Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kolompár Leonszió (törölt)

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öt éves lett a Bohemian Betyars, az utóbbi évek egyik legizgalmasabb fiatal hazai zenekara. A csapat ősszel ideiglenesen Berlinbe költözik, miközben lassan külföldön ismertebb lesz, mint Magyarországon. A banda három tagjával beszélgettünk a külföldi lehetőségekről és…..
Kolompár Leonszió (törölt) 2014.06.12 15:17:14
Milyen érzés fiúk, hogy rajtatok - s miattatok egész Magyarországon - röhög a fél világ? Mert elértétek a célotokat kétségtelenül s benne lesztek tán még a CNN World News-ban is. A rossz hírem ezzel kapcsolatban mindössze annyi, hogy nem rettegett seregként, hanem elhízott…..
Kolompár Leonszió (törölt) 2013.09.07 17:20:41
@krferi: Ne nekem mondd,mondd meg nekik.:)
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):az alap.:)
Kolompár Leonszió (törölt) 2013.09.07 18:19:49
@krferi: ej,ezek a csúnya előítéletek..
Ezidáig szentül meg voltam győződve arról,hogy ez csak a szélsőjobbosnácifasisztahuligáncsőcselék kigyúrt és kopasz tagjainak tipikus jellemzője lehet.
Na de egy végtelenül toleráns és szabadgondolkodó demokrata szájából ilyet hallani..egy világ omlott össze bennem.
Kolompár Leonszió (törölt) 2013.09.08 16:03:06
@Csa gyikok, en leleptem (Sipi): mint in-kalos zsidóbérenc?
büszke lehetsz rá..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
Kolompár Leonszió (törölt) 2013.08.24 17:26:10
Van, amihez nem kell különösebb kommentár. Ebben a két rövid hírben ott van az egész nyomorult, megfelelési kényszeres, kettősmércés, gyomorforgató politikai álszentség, amely áthatja az egész hazai közéletet. Orbán Viktor egyszer fátyolos pátosszal a hangjában így…..
Kolompár Leonszió (törölt) 2013.08.22 18:08:17
A Blikk hívta fel a figyelmünket erre a közleményre: „Természetes jogommal élve a REPUBLIC együttest visszamenőleges hatállyal, 2013. március 11-ével megszüntetem, egyben védelem alá helyezem.Semmilyen később alakult formáció nem tekinthető sem természetes folytatásának,…..
Máig számos vita folyik arról, hogy a punkzene darabjaira hullása melyik évhez vagy eseményhez köthető. Talán a legkézenfekvőbb választ a Sex Pistols környékén kell keresni, hiszen hiába tudja mindenki, hogy a Ramones a punk alfája és omegája, a többség mégis Johnny Rottennel…..
ByeAlex @ Zöld Pardon, 2013.05.04. Ha az embert élete legrosszabb koncertélményéről kérdezik általában egy túlzásba vitt ivászattal egybekötött tinédzserkori emlék jut először az eszébe. Nekem viszont jó ideig ByeAlex Zöld Pardonban adott koncertje lesz az első reakcióm,…..
Kolompár Leonszió (törölt) 2013.05.05 14:56:26
Már a bánatos francot sem érdekli, hogy éppen milyen körülmények között élik ki feltűnési viszketegségeiket a liberális egyetemisták, s még kevésbé érdekel bárkit is, hogy áll az egyébként hihetetlenül tré nevű HaHa forradalmasosdija. Ennek megfelelően már figyelemmel sem…..
Kolompár Leonszió (törölt) 2013.02.15 22:59:40
@Stófi: hálistennek a magyar nép se nem cigány,se nem zsidó és döntő többsége még csak nem is homoszexuális,de azért te csak szopkodjad nyugodtan a cigányaid farkát,álmodozzál többszázezres antifa-tüntetésekről és mindenféle feloszlatásokról.Aztán majd csak felébredsz ebből a hagymázas álmodból amikor jól szájba ver egy futballszurkoló vagy egy jobbérzésű átlagmagyar.És hidd el nekem,hogy amikor a magadfajták megkapják majd azt ami nekik már régóta kijár,nem lesz ott egyetlen cigány vagy zsidó védenced sem,hogy megvédjen.
Kolompár Leonszió (törölt) 2013.02.16 11:35:48
@Stófi: "és elégették a tüzes kemencébe."
Ezen még mindig visítva röhögök.:D
Túl sokszor olvastad a Jancsi és Juliskát,nyuszifül.
Kolompár Leonszió (törölt) 2013.02.19 17:39:20
@bigyobogyo: de jó,hogy elhagytad az országot.
Egy képzett, a legkeményebbnek, legéletszerűbbnek tartott küzdősportot versenyszerűen folytató embert is megölhet egyetlen késszúrással egy darab támadó, ha az másutt (utcán, börtönben) szerzett jártasságot az erőszak gyakorlásában. Sajnos ez a tragédia  újabb példa arra,…..