Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lea Lenzen

15 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
avagy Hogyan jöttem rá, hogy tényleg nem nekem való az online társkereső. Mert voltak félelmeim, hogy nem fog bejönni, de akadtak körülöttem páran, akik biztattak, hogy de-de, jó lesz az, adni kell egy esélyt, mások szerint viszont nem volt jó ötlet és akadt egy kemény mag, aki…..
Lea Lenzen 2012.08.29 21:39:28
@Q-in-Law: nem is természetes közegem, nem is élvezem. Nem is értem, hogy lehet, hogy valaki évekig űzi a társkeresőzést.
Lea Lenzen 2012.08.29 21:51:50
@Q-in-Law: ha választanom kell, akkor a naiv vagyok, közben pedig túl óvatos is, mivel végigasszisztáltam, hogy fiú ismerőseim miket művelnek "társkeresés" címén. Amikor végigdugták a fél várost a társkeresőnek köszönhetően, mert ez így mégiscsak kényelmesebb volt, mint szórakozóhelyen leszólítani valakit, csak egy pár e-mail, kedveskedés és kész is. Amit te írtál a második verzióban. Tehát a naivitásom vegyül a szkepticizmusommal, ez a helyzet.

Ha kufircolni akarok, akkor szeretem, ha élőben megvizsgálni az embereket, mert igenis van a kémia vagy ki tudja mi a szösz, ami miatt hirtelen az ember megkíván valakit. Ha azt akarnám, hogy megszexeljenek, mert annyira bejönne, akkor másmilyen bemutatkozót írtam volna és akkor nem itthon ücsörögnék a bezárt online profilommal.
Lea Lenzen 2012.09.23 17:17:18
@Q-in-Law: nem őrzöm én féltve, pláne azt, ami nincs is. Nem vagyok én szingli, nincs meg ahhoz az életforma, ami a szingliséggel jár ;)
De nem, nem lett azóta sem senkim, dehát amennyi energiát ebbe fektettem, nem is csoda. Dehát nem hajt a tatár ;)
Eljött az idő, hogy kezdjek valamit ezzel a pasizás témával.  Nincs pasim. És ez zavar. Sokáig nem zavart, jól elvagyok egyedül, de most már igen. És sehol nem találok pasikat, itt az ideje, hogy ne csak várjam a sült galambot, hanem tegyek is valamit érte. Először ki is kellene…..
Lea Lenzen 2012.09.06 19:54:04
@VT 135: de, szerintem szavakon lovagolás. Én így fogalmazok és tudom, hogy mi áll (számomra) a szó mögött.
Tök mindegy, mások hogy hívják, van, akinek csak a férfi szó írja le, nekem pedig a pasi :)

