Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LSDanY

15 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tech Zone UPDATE - YouTube csatorna 2012.08.02 10:17:52
Sziasztok! Készítettem egy YouTube csatornát. A neve: TheMongooseStudioNézzetek fel, ha lesz kedvetek... FONTOSABB: A blog frissülése nagy mértékben csökken. Mivel most sokkal inkább játszok, mint videózok vagy blogolok. A blog NEM fog megszünni, de frissülni csak akkor fog ha lesz…..
Sziasztok! A múlt héten a Tiszán voltam nyaralni. Ezért nem volt írás. + most nincs miről írnom... Hang in there..../Várjatok........
Tech Zone RAGE TIME! 2012.07.19 19:07:00
Sziasztok! Ez egy olyan poszt, amiben akkora RAGE lesz, hogy beteríti Ázsiát. Counter-Strike: Source közben történt. Voltam egy eléggé jó Deagle fun szerveren (pARADICE fun). Ahol egy 20 perc után belépett a Counter-Strike-ok sátánja: A HACKER. Így van. Mindenki ki akarta bannolni.…..
Ezt a tesztet még régebben csináltam. Szerintem nem lett rossz, de lesznek sokkal jobbak is.  Erre a régi blogra lett felírva: pcjatekaim.blogspot.hu. Üdvözlök minenkit, ma az egyik kedvenc katonás játékomról fogok írni a Battlefield 1942-ről. "Teljesen valósághű…..
Az előző rész a Szerintem XXL, amivel bemutattam Visor-t az egyik leghosszabb munkája. Ezért most egy nagyon hosszú, de rendkívül jó végigjátszásának első részét mutatom meg. ..
Az Így Jártam Anyátokkal sorozat 1.évadának 5.része: Okay Awesome - Az Oké Király Copyright: A videó Tz3usz tulajdonában van. The Series belongs to CBS. ..
Rendkívül sok blogon olvasom ezt a gémer kérdőívet. Úgy döntöttem, én is kitöltöm. Aztán pár év múlva még egyszer és meglátjuk mi változott... Íme! Mikor játszottál először? -> Húh, hát úgy 2004 körül, de nem emlékszem tisztán. Lehetett az több vagy kevesebb is…..
Most úgy gondoltam, megosztom veletek egyik kedvenc játékbemutatós-végigjátszásos-ökörködéses csatornámat. A YouTube-on Spaceninja88 néven található, másodlagos profilja: DigitalNinja21. Kevesebb Subscribere van, mint megérdemelné. Szóval aki felmegy és tetszik valamelyik…..
Ez az 1.évad 4.része. Return of the Shirt - Az ing visszatért... Copyright: A videó Tz3usz tulajdonában van. The Series Belong to CBS Television. ..
1.évad 3.rész - Sweet taste of liberty Copyright: A videó Tz3usz tulajdonában van. The series belong to CBS ..
Itt az Így jártam anyátokkal című sorozat 1.évadának 2.része. Copyright: A videó Tz3usz tulajdonában van. The Series belong to CBS. ..
Úgy döntöttem beágyazóm az Így jártam anyátokkal részeit. Íme az első poszt, az első rész. Copyright: Ez a videó Tz3usz tulajdonában van. ..
Tech ZWN Ez mi? 2012.07.10 07:25:00
Üdv a techzoneblog.blog.hu másodlagos oldalán. Ha szükség lenne rá.....
   Tegnap este YouTube-ozgattam picit. Beírtam a keresőbe, hogy How I met your mother. Kíváncsi voltam mit ad ki. Amolyan tök unalom, aludni nem tudok állapotban történt ez. És akkor: How I Met Your Mother - ALL BLOOPERS. Én csak 3.évadig néztem meg őket (20 perc), mivel a negyedik…..
Tech Zone Tech Zone: The Beginning 2012.07.09 19:34:00
Üdv!       LimiTleSsDany vagyok. Ez az én "kis" blogom. Hogyha megtetszik kövessétek figyelemmel. Elsőként, hogy megismertessem veletek a blogom pár témát fogok most felsorolni, amivel az oldal fog foglalkozni. Android, Xbox 360,Sorozatok.... Szinte minden amit szeretek csinálni,…..