Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chrisr

0 bejegyzést írt és 309 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen " (Special One)..
chrisr 2014.02.11 14:50:13
@xplu:

üdv ! letudnád írni hogy melyik oldalakat figyeled ? karima@vipmail.hu

köszi
chrisr 2014.02.11 15:13:34
@xplu:

eltudod küldeni ? én is figyelek egy oldalt ahol kéthetente ingyen adnak tippet és mindig jöön - leírom mailben
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell!" (Marrone)..
chrisr 2014.01.27 16:05:47
@mENNYI 2168as szorzó legjobb csapat?BOAVISTA:

vannak hozzászólások ! nézegesd meg a képeket :D

érdekes oldal az biztos :D kíváncsi voltam a véleményekre azért írtam csak be
chrisr 2014.01.27 16:07:54
@sohanemnyerek:
igen érdekes hogy kiírják hogy 100% manipulated :D
chrisr 2014.01.27 16:11:52
@SportfogadásAttya:

ezen gondolkodtam :D ha tudnak róla akkor tényleg nem számít az a kis pénz amit a tippek árulásáért kapnak
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
chrisr 2014.01.27 14:52:30
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
chrisr 2014.01.22 17:00:06
A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes. Ezt itt ellenőrizheted:…..
chrisr 2014.01.20 12:53:23
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
chrisr 2013.12.07 10:17:41
Üdv !

Nekem még tegnap ment egy ilyen 3/5-ben:

Napoli - Udinese V 6,60
Napoli-ra jövőhéten fontos BL meccs vár. Mielőtt játszott volna a Dortmunddal a BL-ben hazai pályán kapott ki a Parmatól!! Udinese eddig nem teljesít valami jól a bajnokságban. Egy esetleges győzelemmel megindulhatnának felfelé. Viszont a Napoli ha bajnok szeretne lenni akkor nem bukhat ma, mert akkor már 9 pont lesz a differencia. Ennek ellenére én mégis azt érzem hogy nyerhet ma az Udinese.

*(0-1) Olympiakosz - Aszterasz Tripolisz V 5,05
Itt csak annyit tennék hozzá hogy egy esetleges döntetlen is belefér az Olympiakos-nak. A bajnokságot jó eséllyel ígyis-úgyis megnyerik . Nincs igazi ellenfelük. Az Asteras pedig azért nem egy gyenge kutyaütő csapat.

*(0-1) Ajax - NAC Breda
Fontos BL meccs. Talán a szurkólok se bánkódnának ha ma esetleg nem sikerül győzni . Csak a BL-ben legyen meg a továbbjutás. Utolsó két BL meccse előtt a bajnokságban nem nyert az Ajax.

Basel - Grasshoppers V 4,95
Itt nagyon bízom andros kolléga megérzéseiben. Jövőhéten tényleg talán a legfontosabb meccs lesz a klub életében. És azért a mai ellenfél nem olyan rossz .

Porto - Braga V 5,70
Porto is továbbjuthat még. Mostanság nincs valami jó formában, viszont ez elmondható a Braga csapatáról is. De itt is azt érzem hogy lehet meglepetés.

3/5-ben megy !

Minden tippem a jövőheti BL fordulóra alapozom.Aztán majd kiderül mi lesz ebből. Soknak érzem az 5 meglepetést, de inkább ilyeneken bukjak, mintsem az ilyen 1,3 1,4 es szorzókon.

Ma még összerakok egy-két szelót! :D Valami biztosabbat! :D
chrisr 2013.12.07 10:33:31
@Schumi 7: majd ha kész akkor írd be mindenféleképpen! kíváncsi vagyok te hol érzed a papír borulását ma. :D
chrisr 2013.12.07 10:34:49
@Schumi 7: majd ha összállt a szeló akkor írd ki ! kívácsi vagyok te hol érzed a papír borulását :D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés!" (andros)..
chrisr 2013.11.23 14:48:11
@passat14: Annyi hogy ugye a Celtic kedden a Milan-t fogadja a BL-ben és egy esetleges győzelemmel még lehet esély a továbbjutásukra.

