, majd pedig a szezon nem fog véget érni májusban, mert KlubVB. Nem csak sok meccs lesz, de elnyújtott szezon is. Muszáj lesz használni a teljes kispadot, es nem csak a meccsek vége felé felküldeni őket.
rockitbaby 2024.05.08 21:00:31
@Rikoo: Sanszosan lesz jó pár kölcsön, lehet opcióval is. Mondjuk ezt a konstrukciót én nem szeretem, mert az előre meg nem jósolható jövőre vállalsz esetleges kötelezettséget. Akkor is, ha valószínűleg ez másként nem lesz megoldható.
A Juventus középpályása fellebbezésében a 10X Health Systems amerikai cég által szállított tablettákról beszél. Az amerikai székhelyű 10X Health Systems cég áll a középpontjában a Juventus labdarúgóját, Paul Pogbát tavaly ért doppingpozitív ügynek. A Daily Mail szerint az „egészségguru” Gary Brecka…..
rockitbaby 2024.05.08 17:29:00
@Rikoo: Hogy jövök én ide? De nem érzed, hogy ha fogalmad sincs arról, mit csinálsz az gáz?
rockitbaby 2024.05.08 17:51:44
@Rikoo: Tenni azért valamit, hogy egyenesbe hozd a karriered és a tested pont azt feltételezi, hogy nagyon is tisztában van vele, mit csinál, különben nem tenné. Az más dolog, hogy tisztában van-e a szabályokkal vagy sem. Én nem elítélem, de azzal védeni, hogy nem tudja mit csinál vagy ezzel védekezni a bíróságon lehető legostobább dolog.
rockitbaby 2024.05.08 19:43:43
@Rikoo: Abban biztos vagyok, hogy pontosan tudta mit szed be, különben nem szedte volna. Nem fog bevenni olyan szert, amiről halvány fogalma sincs, mert tovább nem akarhatja rontani a testét. Azt viszont el tudom képzelni, hogy nem tudja, hogy az az adott szer legális-e vagy sem. De ha erről a klub orvosaival konzultált volna, ők meg tudták volna mondani. Ez volt a legnagyobb hiba, amit elkövethetett, hogy nem egyeztetett a klub orvosi stábjával - ez tudott dolog, nem feltételezés.

Amilyen ütemben romlott az állapota Manchesterben az utolsó éveiben, és itt ugye kicsúcsosodott a dolog, alapvetően is benne volt a pakliban, hogy a teste nem bírja ezt a terhelést már. Hatalmas butaságot csinált ezzel a szerrel, akkor is, ha a szándék jó volt. Ezzel van kikövezve a pokolba vezető út.

A 4 év lehet túlzó, nem tudom, de már mindegy is, ennek a történetnek fele ennyi eltiltással is ez lett volna a vége, szerződésbontás. Ezt érdemelte volna? Nyilván nem. Hülyeséget csinált? Nem is kicsit. Bár számomra alapvetően az sokkal nagyobb probléma volt, amit az első szezonjában művelt a térdével. Az egész csomag. Ott megharagudtam rá, ezen az eseten már csak kínomban nevetek.
Abban a leghitelesebb és még a kevésbé szavahihető források is egyetértenek, hogy a Juventus elkerülhetetlenül rohan egy nyári edzőváltás felé, azonban csak a mértékadók mernek kijelenteni olyasmit, hogy Thiago Motta lesz az edző. Lássuk, hogy mitől is olyan különleges ez a Bologna, hogy nem pusztán…..
rockitbaby 2024.05.06 19:06:41
@Drughi Di Bianconeri: Lehetett olvasni a Chelsea érdeklődéséről is, de a PSG nem látom miért kellene váltson most, a projekt elején. Bár ott azért szokott olyan döntés születni, aminek nincs semmi értelme :D

Moggi kritizálta Giuntolit, amiért az nem fogalmaz nyíltan. Az öreg Luciano élesen bírálta a klub igazgatóját, mert Allegri Gallianitól tudja, hogy ki lesz rakva, mert egy közös ebéd során Giuntoli elkottyantotta Gallianinak. Ez ugye nyilván egy állítás Moggi részéről, amire nem érkezett sem cáfolat, sem megerősítés, de annyi biztos, hogy Giuntoli terel és maszatol. Pont úgy, mint Paratici Pirlo kapcsán annó.

