Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mondanam akkor en

2 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Problémájuk akadt: szembement velük a valóság...
mondanam akkor en 2017.01.02 22:37:05
@monddazigazatmar: mindig a fasz jar a szadban, jellemzoen mindenutt csak a faszt, a buzikat, a ratyikat latod. pszichologusnal voltal mar? gyakran vertek a szuleid? csaladon beluli nemi eroszak volt? Fordulj orvoshoz, bizalommal, nem a te hibad hogy ilyenre sikerultel...nyugodtan uvoltsd bele az ejszakaba az osszes frusztraciod, meglatod konyebb lesz....szedd ossze az osszes csunya szot amit otthon tanultal es bombold bele a valaszodba...utana kisirod magad es megkonyebbulsz....
mondanam akkor en 2017.01.03 13:34:29
@putris72: A facebook nem hiteles forras, az M1 viszont hiteles.Gratula! A video feltoltes 17ora 31 perc januar elsejen.Mi ezzel a gond? Hol allitottak a rendorok azt amit te allitasz? Van rola hiteles forras? Ja, az M1...ok, akkor elhisszuk.
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..
mondanam akkor en 2011.04.15 15:27:24
@lenoardo999: szerinted mindenkit aki elmenekült az igazságszolgáltatástól, megilleti az ártatlanság vélelme?
A Szeged-Pest IC járattal általában meg vagyok elégedve. Elfogadtam és megszoktam már, hogy az Inter City-t "kiherélték", épp csak a lényeget vették el azzal, hogy összevonták a gyorsvonattal. Több helyen is megáll, a pótjegy így olcsóbb és a régebben dohányzó,…..
mondanam akkor en 2011.03.09 04:11:04
@recommented: A MAV - nal nincs normalis kalauz.Mindegyik korrupt es csak azert kekeckednek meg buntetnek mert lehet hogy az utas folajanlja hogy akkor inkabb egyezzenek meg egy ezresben.
mondanam akkor en 2011.03.15 11:12:05
@Utazgatóó: Az elobbi hozzaszolo is kalauz parti volt. Neki az ugy teljesen korrekt ha egy szendvicsert elengedik neki a menetdijat. Lehet hogy van becsuletes kalauz is aki nem a jattra hajt de en meg nem talalkoztam vele. Most az figyeld majd mi tortenik a kozteruletis BKV ellenorokkel: Azok mar nagyon bejarodtak, egy megallitotablaert 5 ezret visznek havonta. Mit kaszalnak azok majd a bliccelokeon!
mondanam akkor en 2011.03.15 11:20:28
@Utazgatóó: jah, es a hozzaszolasaidbol itelve te is egy kaller vagy. de legalabb bakter. es neha ide jarsz csatlakozni. na valld be.
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
A Fitch Ratings csütörtöki lépése után a magyar államadós-osztályzatokat mindhárom nagy hitelminősítő - Standard & Poor's, Moody's Investors Service, Fitch Ratings - a befektetésre ajánlott "BBB/Baa" osztályzati sáv alsó szélén tartja nyilván, egyaránt negatív…..
mondanam akkor en 2011.01.12 02:06:25
@ORGASMUSFORSCHER: Azt mi nem szerettyuk ha kulfoldrol idevandorol a 3 gyermekes csalad,mert: fekete,sarga,barna,zold,alacsony,magas,sovany,kover,nem beszel magyarul, nincs alairasi cimpeldanya,anyja lanykori neve,lakcimkartyaja, egyszeruen kezelhetetlen.Aztan meg elveszi a termofoldet, az oviban a helyet, elvasarolja elolem a peknel a kenyeret. Megveszi a lakast dragan.Ejjel nappal gyros-t csinal.Nem szorja a penzet. Beall a sorba. Nem all be gardistanak, gojmotorosnak, valovilagba sem jelentkezik. Melozik,mosolyog,kedveskedik.Pffff....
mondanam akkor en 2011.01.12 02:26:35
@Zabalint: Pontosan 27 eve elek Angliaban.Es mikor anno Churchill felszolitotta a nepet hogy ne varassanak szivarzsebet a zakora mert keves a poszto, meg ne tegyenek cukrot a kaveba hogy a gyerekeknek tobb maradjon, akkor egeszen a hetvenes evek kezdeteig nem volt szivarzseb es keserun ittak a kavet.A Sainsbury-ben minden aldott nap megkerdezik hogy kerek-e szatyrot. A visszajaro 1 pennyt kerdes nelkul visszadjak.Ha nem kerek nyugtat,nem nyomtatjak ki,ezaltal is kevesebb papir fogy. Gaz es villanyaram szolgaltatok kozott valodi verseny van,annyiszor valthatsz ahanyszor kedved van.Nagy divat a hasznalt ruhak,konyvek,butorok,jatekok,epitoanyagok ujrahasznositasa.Napi fel orara ingyen a kerekpar. Magasabb epuleteken szeleromuvek. Nagyon sok WC tartalyban ott a tegla-annyival kevesebb viz fogy. Te hol elsz?
A hír: Betiltották a kukázást Józsefvárosban. (Aki megszegi a tilalmat, 50 ezer forintig terjedő pénzbírságot kaphat.) Egy mondatban: Nem lesz könnyű, de megpróbálom úgy elmagyarázni, hogy a politikus urak anyagi szintjén és szellemi nívóján is meg lehessen érteni; tehát:…..
