Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibbyjust

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri Torinóban járt, s a La Gazzetta dello Sport állítása szerint ez újabb bizonyíték lehet arra, hogy a szakember nyáron visszatér a Juventus kispadjára. A zebramezesekre kőkemény verseny vár az utolsó fordulókban, s a cél az első négy pozíció valamelyikének megszerzése maradt…..
tibbyjust 2021.04.30 15:50:33
@Lanzafame: Azt hittem De Sciglio a fia.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Az olasz sajtó értesülései szerint komoly vezéráldozattal járhat a Juventus Lazio fölött aratott győzelme, hiszen Leonardo Bonuccira, aki bokaficamot szenvedett a római mérkőzésen, egy hónap kihagyás várhat, s mindez újragondolásra késztetheti a klub vezetőségét az átigazolási stratégiát…..
tibbyjust 2019.01.28 15:44:24
@Juventino86: Akkor szerdán rábizzuk Zapatat Cáceresre. Ki is derül rögtön....
Massimiliano Allegri korántsem az elégedettség hangjait ütötte meg a Cagliari elleni 3-1-es meccset követően, illetve beszélt a sérültek helyzetéről. Ugyan Paulo Dybala gólt lőtt a 44. másodpercben, és Juan Cuadrado végül egy harmadik góllal bebiztosította a győzelmet a végső…..
tibbyjust 2018.11.04 12:11:24
Továbbra sincsen egyszerű dolga Massimiliano Allegrinek a csapat összeállításakor, s az Atalanta elleni bajnoki mérkőzésre készülődve a mester megerősítette, hogy műtét várhat Federico Bernardeschire, míg Gonzalo Higuaín játéka sem valószínű vasárnap. "Bernardeschi helyzetét az elkövetkező húsz…..
tibbyjust 2018.02.25 11:25:48
@Génmanipuláltházikecske: Én Marcit vagy Bentancurt hoztam volna Higany helyett és Khedirat feltolom centerbe középcsatárnak. Aki tud mester3ast rugni az tud ott játszani. Semmi esetre se egy félig sérültet eröltetek.
A Torino FC elleni Olasz Kupa-továbbjutást követően, s a szusszanásnyi téli pihenő előtt a Juventus a Cagliari otthonába látogat, hogy onnan három bajnoki ponttal térjen haza, s így tartsa a lépést az éllovas Napoli együttesével. A hiányzók listája eddig sem volt rövid, hiszen Gigi Buffon, Juan…..
tibbyjust 2018.01.06 18:05:50
Legfrissebb hírek szerint a a Juventus veterán francia védője előrehaladott tárgyalásokat folytat az Olympique Marseille csapatával és jövője hamarosan tisztázásra kerül. Patrice Evra a 2014-15-ös szezon kezdetén csatlakozott a Juventushoz, ebben az idényben azonban csupán hat…..
tibbyjust 2017.01.25 17:04:53
@Juventino73: Sajnos nem ingyen jött.
A Juventus továbbra is lázasan keresi Álvaro Morata utódját, miután a spanyol csatár korábbi klubja, a Real Madrid élt szerződésbe foglalt opciós jogával és harminc millió euró ellenében visszarendelte egykori játékosát Madridba. Korábban olyan hírek is napvilágot láttak, melyek szerint az Öreg…..
tibbyjust 2016.07.03 19:00:30
Álvaro Morata a legutóbb arról beszélt, hogy szívesen fogadná csapattársként Dani Alvest, akivel nincs rossz kapcsolatban. A Real Madrid visszavásárolhatja a spanyol csatárt harmincmillió euróért, pár napja pedig a futballista arról beszélt, hogy bárki szívesen igazolna a spanyol…..
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta elárulta, hogy a klub előnyben részesíti az olasz játékosokat, s amennyiben néhányan távoznak a jelenlegi keretből, megfelelő minőségű igazolásokkal erősít majd a bajnoki címvédő. "Egy tekintélyes klub vagyunk, s csak ritkán hagyjuk, hogy a fontos játékosaink…..
tibbyjust 2016.05.09 14:52:22
@rockitbaby: Vidal azért ment el mert megduplázták a fizetését. Minden más süket duma.