Nem lehetetlen a forgatókönyv, főleg mert ugye Allegri kirúgása pénzbe kerül, és Motta egyik nagy előnye, hogy lejár a szerződése, így nem kell kivásárolni, "csupán" egy évig két edzőt fizetni, de ha valaki elhappolná előlünk, az komoly problémákat szülhetne. Nekem az az irány sem feltétlenül tetszik, amit Giuntoli állítólag akarna, bár ezt a Gazzetta hozta le, amit nem kell készpénznek venni. Lesznek itt még bőven érdekes dolgok...
rockitbaby 2024.05.07 17:05:35
@pedronegroo: Egészen a Roma elleni meccsig én is szkeptikus voltam, de azt megnéztem, és azzal megvett kilóra Motta. Olyan pöpec meccstervet rakott össze, hogy az valami elképesztő volt. A csapata pontosan tudta, mit mikor, meddig lehet. Minden úgy történt, ahogy a Bologna akarta.

Érdekes az, ahogyan nézed, én pont fordítva gondolkozok. A Bologna ugyanazt hozza, mint mi, gyengébb kerettel, alacsonyabb költségvetéssel és tapasztalatlanabb edzővel. Akkor ha nekik ilyen feltételek mellett megy, az a mi kritikánk, hogy nekünk csak ennyi.

Viszont, ha végül tényleg Motta jön, hát munkája lesz a csapattal, nem kevés.
rockitbaby 2024.05.08 12:22:36
@Drughi Di Bianconeri: Hát, leginkább a fiatalok eladásában gondolkozik. Huijsen - Soulé eladásából kb 60 misit remél, amit visszaforgatna, Iling-Junior is eladó, Nicolussi is. Nem azt mondom, hogy mindenki gyiszolatlan gyémánt a Next Gennél, de azért annál szerintem jobbak, hogy a beépítés kb szóba se kerüljön.

Valóban telenovellába illő komikum, de én azért valóban várnék egy kis egyenességet. Az nem gond, ha a piaci terveinket nem teregetjük ki, de annál azért többet érdemel egy edző, hogy egy havertól tudja meg, ki lesz rakva. Már ha igaz. Szándékosan nem írtam konkrét nevet, mert ez szerintem mindenkit megillet. Nyilván ne mondjon senki semmit a sajtónak, csak ha már biztos, bár a sajtónak van ehhez a legkevesebb köze, azonban más az, mikor Seccóék boldog boldogtalannak elmondták, mennyink van és kiket akarunk, és más az, hogy a sajtóban egekig magasztalod az edzőt, a háta mögött eldöntesz valamit és ezt nem tőled tudja meg közvetlenül. Ez Napolis húzás inkább, mint ahogy az is, hogyan bánunk a saját nevelésekkel/fiatalokkal.
A Serie A mind a 20 klubja leszavazta az új reform bevezetését, amely lehetővé tenné a kormány számára, hogy egy újonnan létrehozott ügynökségen keresztül nyomon kövesse a klubok pénzügyi helyzetét. Már létezik egy szervezet, amely ezt teszi, a COVISOC, amelyet leginkább egyfajta fogyasztóvédelmi…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
rockitbaby 2024.05.06 17:51:45
@Joseph Toser: Szerintem azok alapján, ami olvasható volt Motta edzői stílusában, viszonylag egyértelmű, miért akarja/akarhatja Zirkzee-t. Vlahovic nem az a visszalépő kilences, amire neki alapvetően szüksége lenne, de kérdés, hogy mennyire lenne hajlandó engedni az elképzeléseiből Motta.

