Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jozef26

0 bejegyzést írt és 467 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az európai kupaporondon mindeddig nagyszerűen szerepelt a hazája bajnokságát régen látott bukdácsolással kezdő Juventus, s ennek köszönhetően már biztosan továbblépett a Bajnokok Ligája csoportköréből, melynek utolsó két fordulójában már csak az a kérdés, hogy az első helyet is sikerül-e…..
A Juventus U23-as csapatának egyik legnagyobb reménysége, Nicolò Fagioli nem a zebracsíkos mezben, hanem kölcsönben a Serie B-ben szereplő Cremonese játékosaként tölti a szezont. "Nicolò Fagioli és a Juventus útjai hat szezont követően átmenetileg elválnak egymástól. A 2001-es születésű középpályás…..
A Juventusnál továbbra is komoly kérdőjel Cristiano Ronaldo maradása vagy távozása, a mai napon pedig Jorge Mendes a vezetőséggel tárgyalt, egyúttal ismertetve a Manchester Cityvel folytatott puhatolózások eredményeit. Az esemény kapcsán Romeo Agresti arról tájékoztat, hogy a Juventus szervezte le…..
A Juventus csalódást keltő vereséget szenvedett a Napoli otthonában, s a mérkőzést a Giorgio Chiellini szabálytalansága nyomán megítélt büntető döntötte el, amelyet Lorenzo Insigne váltott gólra. A találkozón más vitatható ítélet is akadt, a vendégek joggal nehezményezték, hogy elmaradt Giovanni Di…..
Jozef26 2021.02.14 16:51:50
@delpi0823: Mindannyian tudjuk, hogy Chiellini játékában mindig benne van egy 11-es. Simán felugorhatott volna úgy, hogy nem lendíti hátra a kezét. Véleményem szerit pontosan tudta, hogy vannak mögötte. Ha nem az arcát találta volna el, valószínűleg nem adtak volna 11-est.
Az Inter elleni csalódást keltő vereséggel a Juventus komoly hátrányba került a bajnoki versenyfutásban, hiszen pillanatnyilag tíz pont távolság választja el a listavezető AC Milantól, de a Napoli elleni Szuperkupa-győzelem újabb lendületet adhat a zebramezeseknek. A Juventus a tabella…..
Douglas Costa kölcsönben töltött időszaka a Bayern Münchennél nem úgy megy, ahogyan azt a felek szerették volna, azonban mostúgy tűnik, hogy egy másik csapat kimentheti a szélvészgyors brazil szélső a bajoroktól. A brazil támadót a Juventus kikölcsönözte a Bayern Münchennek a nyáron, hogy elegendő…..
Giorgio Chiellini a minap érdekes interjút adott az egyik lap munkatársának, amelyben arról beszélt, hogy kikhez kötődik igencsak negatív tapasztalata, a két személy pedig Mario Balotelli és Felipe Melo volt. A védő a La Repubblica munkatársával otthonából beszélt a Io, Giorgio című életrajzi…..
A Juventus játékosai több havi bérükről mondtak le a jelenlegi helyzetben, így a klub ezzel az intézkedéssel megközelítőleg 90 millió eurós megtakarítást tud elérni a jelen mostoha időszakban. A klub hivatalos közleménye szerint a Juventus keretének a játékosai eltekintenek bérük kifizetésétől…..
A Tuttosport különleges hírekkel/pletykával igyekszik megörvendeztetni karácsony tájékán a bianconero szurkolókat, mivel arról számolt be a pletykalap, hogy Paul Pogba visszatérhet a Juventushoz már most januárban 60 millió euróért, amennyiben Emre Can a Unitedhez kerül. A visszatérésről már jó…..
A Juventus világklasszisa az eddigi pályafutása alatt íródott tekintélyes dicsőséglistáról, valamint az őt éltető motivációról beszélt, s az azt is elárulta, miben különbözik az FC Barcelona csillagától, Lionel Messitől. "Az a különbség Messihez képest, hogy én több klubnál is játszottam, s több…..
A Juventus a hírek szerint kész elengedni Paulo Dybalát azért, hogy csökkenthesse a Manchester United által Paul Pogba kapcsán meghatározott 150 millió eurós árat. A La Gazzetta dello Sport újságírója, Nicolo Schira szerint a Juve továbbra is tartja a kapcsolatot Paul Pogba…..
Pavel Nedvěd egyértelműsítette a klub szándékait, amit mindenki sejtett Cristiano Ronaldo torinói átigazolását követően: a Juventus BL-győzelemre tör. „Nagyon boldogok vagyunk, hogy csapatunkban tudhatunk ilyen világklasszis futballistát, mint Cristiano Ronaldo.” - mondta az Öreg Hölgy alelnöke a…..
A Juventus szurkolói joggal gondolhatták, hogy Cristiano Ronaldo leigazolása után a nyári átigazolási időszak már nem tartogathat igazán nagy meglepetéseket. Most azonban úgy tűnik, hogy a váratlan fordulatoknak még nincs vége, s az olasz sajtó értesülései szerint formálódik a Bonucci-Higuaín…..
