Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emilet

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba Police! 2012.07.10 11:34:00
"Sziasztok! Különösen nőtársaim figyelem! Veletek is megtörténhet, hogy fényes nappal leszakítják a nyakatokról a láncotokat! A képen látható férfi a Margit-híd budai hídfőjénél a villamosmegállóban szakította le az enyémet a múlt hét csütörtökön. Egy segítőkész…..
emilet 2012.07.10 19:23:56
@wilson77:

először is mekkora a szarrágó már a subba, hogy a nagy liberális elvek védelmezőjeként csak azért kirak hetente cigányos és négeres képeket, hogy nézettséget/kommenteket generáljon... (kell a nézettség hogy fizessenek a hirdetők, mi?)

wilson pedig egy szarrágó nyugger panelproletár, aki valszeg a rendszerváltás óta nem mozdult ki az újpesti 8 emeletről, és talán még arról se értesült hogy kádár halott. (Igen, halott) Nagyon szépen puffogtatja a nagy előítélet mentességet, meg a toleranciát, persze érvelni már nem tud, nem is csoda hogy monoton ismételgeti a nevét... a cigányokkal meg nem az a baj, hogy rajtunk élősködnek, hanem hogy még a törvények sem vonatkoznak rájuk. nagyon szép és PC büntetlenséget adni annak cigónak, aki kinyír/kirabol egy öreg nőt, csak azért mert ezer forinttal több a nyugdíja, mint a segély (Lásd "megélhetési bűnözés") de ettől nem fog megváltozni... és ez két évtizede megy. annak örülök csak, hogy amikor pár év múlva wilsont kicsinálja pár cigó 100 ftért, akkor én már rég nyugaton leszek, ahonnan ezeket a retkeket kirugdalják...