De én azt gondolom, ahogy a kiszemeltek sem véletlenek, úgy az edző személye sem. Motta eléggé modern elképzelésekkel rendelkezik, viszont cserébe ő is a kemény védekezésre épít, így nem totál nulláról kellene kezdenie. Azt nem gondolnám, hogy bajnokesélyesek lennénk egyből, igaz, Contéra se mondta senki, a többi meg már történelem. Egy ilyen szintű váltásnál szerintem a következő évre is maximum a BL hely megszerzése lesz a cél, a bajnoki címért én úgy látom, hogy jelen pillanatban még esélytelenek vagyunk. Az úgy egy 3 éves projekt kicsúcsosodása lehet. Ennyi idő fog kelleni, hogy megtaláljuk a megfelelő darabokat a kirakósba.
rockitbaby 2024.05.06 18:23:17
@Joseph Toser: Allegri visszatérésekor is sokak szlogenje az volt, hogy Pirlo csapatához egy valódi edző kellett volna ahhoz, hogy bajnokok legyenek. Majd kiderült, hogy messze nem ez volt a helyzet. Nem mondom, hogy nem lehet, de talán most végképp bölcsebb dolog lenne nem túlzó elvárásokat támasztani :)
rockitbaby 2024.05.07 17:16:17
@Joseph Toser: A régi alapelvek még működnek, mert ha megnézed a bajnok Internek a legjobb a védelme. Annyi változott, hogy most már nem elég, ha a védelmed jó, támadni is kell, tudni kell. Ebben maradtunk le látványosan.

Szikra, fellángolas volt ebben a szezonban is, de a korai Sassuolo pofon más irányba terelte a dolgokat.

Én szerintem pusztán annyi történt, hogy arra a feladatra, ami 2021-ben a csapatra várt, nem a megfelelő edzőt válaaztották Agnelliék. Ennyi. Allegri nem rossz edző, de ő nem abban jó, ami akkor és még most is nekünk kellene.
A Pub minden meccs előtt pár órával nyit, és várja a vendégeket. Az összecsapások alatt itt bátran lehet beszélni arról, hogy mi történt az adott találkozón. Záróra a meccs után két nappal van. Itt vadászhattok streameket: https://soccerlive.app/       ..
rockitbaby 2024.05.05 20:10:08
@Alex8610: Nyakamat teszem rá, hogy igen, kiszámolta, de már hetekkel ezelőtt. Másként ezt a tavaszt nem lehet eladni - bár így is nehéz. :)

Az, hogy még mindig őrizzük a helyünket annak köszönhető, hogy leginkább az EL csapatok vérkomolyan vették a sorozatot. Mert ezzel nem pusztán kikaparták a gesztenyét és 5 csapat mehet a BL-be, de ha olyan csapat nyeri az EL-t, aki nincs BL-t érő helyen, mint az Atalanta, akkor meg 6 csapatot küldenek az olaszok. Szemmel láthatóan a Roma - Atalanta páros az EL-re tettek fel mindent, ez pedig nekünk jó. Ezért lehetünk még BL helyen.
rockitbaby 2024.05.05 22:28:34
@MdewC: Most tudta meg, hogy a következő szezonban már nem Allegri lesz az edző és felszabadult :D
Giorgio Chiellini, a Juventus legendás védője Gianluca Gazzoli podcast adásában volt vendégszereplő, ahol számos kérdést kapott játékos pályafutásával kapcsolatban, mint például a legjobb vagy legrosszabb emlékek, CR7 és Conte hatása, a világ labdarúgásának egyetlen és igaz BBC-je, vagy a Serie B-s…..
rockitbaby 2024.05.04 14:41:58
@MdewC: Amilyen kémia volt a Buffon - Barza - Bonu - Chiello kvartett között, ahogy kiegészítették egymást, erős a gyanúm, hogy ilyen lehet soha többé nem lesz a csapatnál.
Mennyit keresnek a Premier League gazdag klubjai? És mekkora a különbség a Serie A és a többi európai topbajnokság között gazdasági szempontból? Az elmúlt hetekben Európa öt topligájának összes klubja benyújtotta a 2022/23-as szezonra vonatkozó mérlegét: a Calcio e Finanza így számba vette a…..
rockitbaby 2024.05.04 06:34:13
@Alex8610: Köszönöm, igyekszem! :)

@Joseph Toser: Az angolok előnye nem pusztán stadionkérdés már, hanem lassan sokkal inkább marketing. Nyilván valahonnan ez is elindult, volt egy kezdőlökés, de számukra az, hogy maga a PL úgy ahogy van piacképesebb, mint bármelyik másik liga, az jelenti a mostani helyzeti előnyt. Jobban eladható még egy kiesési rangadó is, mint bárhol máshol, a csapatok minősége miatt, ez hozza a komoly pénzeket.

