Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marianne Renoir

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többnyire otthon szeretek edzeni, ha a saját szórakoztatásomra történik az edzés, de elismerem, mostanában kimozdultam már pár alkalommal. Nem pasizási célzattal, hanem inkább azért, hogy eddzek. Éppen ezért talán nem vettem észre minden fontos momentumot, minden egyes szexi…..
Marianne Renoir 2012.07.21 12:28:03
Marianne Renoir 2012.07.21 13:15:27
Mivel dögmeleg van, én meg depis és lehangolt vagyok, ezért női magazinos napot tartok. Ez régen úgyis hozzá tartozott a nyaralásokhoz. Így hát megkérdeztem a női magazinokat, hogy hol lehet pasit találni. Ezeket a tippeket adták: 1. Apple Store - csak mert a pasik szeretik a…..
11. Templom Nos, ez azért érdekes kérdés. Mert nem lehet csak úgy templomba menni ismerkedés céljából. Már csak azért sem, mert nem feltétlenül egyeznek majd az igények. Vannak, akik templomba járnak és nem kezdenek olyannal, akik nem. Vannak, akik nem járnak templomba és nem is…..
Marianne Renoir 2012.07.12 19:43:34
@Lea Lenzen: valószínűleg inkább azért nem, mert totál reménytelen eset vagyok :-D Vagy nem tudom, mifelénk nem dívik ez a szervezzünk-pasit dolog. Pedig nem volna ellenemre, mármint ha jó pasit szerveznének.

Elraktározom a karriertippet :-D
31.Szórakozóhelyen Ezzel nekem mindig az a bajom, hogy egyrészt nem szeretek tuctuc zenés helyre menni, másrészt nem is értem, hogy lehet kommunikálni a zajban. Persze, hallottam már, hogy másoknak sikerül, de... személyesen még nem találkoztam ilyennel.  32. Strandon Igen,…..
Marianne Renoir 2012.07.12 18:02:58
21. Véradás Wtf, kinek jut eszébe ilyen ötlet? Oké, persze, hihetetlenül menő dolog vért adni, de... mennyi a valószínűsége annak, hogy el tudnék csábítani valakit, miközben a vérveszteségtől hulla fehéren ájuldozom éppen? Mondjuk legalább tényleg menő, férfias férfi…..