Stephan Lichtsteiner hivatalosan is megerősítette, hogy elhagyja a Juventus együttesét, mivel új kihívásokra vágyik. A harmincnégy éves svájci válogatott a 300. Serie A meccsén a padról állt be, és ezzel aktív részese lett a Bologna elleni 3-1-es győzelemnek. A mérkőzést követően a riportereknek…..
A calciomercato.com értesülései szerint a Serie A nagyágyújánál, a Juventusnál játszó Paulo Dybala padoztatása az argentin futballista ügynöke által folytatott tárgyalások következménye. Paulo Dybala idén mindössze 12 alkalommal volt kezdő a Juventus csapatánál, legutóbb…..
Jozef26 2017.12.28 21:01:54
@Juventino86: Nem lennék Allegri helyében. Nem tudom meddig engedik neki, hogy egy tízest padoztasson... arról nem is beszélve, hogy ez nem túl jó üzenet a csapat többi tagjára nézve sem. Biztos van rajta némi nyomás.
Torinói értesülések szerint a Juventus kész elengedni Alex Sandrót 60 millió euróért, és a Tuttosport szerint az érdeklődők során gazdagítja például a Manchester United, a Manchester City és a Chelsea. A brazil futballista a nyáron egy visszafogottabb licitháború tárgyát képezte, azonban a klub és…..
Olasz források szerint a Juventus januárban újabb próbát fog tenni Emre Can ügyében, akinek esze ágában nincs új szerződést aláírni a Liverpool csapatával. A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy a német válogatott csupán 10 millió euróért érkezhet a Juventushoz, mivel a középpályás aktuális…..
Leonardo Bonucci legfrissebb nyilatkozatában beszélt meglepő klubváltásáról és elmondta, nem érzi magát árulónak vagy zsoldosnak. A középhátvéd 42 millió euró ellenében hagyta el Torinót és csatlakozott az újjáépülő AC Milan gárdájához. Ezzel és az utóbbi időben a csapatnál mutatott viselkedésével…..
Jozef26 2017.07.22 12:55:59
@Rikoo: Biztos vannak bérfeszültségek csapaton belül és valamilyen szinten igaza is van, mert sok csapatnál még most is él az a filozófia, hogy egy védő nem kereshet annyit, mint egy csatár.

Egyébként az is sok mindent elárul, hogy a vezetőség meg sem próbálta itt tartani, tehát lehet abban valamit amit mond, hogy elmúlt a szerelem, de ezt biztos nem egy balhé okozta.
Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Juventus már az amerikai turnéra is magával viheti a következő igazolását, Wojciech Szczesny-t, aki 9 millió euróért fog az Arsenaltól az olasz rekordbajnokhoz igazolni.  A hálóőr az elmúlt két szezont kölcsönben a rivális AS Roma csapatánál…..
Úgy tűnik, a Fiorentina kész elfogadni egy 40 millió euró + Stefano Sturaro konstrukciót Federico Bernardeschiért cserébe.  Az olasz válogatott játékos már eddig is többször hangot adott annak, hogy csatlakozni kíván a Juventushoz, a problémát viszont továbbra is a lilák által megszabott 50 milliós…..
A Bayern München elnöke, Uli Hoeness leszögezte, Douglas Costa csak akkor távozhat, ha valaki kifizeti a német klub által kért árat. Ez az ár a források szerint 50 millió euró, az érdeklődők közül pedig az utóbbi időben a Juventus tűnt a legkomolyabbnak, bár a torinói csapat nem hajlandó a fen…..
Már napok óta nyílt titok volt, de mára hivatalossá vált, hogy a tavaly nyáron az FC Barcelonától Torinóba érkező Dani Alves elhagyja a Juventust, s minden bizonnyal a Manchester City együttesénél folytatja, ahol ismét együtt dolgozhat majd egykori mesterével, Pep Guardiolával "A Juventus Football…..
Jozef26 2017.06.29 22:01:20
@Grinta: Kár volt idejönni? Akkor gondolom nem ezt mondtad, amikor a bl-ben lőtte a gólokat és sorozatban adta a gólpasszokat...
Leonardo Bonucci nemrégiben nyilatkozott a BL-döntő szünetében történtekről felröppent hírek vonatkozásában, és az olasz védő határozottan azt állítja, hogy semmilyen vitára nem került sor a szünetben. Pár órája arról számoltunk be, hogy több olasz forrás szerint Cardiffban a Juventus játékosai a…..
A bajnoki címet, valamint az Olasz Kupát már bezsebelő Juventusra egy immár semmiféle téttel nem bíró záróforduló vár a Serie A-ban, s a zebramezes csapat a Bologna otthonába látogat majd. Az összecsapás a házigazda részéről sem kíván komolyabb erőfeszítéseket, hiszen az…..