A futballban tizenkét hónap nagy idő. Tavaly ilyenkor Paul Pogba átigazolása a Juventustól Európa leggazdagabb top klubjainak egyikéhez csak idő kérdésének tűnt. Ebben a szezonban a fiatal francia csillag azonban gyengébb formát mutat az elmúlt évekhez képest, és bár a számok…..
Az olasz sajtó értesülései szerint sajnos komolynak bizonyult Alex Sandro sérülése, s a szélső védő hat hét pihenőre kényszerül izomsérülése miatt. A brazil játékos a tegnapi edzésmunka során jelzett izompanaszokat, ráadásul közben Juan Cuadrado bokája is rakoncátlankodik. A Sky Sport Italia és a…..
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta egészen biztos abban, hogy nincsen valóságalapja a Massimiliano Allegri esetleges távozásával kapcsolatos pletykáknak, s a szakember még hosszú évekig ül majd a zebramezes csapat kispadján. "Amikor a dolgok jól mennek, az edző értéke emelkedik." - mondta…..
A Juventus új igazolása, az Intertől érkező Hernanes elárulta, hogy a trequartista pozíció áll legközelebb szívéhez, s örömmel nyugtázta, hogy több honfitársával is találkozik majd a zebramezes keretben. "Számos poszton játszottam már." - nyilatkozta Hernanes a Juventus…..
Juventus FC blog Mercato 2016.01.01 18:17:00
Beppe Marotta állítása szerint a Juventus sosem állt közel Julian Draxler, a Schalke középpályásának leigazolásához, aki végül a Wolfsburghoz került. A tegnap esti hírek szerint a Bianconeri és a német csapat megegyezett a játékosról aki 26+6 millió bónuszokért lett volna az…..
A francia sajtó értesülései szerint a Juventus hiába utasította el a Bayern München ajánlatát a Paris Saint-Germaintől tehetséges támadó, Kingsley Coman ügyében, a bajorok további erőfeszítéseket tesznek, míg még a mai nap folyamán döntés születhet Mario Götze jövőjét…..
tibbyjust 2015.07.21 22:45:40
@kg19850508: Jól mondod, max egyetértek! Coman egy 20-ért mehet, hozzácsapva Vidal árához jöhet 60-ért De Bruyne. De a Láció lehidalna ha kicsnengetnénk ennyit Felipe Anderson-ért és elhoznánk!!!!! "Oszt csókolom!"
A Juventus egymás után mutatja be legújabb szerzeményeit, azonban nyugtalanságra is van ok Torinóban, hiszen nem csitulnak az Arturo Vidal lehetséges távozásával kapcsolatos pletykák. A chilei középpályást az elmúlt hetekben már hírbe hozták az Arsenal és a Real Madrid…..
A Tuttosport információ szerint a West Ham United megelőzte az Evertont, az Aston Villát és a Southamptont az Angelo Ogbonnáért folyatott küzdelemben. A középhátvédért licitháború alakult ki több Premier League klub között. Péntek esti pletykák szerint végül a kalapácsosok…..
tibbyjust 2015.07.04 15:23:40
@MVPP: Nekem sincs. Inkább csak kölcsönadnám. Amikor játszott nem volt vele gond. Barza és Chiello lehet még 1-2 év magas színvnalon. Aztán Bonu Rugani és Ogbonna megoldaná 4-5 évig.
A Juventus a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Real Madrid német válogatott középpályása, Sami Khedira a torinóiak kötelékében folytatja pályafutását. "A Juventus Football Club ma véglegesen leigazolta Sami Khedirát. A 28 esztendős játékos, aki 2015 július 1-én…..
Jövő szerdán a Juventusra rendkívül fontos Bajnokok Liga nyolcaddöntő visszavágó vár Dortmundban, azonban előtt a zebramezes együttesnek Szicíliában kellene megtartania a bajnoki címet ígérő tizenegy pontnyi hazai előnyt.  A németországi összecsapásra készülődve, A…..
tibbyjust 2015.03.14 20:57:03
@KysBé: :-)))))
Befejeződött a szezon a Juventus védőjátékosa, Martín Cáceres számára, miután az uruguayi válogatott bal bokája megsérült a vasárnapi edzésen. Ez a nap fekete vasárnapként vonulhat be a klub történetébe, hiszen mindez pontosan ugyanazon a napon történt, amikor a klubtól a…..