Regisztráció Blogot indítok
Adatok
güzü

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba STOHL IS BACK 2012.10.27 21:35:30
Szeretettel várjuk azokat a műalkotásokat, amik Stohl visszatérését dolgozzák fel. (Éppen most parádézik, mint James Bond az RTL-en) A nevem Ci. Bu Ci. ..
Terepjáróval ütöttek rajta P. Feri kollégán a vadőrök, miközben rutinszerű kerékpáros tréningjét végezte a Szentendre környéki erdőkben. A rajtaütés oka, hogy már fél nyolckor ott tekert az erdei aszfalt úton, pedig az erdő csak nyolckor nyit. "Egy jó ideje már, hogy…..
güzü 2012.07.10 22:43:03
@Spadla z oblakov: "én is le hülyesznoboználak, ha ilyen bringával mennél ki a budapesti utakra"
Csatlakozom, tényleg sznob!
güzü 2012.07.11 17:39:24
@végsőkig hiszterizált agyalágyult ámokfutó troll: "biciglis banda" Gondolom, biciklis bandára gondolsz! Azért meg kellene próbálni elvonatkoztatni egy rabló banda közlekedési eszközétől. Nem azért rabol mert bringás! Egyszerűen rabló, aki teszem azt bringával megy rabolni. Ha már itt tartunk, bankrabló, betörő, garázda stb. nagyrészt autóval megy "dolgozni". A te gondolataidat követve akkor az autósoktól sokkal jobban kell félni!!!!!
güzü 2012.07.11 17:41:35
@Keelhaul: "A gyalog-kerékpárút használata általában kötelező, azonban ha a gyalog- és kerékpárúton a gyalogosok forgalma a kerékpárosok továbbhaladását akadályozná, vagy az úttesten van felfestett kerékpáros nyom (piktogram), a kerékpárosok az úttesten is közlekedhetnek."

Tehát pl. a szóban forgó szakaszon legális az autók között haladni.

Egyetértek! Hogy van az, hogy kedves autós közlekedők állandóan a kreszre hivatkozva anyáznak, amit konkrétan nem ismernek.