A stadionkérdés fontos ettől függetlenül, mert hatalmas pénzek vannak benne, de ha a Serie A valóban PL modelt akar, ennél nem lehet megállni. Önmagában ennyi nem lesz elég ahhoz, hogy a különbség ne nőjön, netán csökkenjen.
A Bíróság főtanácsnoka szerint a szóban forgó szabályok korlátozó jellegűek, és csak különleges körülmények között igazolhatók. „A játékosok és a klubok közötti szerződéses kapcsolatokat szabályozó FIFA-szabályok ellentétesek lehetnek a versenyre és a személyek szabad mozgására vonatkozó uniós…..
A topklubok 2023. június 30-i mérlegeiben olyan helyzet rajzolódik ki, amelyben a klubok még mindig rengeteg készpénzt égetnek: a számlaelemzés. A Serie A topklubjainak mindennapi gazdálkodása készpénzt éget, és gyakran még az adósságok igénybevétele (a faktoring és a finanszírozás között) vagy a…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
A Juventus korábbi vezérigazgatóját és a PSG volt vezetőjét, Jean-Claude Blanc-t nevezték ki a Premier League-ben szereplő Manchester United ideiglenes vezérigazgatójává, a poszt júliusig szól. Blanc jelenleg az INEOS sportrészlegének vezérigazgatója, amely nemrégiben vásárolt kisebbségi…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
rockitbaby 2024.04.30 21:08:56
@dobor norbert: Igyekszem! Köszönöm! Külön öröm, hogy végre valahára nem pusztán azt kell ragozni, hogy ki mennyire gondolja Motta érkezését kész ténynek :)
rockitbaby 2024.05.01 11:03:06
@Rikoo: Én egyelőre csak azokkal foglalkoznék, akik edzőtől függetlenül is érkeznének. Mint Di Gregorio vagy Calafiori. Pl rajtuk érzem azt, hogy mindegy ki lesz az edző, ők akkor is kiszemeltek, és jók lehetnek több elképzelésbe is. Őket kellene hamar megszerezni, megelőzve a többieket.

A többi kiszemeltünk viszonylag specifikus, mint pl Zirkzee is. Motta játékába, elképzelésébe nagyon is illik, de amíg nem lesz hivatalos, hogy megy Allegri és jön Motta, addig a szükségesnél több energiát nem fektetnék a tárgyalásokba.

Greenwood érdekes, mert ő több poszton is bevethető, így ő amolyan köztes kategória, de azt a botránya ellenére sem értem, hogy a bánatban nem tartanak rá igényt a Unitednél. Antony-hoz képest aranylabdás kategória, Garnachóval hosszú évekre meg lenne oldva a szél. Erre ők eladnák. Botrány, meg ázsió ide vagy oda. Ez számomra érthetetlen.

Nekem a nevek egyelőre inkább vegyes érzést keltenek, de ha másnak nem, annak szerintem mindenki csak örülhet, hogy látni valami koncepció szerűséget. Még ha pl Zhegrovával nem is feltétlen értek egyet, de azt látni, hogy miért akarjuk, mint szélsőt.
rockitbaby 2024.05.01 15:29:04
@Rikoo: Én egyelőre még nem nevekkel foglalkoznék, csak olyanokkal, akik edzőtől függetlenül kellhetnek. Mindegy ki az edző, ha négy védővel játszunk, akkor nem is egy szélső védő fog kelleni. Ha Perin megy, akkor meg kapus. Ezek olyan posztok, amiket edző személyétől függetlenül meg kell oldani.

Én konkrét nevekre majd azután térnék rá, miután tisztáztuk az edzőkérdést. Mondok egy példát. 15 millió nem sok Zhegrováért, de ha az edzőnek nem ő kellene, akkor viszont nagyon is sok. Jöjjön Motta vagy akárki, üljenek le, beszéljék meg, hogy mit akarnak és ehhez kikre lesz szükség. Ha ezek után is Zhegrova kell, akkor mehet a 15 millió érte. De csak ezek után, előbb nem.