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
mondanam akkor en 2010.11.21 02:13:43
@Krisi: nem csak a buszsofor ,hanem az Orszag is felelos az atutazo vendegek eleteert. Lattal mar Horvatorszagban alagut bejeratot? Egy reszegen alva vezeto majom figyelmet sem kerulheti el. Angliaban detto. Statisztikak egyertelmuek. Szerbiaban viszont kb. olyan a helyzet mint Magyarorszgon. Tragikus. Na,de! Nem nyugat fele kellene fordulni? Esetleg nyugatias statisztikakkal buszkelkedni?
mondanam akkor en 2010.11.21 17:12:09
@záporjózsi: nem varrnak semmit a nyakadba, mert Magyarorszgon vagyunk es mindent elmaszatolnak. Addig is amig eg a kinai LED lampa, nehany eletet megmenthetsz vele. Jobb mint semmi.
Amugy a civilizalt megoldas: par szaz meterre az akadaly elott lancokrol log egy muanyag valami (dobvero?) ami felebreszti az alvo illetve elbameszkodo sofort.
Ma Magyarországon kevés lenézettebb hivatás létezik a kukásokénál. Sokszor eszembe jut, hogy ha ők nem lennének, megfulladnánk az általunk tonna számra termelt szemétben, és anyáznánk, miért van ilyen mértékű rendezetlenség és szemét az utcákon. Persze egy eldobott…..
Varánusz Osztályfillér 2009.12.02 12:00:00
 Mint egér a szilikonos flakon kupakját rág a téma, mely szerint az állampolgári jogok biztosa szerint tilos az osztálypénz szedése. Az ombudsman, akit mellesleg nem ártana menetrendszerűen seggberúgni és kirángatni irodájából a való világba. Érdekes módon , amint magas…..
w Kim Dzsongil köszöntése 2009.04.18 15:00:00
Ügyes döntés volt a Crysis című játék alkotóitól, hogy a halomra mészárlandó ellenséget a Koreai Népi Felszabadító Hadsereg katonái játsszák, mivel az észak-koreaiakat gyakorlatilag a világon mindenki rühelli, ők maguk pedig szinte egyáltalán nem vásárolnak…..
w Túl a csúcson 2009.03.14 06:00:00
Sokan ábrándoznak manapság kétharmados, négyötödös, kilenctizedes Fidesz-győzelemtől, vagy éppen rettegnek tőle. A kutatások erre okot adnak, mindenféle megkérdezésben magasan vezet a Fidesz, az MSZP pedig a rendszerváltáshoz mérhető pofon előtt áll. De ezek mindig…..
Az európai bronzkor egyik legjellemzőbb régészeti jelenségét azok a változatos összetételű, sokszor kiemelkedő minőségű tárgyakat magukba foglaló bronzkincsek alkotják, amelyeket egykori elrejtőik föld alá, sziklahasadékok üregeibe, mocsarak mélyére, folyók és tavak…..
mondanam akkor en 2009.03.13 11:04:51
@Ludas Matyi Online: Orszag oroksege nem = nemzeti orokseg, de a nemzet felelos az orszag oroksegeert. Sajnos ez a nemzet nagy resze inkabb az okorseg mint az orokseg hive. Nem tudom hol es mikor indult be a barmosodas de sajnos ide jutottunk: Felturjak agyarukkal oseik sirjait, eladjak a kincset egy solarium berletert, velt vagy valodi disznolapasok megtorlasakent gardaba verodnek es masirozva hirdetik idiotasagukat, vadaszpuskabol batran hatbalovik az 5 eves gyereket es azt hiszik hogy ettol kulonbek...es ami a legborzasztobb, vannak akik mindezt helyeslik.Nem is kevesen.
w Seggel előre 2008.06.19 05:00:00
Mikor végre eljutott az Orbán Viktor agyáig, hogy a szélsőjobb rossz társaság, egyszer csak megmondták a híveknek, hogy mostantól ne árpádsávozzanak Fidesz-gyűlésen. Aztán kiszivárgott két pofon terve. Az összekacsintás vádja el is halkult. Igaz, vesztett a népszerűségéből…..
w A dublőrök éjszakája 2008.05.22 06:00:00
Re: A KDNP-ből csinálhat Orbán saját ellenzéketÚristen, győztünk! 1990-ben állítólag így vette tudomásul Antall József, hogy az MDF megnyerte a választást. Nem volt a tarsolyukban semmiféle program - nem is csoda, hogy magát a tarsolyt kezdték lobogtatni identitásképzőként,…..
Legyen!Ám ehhez elsősorban az kellene hogy Rúzsa Magdink és társai részére ne szavazzuk le a kettős állampolgárság lehetőségét.Mindaddig ne is jópofizzunk hogy "Magdink" hanem mondjuk úgy ahogy van:Az általunk kirekesztett,elárult,cserbenhagyott vajdasági…..
w Ló rider 2008.05.07 06:00:00
Május 31-én ez a kis ország felmeli porba hervadt fejét. Büszkén a világ felé fordulunk, és megmutatjuk, hogy tudunk mi még. Lovagolni. Felszórjuk világvárosunk, Budapest emblematikus terét homokkal, és lovakat hozunk oda, hogy körbe-körbe ügessenek (ezt fogjuk vágtának…..
Ket nappal miutan Magyarorszag belepett a Schengen ovezetbe, en is beleptem Magyarorszagra. Ferihegyen.Illetve Ferihegyeggyen. Elozoleg informalodtam is a valtozasokrol a repter web oldalan, itt ni.Nem kell vegigolvasni, lenyeg az hogy leven Magyarok, mi felkeszultunk,alaposan.Es ezt el is…..