Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ladybird79

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Nem rég találtam rá erre az oldalra, pedig már több helyen keresgéltem e témával kapcsolatos cikkeket...Örülök hogy vagytok, az Úr áldja meg a munkátokat! Hatalmas szükség van az oldalatokra. Azért is gondolom ezt, mert egyre több a lelki sérült ember, és azokat…..
Ladybird79 2012.07.25 14:47:49
@Maja210: Szia! Ő érzi a hasznát, azt mondja Neki sokat segít átvészelni a nehéz időszakot, illetve Jehova kedveli, szereti Őt és mindig mellette áll, neki, mármint Jehovának köszönhetjük, pl. hogy el tudtunk költözni (én azt gondolom ezért mi dolgoztunk meg, mi tettünk.)... Én nem látom, sőt... Ő azt mondja, sokat változott pozitív irányba... szerintem nem elsősorban az a fontos, hogy Ő mit gondol, hanem hogy a környezete mit gondol erről, és én sajnos nem tudom megerősíteni ezt. Nem mondanám szoros kapcsolatnak az övét JT-val, egy tanúval váltanak e-maileket - nem tudom milyen sűrűn-, illetve kapja az Őrtorony kiadványt és megvan Neki a vizsgáljuk az írásokat naponta. Többször beszélt arról, hogy szeretne elmenni a gyülekezetbe, de eddig nem került rá sor... Én hiába mondom, hogy kezelni kellene az indulatait (nem is hozom összefüggésbe JT kapcsolatával, csak elmondom Neki, hogy mennyire bánt ez a viselkedés), azt mondja én váltom ki belőle, hiszen ha nem ellenkeznék, csak bólogatnék, nem mennék szembe Vele, akkor nem lenne konfliktus. Csakhogy én nem vagyok egy bólogatós fajta, pláne olyasvalaminél, amivel nem tudok egyetérteni, azonosulni. Sok dolgot ráhagyok(miközben belül örlődök és fáj, hogy ezt "eltűröm"), mert nem szeretném, hogy a gyermekeim ezt lássák, ezt éljék át, próbálom mérsékelni az Őket érő stresszt...Sajnos úgy érzem, hogy az én angyalaimat (és megjegyzem tényleg azok, elfogultság nélkül: nagyon jó gyerekek) így is túl sok verbális erőszak ér... Nem tudom mi a jó út ilyen esetben...
Ladybird79 2012.07.25 07:41:47
@karalabe4: Köszönöm, sokat segítenek a tanácsok, írások. Amióta megtaláltalak Titeket, azóta már merítettem is erőt és úgy érzem kicsit jobbra fordulhatnak a dolgok... Már látom az "engedelmes feleség" JT-tól ered...Az engedjem, hogy "Ő irányítson, Ő kormányozzon" is és akkor esetleg beleszólhatok dolgokba, akkor kikéri a véleményem...Sajnos nehéz kérdés, hogy meddig engedem, ugyanis szerintem mindent meg lehet beszélni, el lehet mondani a kérdés a "hogyan". És Ő ezt számomra elfogadhatatlan módon teszi, nem tudja kontrollálni az érzelmeit, indulatait...Viszont ha kérem, ha tükröt tartok elé, bármit csinálok is, ha nem hagyom rá, akkor csak nagyobb veszekedést, indulatokat szül...

Bízom benne, hogy a mi esetünkben nem merül majd fel, de érdekelne, hogy hogyan tud működni, tud-e működni egy olyan kapcsolat, ahol csak az egyik fél JT?

Még egyszer köszönöm Mindenkinek!
Autóvásárlás-vallásvásárlás írta: Lee Marsh Tegyük fel, autót szeretnék vásárolni. Körülnézek, de nem igazán tudok dönteni, ekkor valaki megszólal, hogy nekik van egy jó autójuk. Ez a legjobb a piacon. Jobb, mint bármelyik másik. Kiemelkedően gyors,…..