Azt a helyzetet akarnám elkerülni, hogy olyan játékosok érkezzenek, akiket nem az új edző kért, hogy vakarhassa a fejét, mit keudjen velük. 2021-ben pár nap leforgása alatt kirakták Pirlót és visszahozták Allegrit, miközben a Sassuolóval, akikkel híresen jóban vagyunk, tárgyaltunk 1,5 hónapot Locatelliért. Az a pár nap bele fog férni, míg eldől az edzőkérdés, utána lehet nekiesni a piacnak.

De én nem ia nevekben gobdolkoztam eddig, inkább elvekben. Weah után én kicsit fázok a Lille játékosoktól, és akkor még szerencsétlen Djalót nem is említettem. Én azt akarom látni, hogy inkább most a ligán belül tevékenykedjünk. Nem kell feltétlen olasz játékos, se az olasz piac legyen favorizálva, egyreszt mert már nincs adókedvezmény, másrészt a zsúfolt 24/25-ös szezon miatt most talán célravezetőbb, ha a ligát már ismerő játékosok jönnek.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
rockitbaby 2024.04.30 16:33:35
@Joseph Toser: Hát, ez jó kérdés, de én úgy gondolom, hogy nincs túl sok választása, ha még top csapatot akar edzeni. Fejlődnie kell.
rockitbaby 2024.05.01 05:44:23
@Rikoo: Te se gondolhatod komolyan, hogy ez a felfogás, amit Allegri az elmúlt három évben, valamint az első regnálása utolsó két évében mutatott illik az FC Hollywoodhoz. Egyedül a rutin szól mellette, semmi más, a stílus az meg szöges ellentéte. München nem Madrid, de kétlem, hogy a német közönség toleránsabb lenne a lassú, látványt nélkülöző eredményfoci iránt.

A Liverpool analitikus kiválasztási módszere meg hamarabb kecsegtet sikerrel, mint a miénk.
rockitbaby 2024.05.01 15:16:17
@Rikoo: Írtam én bárhol Ragnickról? Nem rémlik. És azt írtam, hogy ez az Allegri filozófia nem illik Münchenbe. Ott volt a 2018-as keret Ronaldóval, Dybalával pl és nem tudta megoldani, hogy a két klassszis egyszerre legyen a pályán.

Allegri ha van egy jó kerete, abból ki tudta régen hozni azt, ami benne volt. Arról fogalmunk nincs, hogy most mire lenne képes. Legutóbb még a Pubban fikáztad, hogy borzalmasan meccsel, most meg hirtelen átkapcsolsz és ideális egy olyan csapatba, ahol nem csak eredmény kell, de játék is? Ő ennek a felét ha hozni tudná. A jelenlegi csapat sem ennyire lenne képes, de ő ennyit tud kihozni belőle. Szerinted ez elegendő egy sokkal magasabb polcon, szerintem meg nem. De mivel a Bayern eddig se nagyon kapálózott Allegri után, tételezzük fel, hogy nem pusztán oka van ennek, de meg is tudnák indokolni. Megközelíthetjük máshonnan is. Ha valóban Münchenben benne látnák a megoldást, nem tettek volna már korábban lépéseket, esetleg kivásárolták volna őt?

Hidd el, a Liverpool sokkal jobban átlátja a helyzetet, mint te vagy én. Az ottani vezetők sem tegnap kezdték a szakmát, amihez ki merem jelenteni, hogy nálad is jobban értenek, nalam meg főleg. Fogalmad sincs mi minden történt a háttérben, aminek a vége ez a döntés lett, csupán kritizálod előre, hogy szar, mikor még nem hogy edzest sem vezetett, de még nem is ő az edző.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
rockitbaby 2024.05.01 14:16:20
@Kmarcika: Hát igazából fel lett mentve, szóval tisztázta a nevét. Nem ő lenne az első, Mutu is komoly botrány után jött és sikerült is szépen felépíteni őt - hogy aztán hátba szúrnon, de ez már másik történet.
A 2023/24-es szezon hajrája közeledik, a nagy csapat számára a Roma és a Bologna pontvesztése révén már talán egy hétvégi győzelem az előbbi csapat felett elegendő ponttal szolgálna, hogy matematikailag is bebiztosítsák a Massimiliano Allegri által fennen hangoztatott Bajnokok Ligája kvalifikációt.…..
A 2018/19-es szezonban a Juventus klubra nyomás nehezedett, ami szurkolói sztrájkokat és rasszista skandálásokat eredményezett, hogy ne vonja meg a szervezett csoportoknak eddig biztosított előnyöket és kiváltságokat. A torinói fellebbviteli bíróság felemelte a Juventus szervezett szurkolói…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
rockitbaby 2024.04.27 13:32:39
@Drughi Di Bianconeri: Az a baj, hogy az olyan fiatalok, akik még nincsenek Zirzkee szintjén, szinten nem biztos hogy örülnének a csere lehetőségnek. Azzal ők sem fejlődnének. Annak sincs sok értelme, hogy a Next Genből koptassa valaki a padot, mert ugyanúgy nem fejlődik, nem nő az értéke.