A fejemben szerintem minden rendben van ;)
ALERT! depresszív bejegyzés következik! Nem igazán szoktam öregnek érezni magamat, de ma sikerült mégis elérni nálam ezt az érzést. Hülye fészbuk ofkorsz, az egész a hülye fészbuk hibája :P Egyik ismerősöm fotót tett fel a leánybúcsújáról (eleve nem tudom feldolgozni, mi…..
A csajok megállapították, hogy teljesen zizzent vagyok és ezért nincs pasim. Ugyanis fejtegették, hogy milyen cuki dolog kutyasétáltatás közben ismerkedni hatmillió nyálasromantikus film szól erről és ez még passzolna is hozzám, merthogy szeretem a kutyákat. Be is villant azonnal,…..
No pasi, no érzelem, no szex.... Egy kicsit most ellustultam az utóbbi időkben... Nincs nagyon buli, nincs nagyon semmi, csak pihi, meg baráti társaság. Aztán az úgy volt, hogy "MsKozmi"-val, a melómból egy jófej csajszival lementünk A Park-ba... Zp 2. De tök ugyanolyan. Nem volt…..
Lea Lenzen 2012.07.30 08:02:36
Ha szombat, akkor nem árt a lakást valahogy rendbe szedni. Pedig mindig megfogadom, hogy hétköznap túlesem ezen, hogy a hétvége csupa móka és kacagás legyen, de mindig elmaradok vele. Úgyhogy ma is volt mosás, vasalás, ruhapakolás és egyéb izgalmas dolgok, amiket én nem bírok…..
Lea Lenzen 2012.07.28 07:56:25
@idegszaggató: a könnyed olvasmány nem ugyanaz. Könnyed olvasmány mondjuk Agatha Christie, Rejtő Jenő, vagy akár Mark Twain egyes könyvei, no meg Oscar Wilde, az útleíró regények, stb.
Ez butácska női irodalom, tipikus "rózsaszín" könyvek. Könnyednek könnyed, de a könnyed olvasmányok csekély részét fedik le ezek a könyvek szerintem.
" Olyan furcsa érzésem van.... Lehet, hogy ma pont jönni fog a kaller?! Áhhh, 4-6-oson sem volt.... De, de ma olyan furcsa, tuti ma jönni fog.... Nah mindegy nem érdekel, inkább olvasok és a másik oldalra ülök.. Nah már nincs sok ebből a könyvből, lassan olvashatom az én kis…..
Lea Lenzen 2012.07.27 21:37:35
@Verde Lunaria: na tényleg, jól kell figyelni :) Én egyszer tudtam magam kidumálni, de nem is értem, hogy jött elő belőlem az állat (és ez egyben magyarázkodás is @idegszaggató:):
Külvárosban lakom és hétvégén sehol nem lehet jegyet venni, mindig szokott itthon lenni erre-arra kallódó jegy, de egy sem volt, viszont mennem kellett. Legközelebbi jegyvásárló hely a metrónál (ahol bérletet terveztem venni, majd pedig meg is vettem szépen), ahova röpke 20 perces villamosozással jutok el (ennyit pedig nem vagyok hajlandó gyalogolni helyette). Villamoson három utas velem együtt, felszállt három ellenőr. Persze nem volt jegyem és mondtam, hogy szeretnék akkor leszállni blablabla, mire ő a karomnál fogva elkezdett rángatni, hogy nehogy már, én meg elkezdtem rázúditani, ami bennem volt, mégpedig hogy nem hiszem, hogy büntetést érdemlek azért, mert a semmi közepén lakom és nem tudok jegyet/bérletet venni. Sikerült ezt olyan jól előadnom, hogy megengedte, hogy nála vásároljak jegyet.
(tudom, ha kint lakom a semmi közepén, vehetnék magamnak előre is bérletet, de nem teszem, mivel olyan a munkám, hogy kiszámíthatatlan, mikor utazom legközelebb, és mivel annyira nem magas a fizum, a tízezres bérletnél igenis sokat számít, ha 2-3 napot nyerek azokon a napokon, amikor épp csak otthon dolgozom)
Lea Lenzen 2012.07.28 07:52:21
@idegszaggató: ha úgy vesszük, akkor én havonta szoktam bliccelni, de nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy akkor én most lógok, hiszen aznapra lesz érvényes bérletem, amint odajutok a metróhoz. Más kérdés, hogy sokszor annyira izgulok, hogy meg fognak büntetni, vagy csak annyira jó könyvet olvasok, hogy nem akarok ellenőröket figyelni a belemerülés helyett, hogy inkább lyukasztok jegyet. De azért fáj kilyukasztani :D :D :D
Na szóval, azt már tudjuk mi a hipszter, azt is tudjuk, mit eszik, mit hallgat, már csak az a kérdés, hogy mit vegyen fel, ha épp Budapesten lakik. És mennyiért. Na ezt most fogjuk megtudni. A következőkben összeszedtem nektek, számomra (akár) hipszterdivatként (is) értékelhető…..
Lea Lenzen 2012.07.27 21:41:13
@.loretta: köszi! Igen, a reserved honlapján nem találtam, ezért kérdeztem :) Na, majd meglátom. Mondjuk a Cookie Monsteressel erősen tudnék azonosulni :D :D :D
Vannak! Mutogatják is magukat! Reggel elindultam szépen edzésre, már az utca végén megláttam egy hatvan körüli fószert rövidnadrágban, meztelen felsőtesttel. Utazópartneremnek elkezdtem kifejteni, hogy mennyire felfoghatatlan számomra, hogy miért is elfogadható az, ha egy fickó…..
A Prometheus film népszerűsítésére készültek ezek a képek és a címlap is a W magazin számára. A Ridley Scott mozi két főszereplője, Charlize Theron és Michael Fassbender kívánják egymást a felvételeken. Mario Sorrenti volt az elkövető, ő örökítette meg ezt az ipari…..
Fotó: graff.blog.hu Épp az Urbanista kürtölte világgá, hogy nagy átalakulások elé néz a Filatorigát környéke. Lesz ugye új Árkád, meg Budai Promenád, esetleg drága lakóingatlanok, gyalogoskapcsolat a Duna-felé, sőt még akár a HÉV is föld alá kerülhet Óbudán. Ennek egy…..
Lea Lenzen 2012.07.21 15:28:08
@kida: ez szerintem jó ötlet lenne!
Nem gyakran járok arra, teljesen máshol telnek a mindennapjaim, de amikor mégis arra vet az utam, mindig jól kinézelődöm magam. Nekem hiányozni fog még ha évente 1-2 alkalommal is lestem csak a műveket :(
Többnyire otthon szeretek edzeni, ha a saját szórakoztatásomra történik az edzés, de elismerem, mostanában kimozdultam már pár alkalommal. Nem pasizási célzattal, hanem inkább azért, hogy eddzek. Éppen ezért talán nem vettem észre minden fontos momentumot, minden egyes szexi…..
Lea Lenzen 2012.07.21 13:00:33
@Marianne Renoir: :) :) :) Aztán azért edzés is legyen :)
Mivel dögmeleg van, én meg depis és lehangolt vagyok, ezért női magazinos napot tartok. Ez régen úgyis hozzá tartozott a nyaralásokhoz. Így hát megkérdeztem a női magazinokat, hogy hol lehet pasit találni. Ezeket a tippeket adták: 1. Apple Store - csak mert a pasik szeretik a…..
Lea Lenzen 2012.07.12 18:07:15
@Marianne Renoir: oké, minden kütyü jól jön :D Mondjuk nem is értek a kütyükhöz, szóval biztos elvágnám magam egy epölbótban

