Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabolcs78

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Szabolcs78 2012.07.11 07:56:16
Tisztelt Typier!

Reagálnék a fenti kommentjére! Takács Szabolcs vagyok a keszthelyi Technika Autósiskola járművezető szakoktatója.
Először is megköszönném, ha bemutatkozna teljes néven. Mivel engem megnevezett, gondolom nem kérek ezzel túl sokat. Így ezzel a pocskondiázással egy nick mögé bújva eléggé hiteltelennek, gerinctelennek és gyávának tűnik.
Másodszor a telefonról néhány mondat. Mivel több milliót érő autókkal dolgozunk – és ebből élünk – szerintem nincs oktató, aki ezt kockára tenné a telefonja nyomkodásával. Szerintem Ön is csak így lenne ezzel.
Harmadszor! A „könyvelő csaj” – én azért hölgyet írtam volna – kirendeltség vezetőként dolgozik és nem könyvelőként. Bocsássa meg nekem, hogy jó munkakapcsolatban vagyunk. Bizonyára Önnek nincs hölgy ismerőse, ezért veszi ezt rossz néven.
Negyedszer! Ha figyelt volna az oktatás során a hallottakra – bár józan paraszti ésszel is rá lehet jönni – tudná, hogy az esővíz az utakon gödrökben, nyomvályúkban és kátyúkban gyülemlik fel. Szóval, ahol pocsolya van ott kátyúra kell számítani, amibe belehajtva sérülhet a futómű. És ne haragudjon meg érte, ha az autómat – amiért én dolgoztam meg – nem engedem összetörni. Ja és lenne egy ide vonatkozó kérdésem. Ha autót mosok, másnapra rá esik az eső (Ön írta ezt is) akkor a már eleve vizes, latyakos autót miért pont a tisztasága miatt félteném?
Ötödször a kézifékről beszélnék. Az állítja, hogy rossz volt a kézifék. Nem működő kézifék esetén a Közlekedési Hatóság az Oktatójármű Igazolást ki sem állította volna. Továbbá a gyakorlati vizsgákon a Biztonsági berendezések ellenőrzése és a vezetés során a Vizsgabiztos elöl nem lehetett volna eltitkolni annak nem megfelelő működését.

Takács Szabolcs
Szabolcs78 2012.07.11 21:07:52
@Teszt.Elek: Az én értelmezésemben mást jelent a telefon nyomkodása és mást jelent a telefon "rendeltetésszerű" használata.
Az előbbi alatt játékot, telefonnal való ismerkedést, netezést stb. értek, ahol az oktató unalmában, nem törődöm módon elüti az időt. Ez több mint elítélendő ebben a formában.
Azonban teljesen mást jelent számomra a telefonálás. Ahogy említette "előjegyzéses alapon" jönnek hozzánk a tanulók, így sajnos a telefon "rendeltetésszerű" használata elkerülhetetlen.
Szóval, ha kérhetem ne nevezzen hazugnak itt és most gond nélkül, mert nem mindegy ki, hogyan, mire és mikor használja a telefont!
Szabolcs78 2012.07.11 21:51:24
@Teszt.Elek: Úgy gondolom, hogy a "nagyjából" való egyetértés nem teljesen pontos megfogalmazás. Helyesbítenék, amennyiben megengedi. Véleményem szerint teljesen egyetértünk. :)