Személy szerint nincs különösebb gondom azzal, ha meg vannak kicsit versenyeztetve a fiúk, ez még akár jól is elsülhet, de ehhez valóban az kell, hogy valaki tudjon bánni a rábízott kerettel. Motta ilyen problémákkal még nem szembesült, de nagy általánosságban, a volt játékosokból lett edzők ilyen téren jók szoktak lenni. Nyilván van kivétel is, mint Conte, de a többség jól megtalálja a hangot a kerettel és tűzben is tudja tartani őket. Zizou többek között ebben zseni.

Lehetne az is a megoldás, hogy idősebb játékos legyen a csere, aki megelégszik a helyzettel, de egyrészt ilyen lett volna Milik pl, és valamiért őt is inkább kitennénk. Mintha valami egészen új, más úton akarnánk elindulni. Olyan érzésem van, hogy úgy igazából egyik megoldás sem jó most nekünk. Mindhez van érv és ellenérv is számunkra. Márpedig nem fog tudni Giuntoli leakasztani még egy Giovanni Simeonét sehonnan. Fogalmam sincs mi lenne a jó megoldás, főleg azt nem, hogy Giuntoli kikben gondolkozik. Mert pl az eddigi nevek alapján ingyen igazolható játékosokban szinte egyáltalán nem.
rockitbaby 2024.04.28 17:12:13
@Drughi Di Bianconeri: Gondolom a vége az nem saját magadnak lett címezve, hanem nekem :D