+Az utolsó két BL meccse előtt mindkétszer csak 1:1 es döntetlent játszott , ami jelzi számomra hogy alapjáraton játszottak akkor is.

+ Az Aberdeen 3. a tabellán és ők tetjes erőbedobással fognak játszani az biztos mivel nekik nincs BL se EL ! Na meg ugye Skóciában mindenki a Celticet akarja megverni !

Ezt érzem aztán majd látjuk hogy alakul a meccs! :D
D re is megraktam azért 4,5ös oddssal ! 1000 ft-tal
chrisr 2013.11.23 15:00:32
@Babatunde Fatusi 2168as szorzó:

valóban ez igaz ! :D viszont ha a Barca nyer kedden akkor az utolsó meccs tét nélküli ! :D

na mindegy ne menjünk bele ! :D

megraktam lesz ami lesz ! azt érzem hogy nem nyer ma a Celtic , persze lehet rosszul és sima 2-3 gólos győzelem lesz :D

de inkább 7,2
mint az 1,4

:D
chrisr 2013.11.23 16:40:08
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
chrisr 2013.11.07 18:29:48
@Szabi Dö Puu: ez alapján vendég
chrisr 2013.11.07 21:54:33
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
chrisr 2013.10.26 11:59:26
Üdv !

Ferencváros - Mezőkövesd

A tabella 4. helyezettje a Ferencváros fogadja a 15. kieső helyen tanyázó Mezőkövesdet. A hazai csapat kisebb gödörben van, de ezt a mai meccset mindenféleképpen le kell hoznia, amire jó esély is mutatkozik. A múltheti kaposvári kezdő 11-hez képest bőven lesznek változások, ugyanis Muhamed Besic és Julian Jenner is letöltötte az eltiltását. E két játékos jelenléte kulcsfontosságú lehet a mai meccsen, biztosan lendíteni fognak a csapat játékán, mivel két húzóemberről beszélünk. Besic a védelemben remekül megoldja a feladatát és olykor segíteni is tudja a támadásokat míg Jenner a szélről indulva meccsenként 10-15 beadással szokta bombázni a támadókat! Kérdés hogy a Gerson, Mateos kettősből bevethető lesz-e már ma valamelyikük is, ha igen az mégjobban stabilizálhatja a védelmet. Diallo sem volt múlthéten 100%-os szerintem, őt ha 100%-os akkor ma mindenféleképpen a kezdőbe várom ! Szóval a múltheti kezdőhöz képest akár 4-5 helyen is változhat a mai kezdő. A leírt játékosok azért minőságben sokkal jobbak mint a mezőkövesdiek. Ennek ma ki kell jönnie. A Ferencvárosnak azért is kell a győzelem mivel a múltheti kaposvári döntetlen után a szurkolók egy benzinkúton elbeszélgettek a csapattal, számonkérték a gyenge teljesítményt. Biztos vagyok benne hogy Moniz most feltüzeli a csapatot és olyan teljesítménnyel fognak előrukkolni mint a szezon kezdetén. A másik oldalon ugyanakkor a kiesés elkerülése a cél, de ha összehasonlítjuk a két keretet, akkor a Ferencváros kerete sokkal de sokkal jobb, mint a Mezőkövesdé amit a tabella is jól mutat. Legutóbbi idegenbeli meccsükön a Diósgyőr ellen 5-0 ra kaptak ki. A Fradi mellett szól még az is, hogy a Haladás ellen kiállították Fótyik Dominikot és Harsányi Zoltánt is, így rájuk biztosan nem számíthat ma Véber György!
Azt gondolom a mai meccset a Fradi akár több góllal is nyerheti.

Tipp : Ferencváros - Mezőkövesd H 1,30
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Sokszor jobben esik a sűrű fillér, mint a ritka forint"  (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az élet viharaival szemben olyan légy, mint a madár, amely, ha a fát kivágják alóla, nem a mélybe zuhan, hanem a magasba száll." (pókerarc)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A telhetetlenség a legrosszabb tanácsadó, inkább a kicsi biztosabb, mint a nagy semmi" (Derbi)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést:-) " (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..