Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nmp

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi, végtelenül béna és unalmas Compact Disco-siker után érdemes lenne bepróbálkozni valami szokatlannal, merésszel az idei Eurovíziós dalfesztiválon, mármint a részünkről, mert a többi ország azért általában megtesz mindent azért, hogy emlékezzenek rájuk, és nemcsak…..
Február 7-én a Pecsa Music Hallban lép fel Slash, akit a Myles Kennedy and the Conspirators kísér majd el ide is, ahogy általában mindenhová. A Guns N' Roses volt gitárosa mostanában nagyon belejött a szólózenélgetésbe. Kihozott pár éve egy lemezt saját név alatt, amin rengeteg…..
nmp 2012.11.18 12:15:18
Ivan & The Parazol - Mama Don't You Recognize Ivan & The Parazol? (Drum & Monkey) Mióta szinte teljesen eltűnt a gitárzene és a rock and roll a mainstream popzenéből, és az a pár megmaradt rockzenekar is egyre kevésbé képes tökös maradni – igen, rád gondolunk kedves…..
nmp 2012.11.06 18:35:09
Korábban mi is megmutattuk az I'm Shakinhez készült Jack White-videót, most pedig felkerült a netre egy rövid részlet a kislemez B-oldalas szerzeményéről. A Blues on Two Trees különlegessége, hogy most először rappelni próbál Jack White, de számunkra inkább tűnik rímbe szedett…..
A 30Y, Funktasztikus, Odett (képünkön), a Soerii & Poolek és a Supernem verseng azért, hogy melyikük képviselje Magyarországot a Music Television Europe Music Awards (MTV EMA) november 11-i zenei díjátadóján a nemzetközi mezőnyben. A magyar jelöltek közül ezen az oldalon…..
Eddig egy dalt hallhattunk teljes egészében a Muse október elsején megjelenő The 2nd Law című új albumáról, méghozzá az olimpia egyik hivatalos dalaként is futó Survivalt, most pedig itt a Madness, amire, ha nem is jelenik meg annyira arcbamászóan, de szintén hatással volt a…..
Nem telhet el hét a szokásos Muse-hírek nélkül, most éppen Chris Wolstenholme beszélt alkoholizmusáról illetve a zenekar arról, mennyiben inspirálta az új lemezüket Skrillex. Előbbi az együttes 2009-es The Resistance című albumának munkáltaikor kezdett masszív alkoholizálásba,…..
Jack White a hiphop-videók első számú rendezőjével, Hype Williamsszel állt össze, hogy elkészítse legújabb klipjét a tavasszal megjelent Blunderbuss albumról. A háromperces videóban White egy törvényen kívülit játszik, aki egy sportkocsival menekül a rendőrök elől, hogy…..
Jack White Third Man Recordse adja ki a White Stripes 1997-es detroiti koncertjének hanganyagát, ami az azóta már feloszlott zenekar első fellépését tartalmazza majd. A Third Man's Vault Series keretein belül megjelentett csomagban a Lafayette Blues és a Screwdriver dalok lesznek benne…..
nmp 2012.07.11 17:13:50
@Söci: cöhh...:).......