Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lala52

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet nem észrevenni, hogy Gyurcsány Ferenc tudatos, előre megtervezett lépésekkel tért vissza a nyári szünet után. Amíg a többi párt a sebeit nyalogatta és kirugdalta, lemondatta a vezetőit, addig a DK folytatja az építkezést. Azzal kezdődött a visszatérés, hogy szombaton a DK elnöke évadnyitó…..
Vakkomondor Orbán Viktor 50 éves 2013.05.30 18:09:00
A Vakkomondor stábja néhány szívből jövő jókívánságot rögzített a nevezetes nap előestéjén. Többen dalban köszöntötték a kormányfőt, és akadt, aki rövid összehasonlító elemzésben állapította meg, hogy a miniszterelnököt el tudja fogadni miniszterelnöknek,…..
lala52 2013.05.31 12:31:36
És a ciprusi bankok végül mégsem nyitottak kedden. Én szóltam. Talán majd ma. Ez persze nem azt jelenti, hogy senki nem juthatott pénzhez. Az átlagos ciprusiak akár napi 100 eurót is kivehettek a bankautomatákból, ha volt kedvük sorban állni. Azok pedig akik jobban voltak…..
lala52 2013.03.28 09:39:00
@VT Man: gondolod engedné az orosz maffia?
"Tegyük világossá: nem akarunk a Gazprom legvidámabb barakkja lenni!" - mondta Orbán Viktor 2007 jánuárjában. A Fidesz honlapján olvasható korabeli hír szerint attól is tart a pártvezető, hogy orosz érdekszférába kerülünk. Meg gyarmat sem akarunk lenni, de ezt már a civil…..
Ma az egyetem és a hallgatók alkujával véget ért az egyetemfoglalás az ELTE-n és az eddigi teremet tovább használhatják immár legálisan a hallgatók. Erről tartottak sajtótájékoztatót a teremben ahol a Hír Tv riportere Császár Attila tett fel kérdéseket. Az ember azt gondolná,…..
Örülünk, Vincent? Hihetetlen 2013.03.15 15:41:26
A helyzet hihetetlen. Hihetetlen, hogy a hivatalos szervek töketlenkednek, hárítanak, mutogatnak, makogva magyarázkodnak de érdemit nem tesznek, nem tettek. És hihetetlen, hogy az egyszerű emberek pedig összefognak és segíteni próbálnak egymáson.  Hihetetlen, hogy márciusban…..
lala52 2013.03.15 21:15:18
@Leadfoot: csak annyi a külömbség hogy a zemberek minimál bérért gürcölnek,a nyakkendős" úriemberek milliókért nem csinálna semmit.
Varánusz Matolcsykám, pofa be! 2013.01.11 09:17:52
Te, Gyuri, édesmamára szoktál gondolni néha? És nem sajnálod? Eszedbe jut időnként, hogy a rendszeres heveny csuklás rohamoktól bizonnyal neki van a legfejlettebb rekeszizma ma az országban, de azért nem ez a létezés legkellemesebb formája?  „Világunk nem ésszerű, nem…..
lala52 2013.01.11 13:42:14
@$$$=$$$: Nyilván az édesanyukád is MSZMP-s volt annó,másképp hogyan lehetne ilyen okos fia.
Az elmúlt év nagy felfedezettje számomra Pecznyík Pál. Lássuk hát, mi jut eszébe a karácsonyról! Pecznyík Pál: KARÁCSONY MA! Karácsony ma zajos készülés, csillogás. Zárt szívekben ma sem jöhet a Messiás! Karácsonyfát állít…..
"A középiskolások véleményére összpontosítottam elsősorban (amikor megoldottam a fölsőoktatás problémáját, kiegészítés tőlem, Poldi), az egyetemistákat ugyanis nem érintik az átalakulások. Értem én, hogy mit mondanak, mit szeretnének, ezt majd a miniszter megfelelő szakmai…..
A teszt időszakban egy rászoruló háztartás esetében átlagosan bruttó 25 ezer forintba (állami támogatás) kerül a digitális átállás, derül ki a Telefonközpontnak adott hatósági válaszból. A napokban jelentette be a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), hogy a…..
Nem az első, nem is a második eset ez, hogy az Alkotmánybíróság a jogállamiság köntösébe bújva sunyi, szolgalelkű kiszolgálója a kormánynak, közelebbről Orbán Viktornak.Kicsit meglep, hogy mennyien beszopták az Alkotmánybíróságnak a bírói nyugdíjazás ügyében hétfőn…..
lala52 2012.07.18 07:34:06
@Wegam: És akkor jönnek helyükre nyápic kezdő,orbánseggnyaló kis ügyvédecskék,akik majd ítélkeznek viktátor szájaíze szerint,majd jönnek az ügyvédek oszt jónapot.