Akkor majdnem jó lenne oda járnom, ahova te jártál. Leszámítva a foglaltságot :)

A hipermarketes éppen-egyszerre-nyúlunk-ugyanazért-a-termékért-és-összeér-a-kezünk-és-egymásba-szeretünk pedig csak a filmeken létezik.
Lea Lenzen 2012.07.20 20:54:44
@csoo: a bejegyzések a világmindenség összes női magazinjának felhasználásával készült :D Najó, google és kiadott egy csomót - ofkorsz, volt közte Cosmo is ;)

Sajnos nekem olyan ágyam van, ami teljesen rátapad a padlóra, úgyhogy az alatt biztos nincs pasi :(

Nekem eddig szerintem csak barátokon keresztül, suli, tanfolyam, melóhely volt a pasiforrás. Még a kósza randikra is. Najó, nem, mert volt egy-két még régiblogger koromból, de azokból nem lett semmi. Mondjuk az más volt, azt a fajta online-t nem éreztem életidegennek, hiszen az énblogokon keresztül azért rálátásunk volt a másikra.

Igen, az edzőteremben igazad van, de pont ma jöttem rá, hogy tényleg soha nem megyek edzeni olyankor, amikor akár tényleg mehetnének emberek. Utcán leszólítani pedig képtelen lennék bárkit is. Egyrészt mégiscsak nőből vagyok vagy miaszösz, de szerintem ha pasi lennék, akkor sem tenném, mert akkor meg biztos szatírnak gondolnának. Nehéz ez, nehéz.

Fejlemények nem lesznek túl hamar, a héten sem vagyok/leszek túl tevékeny :S
Azt hiszem, az életem kezd szánalmasan szexésnyújorkká válni. Legalábbis elméletben. Mindig is szánakozva néztem a sorozatban, hogy mi a túrót kell annyit agonizálni a pasizás témában. Mindig csak erről sztorizgattak, filozofálgattak teljesen értelmetlenül. Na, az elmúlt egy…..
Tegnap azt mondta a barátnőm, hogy jót szórakozott a múltkori bejegyzésemen, leginkább azon, hogy a potenciális pasilelőhelyek között szerepel a könyvesbolt. Merthogy ezeréve házas barátnőm jelezte, hogy márpedig igen, lehet ott ismerkedni, legalábbis vele próbáltak már. Pont a…..
Hm, mamipornó. Nem túl hízelgő jelző, bár látom benne a rációt. Mondjuk nekem tetszett a könyv, és nem tartom magamat (egyelőre) maminak, szóval felőlem lehetne simán pornóregénynek is hívni (mint ahogyan a csajokkal hívni is szoktuk FTT-t és társait). Kiérdemelte. Elég…..
Jó, akkor most elvégeztem a komolytalan munkát, túl vagyok a női magazinok kielemzésén, amiről ugyan tudtam, hogy semmi értelme, de mégis jó kis figyelemelterelés volt. Olyan cikkekbe futottam bele, hogy elkezdtem azt érezni, jobb is, ha nincs pasim és a pasitlanságnál már csak az a…..
31.Szórakozóhelyen Ezzel nekem mindig az a bajom, hogy egyrészt nem szeretek tuctuc zenés helyre menni, másrészt nem is értem, hogy lehet kommunikálni a zajban. Persze, hallottam már, hogy másoknak sikerül, de... személyesen még nem találkoztam ilyennel.  32. Strandon Igen,…..
Lea Lenzen 2012.07.12 18:11:00
@Marianne Renoir: az ám, az üveges :) Azóta is sokat gondolok rá :)
21. Véradás Wtf, kinek jut eszébe ilyen ötlet? Oké, persze, hihetetlenül menő dolog vért adni, de... mennyi a valószínűsége annak, hogy el tudnék csábítani valakit, miközben a vérveszteségtől hulla fehéren ájuldozom éppen? Mondjuk legalább tényleg menő, férfias férfi…..
Lea Lenzen 2012.07.12 18:10:10
@Marianne Renoir: Oké, tehát egyik sem pálya neked sem. Ez biztató, mert akkor nem vagyok egyedül helikopter, de lehangoló, hogy tízből egy sem jó nekünk :(
11. Templom Nos, ez azért érdekes kérdés. Mert nem lehet csak úgy templomba menni ismerkedés céljából. Már csak azért sem, mert nem feltétlenül egyeznek majd az igények. Vannak, akik templomba járnak és nem kezdenek olyannal, akik nem. Vannak, akik nem járnak templomba és nem is…..
Lea Lenzen 2012.07.12 18:09:02
@Marianne Renoir:
nekem pedig mindig mindenki pasit szervez, mert legendásan béna vagyok pasizásban :D jó jel, ha neked nem szerveznek, mert akkor még van remény, hogy normális vagy :D

17 - mondtam én, hogy nyissál boltot és árulj trechcoat-ot :)