Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoffman Rózsa, az MSZMP tagja volt!

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OrangeOrder Fidesz - EU: 1:0 2012.06.24 10:21:00
Hatalmas Fidesz- és magyar siker Brüsszelben:  Magyarország ismét a helyes úton jár - szögezte le az Európai Unió dán elnökségének nevében Margrethe Vestager pénzügyminiszter pénteken azt követően, hogy az EU pénzügyminiszteri tanácsa megszüntette a magyarországi…..
Hoffman Rózsa, az MSZMP tagja volt! 2012.07.11 15:01:33
Siker, siker hátán, minden a jó irányba megy, becsület, tisztesség, haladás. CSAK A FIDESZ!

Csak van itt egy két bibi:

"Látványosan megugrott a gazdasági bűncselekmények száma a második Orbán-kormány idején, de összességében is tíz éve nem volt ennyi bűncselekmény, mint tavaly - ez derül ki Polt Péter legfőbb ügyész parlamenti jelentéséből."
hvg.hu/itthon/20120711_polt_peter_buncselekmenyek

"Egy forint befektetése nélkül, néhány hónap alatt jutott milliárdos értékhez egy titokzatos kis szolnoki cég még 2000-ben, az ügyletet akkor két állami bank, az MFB és a Postabank is segítette. A kft.-ben hamarosan megjelent Nyerges Zsolt szolnoki ügyvéd, majd az évek során a vagyon a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Közgép tulajdonába került. Hogyan csináljunk milliárdokat öt lépésben? Cikksorozat, első rész."
atlatszo.hu/2012/07/11/nyergesek-elso-milliardja-i-tuntesd-el-az-adossagot/

De a lényeg kétségtelenül az, hogy "A kormány természetesen kézzelfogható, hangulatjavító intézkedésekkel is kedveskedik a polgároknak: megszépül a budai Vár, a Várkert-bazár".

KÖSZÖNJÜK NEKED Ó SZERETETT VIKTORUNK!