Javaslom, hogy olvasd el azt a kis szösszenetet, amit most jelentettem meg Di Marzio tollából, és utána ezt a beszélgetést folytassuk ott ;) Szerintem árnyalni fogja a dolgokat!
rockitbaby 2024.04.29 13:04:55
@Drughi Di Bianconeri: A témából gondoltam, de ki vagyok én, hogy megtiltsak neked ilyet :D De ne kelljen bannolni téged, azért ahogy magaddal beszélsz XD
A tegnapi Milan elleni hazai döntetlen után, melynek révén bár annak örvendhetett a kilátogató nagyérdemű, vagy a televízió előtt ülő szurkoló, hogy Szcsesny 100. alkalommal őrizhette meg kapuját kapott gól nélkül, úgy nagyon más nem adhatott okot örömre. A futottak még rangadó után Massimiliano…..
A hétvégi Juventus-Milan rangadó kapcsán Gianluca Zambrottát kérdezték a mérkőzésről, aki mindkét csapat mezét viselte aktív pályafutása során. A Gazzetta munkatársának nyilatkozott a rangadó súlyáról, a második helyért folytatott harcól, Allegrit ért kritikákról, az edző helyzetéről, valamint arról…..
rockitbaby 2024.04.26 19:33:17
@Rikoo: Vannak olyan nem túl hiteles forrásból származó információk, hogy ha és amennyiben megnyernénk a kupát ÉS meglenne a BL, akkor a kedves mister sikeresnek könyvelné el az évet, olyannyira, hogy kitartana a szeződése mellett, így egy váltás esetén a teljes összeget ki kellene perkálni nek :D
rockitbaby 2024.04.27 08:13:27
@Joseph Toser: Az a baj, hogy ha csak a száraz tényeket nézzük, akkor ha és amennyiben megnyerjük a kupát, valamint meglesz a BL, akkor szigorúan nézve a szezonra kitűzött célokat elértük, így Allegri hátradőlhet, hogy ő megtette, amit kértek, ezáltal a lebda Giuntoli térfelén pattog. És én abban szinte biztos vagyok, hogy ha nem mondott le önként a csúfos BL kiesés után, akkor most nyáron sem fog. De még csak megkönnyíteni sem a klub dolgát - bár azért aligha hibáztatható, hogy ragaszkodik ahhoz a pénzhez, amiben megállapodtak, mindenki így tenne, csak a szurkolói énünk lázad fel azonnal.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
rockitbaby 2024.04.26 17:21:12
@Rikoo: Perin és Kean is, míg a Monza oldaláról Di Gregorio és Colpani. De ezen neveket olvasva én kicsit kételkedek abban, hogy a korábban emlegetett 4-3-3 lesz.
rockitbaby 2024.04.26 18:03:22
@Rikoo: Szerintem nem csak kiegészítő játékosokat lehet ligán belülről szerezni, és nem is csak arra lesz szükség. Elég sok meccsünk lesz ideális esetben ahhoz, hogy 25 fősnél nagyobb keretet tartsunk fenn. Gondolom ezért is jönnek szóba pénzügyileg költséghatékonyabb megoldások.
rockitbaby 2024.04.27 06:00:32
@Rikoo: Én nem nagyon követtem Giuntoli nápolyi munkásságát, de nem rémlik, hogy ő olyan nagyon kihasználta volna a lejáró szerződéseket igazolás tekintetében. Ez inkább Marotta féle buli.
Szombat este, 18 óra. A Juventus hazai pályán fogadja az AC Milan együttesét egy futottak még kategóriás roncsderbin, melyen a hazaiak számára nem is lehet más a cél, mint a három pont, mellyel nem pusztán tapadnának a második helyezettre, de a forduló után is megőrizhetnék a harmadik helyet. Az…..
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
rockitbaby 2024.04.26 07:02:09
@Rikoo: @Drughi Di Bianconeri: Di Gregorio ebben a szezonban:
● 12 clean sheet (4. a bajnokságban)
● 3,8 védés meccsenként (1.)
● 11,01 gólt védett csapata számára (1.)
● 2 büntetőt hárított (1.)
● 119 védést mutatott be (1.)
● A lövések 78%-a védett/fogott (4.)
● +7,7% kapott/várt gól (1.)

Azért egészen nyugodtan kijelenthetjük, hogy a liga egyik legjobbja. Lábbal sem rossz, még ha nincs is Onana, vavy Ederson szintjén. Ha már mindenképp váltani akarunk, mert kell, akkor Di Gregorio egy pazar opció.
rockitbaby 2024.04.26 08:31:07
@Drughi Di Bianconeri: Valóban, 26 éves, de szerintem ő tipikusan az a játékos, aki korábban a csapata miatt nem tűnhetett fel, mert ugye a Monzát újra fel kellett építeni.

Donnarummát akkor kellett volna megpróbálni elhozni, amikor a szerződése lejárt a Milannál. Most a PSG-től pénzért, meg ugye a bére, a klub jelen helyzetében én kb lehetetlennek látom a megszerzését.
rockitbaby 2024.04.26 09:28:14
@Drughi Di Bianconeri: Nekem nincs különösebb bajom Donnarummával, bár azt el kell ismernem, hogy csak úgy, mint a többieknek, nekem is van lieblingem, azonban én nem korlátozom le egyelőre ennyire. Én kicsit maradi vagyok, posztok és nációk tekintetében. Buffon elkényeztetett minket és hozzászoktatott a jóhoz, így nálam az a minimum elvárás, hogy a kapusunk olasz legyen. De igaz ez a csapatra is, legyen egy jó és erős olasz mag, mert a Juve ekkor volt mindig is igazán jó. Ha van egy poszt, amire lehet igazolni külföldi játékost vagy hasonló minőségben olaszt, akkor szerintem az olaszra kellene ráhajtani, de a legalapabb az az olasz piac lerablása, hogy könnyebb legyen a beilleszkedés.

Viszont szerintem Giuntoli érkezése óta nem véletlen halkultak el a Donnarumma szálak, nagyon is el tudom képzelni, hogy a képességei ellenére más profilban gondolkoznak.