Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ggeneral

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   Most találtam rá a blogra, ezért arra gondoltam, én is leírom a velem történteket. elöljáróban annyit, hogy egyetemen tanulok gazdasági vonalon, de mellette, ahogy a legtöbb szaktársam, én is dolgozok, hogy egyrészt tudjam finanszírozni tanulmányaimat,…..
ggeneral 2012.07.23 18:51:53
@igazságos: Remélem, egyszer neked is kell majd 35 fokban dolgoznod egy szellőzés nélküli, rohadt meleg szobában. Megint mindenki rohadt okos itt, igazából ide nem lehet olyan posztot beküldeni, hogy valaki ne tudja rá elmondani, hogy neki mennyivel rosszabb és az semmi ami abban le van írva... Itt mindenki szartúró meg szénbányász vagy mi az isten?
Sziasztok!Sok mindenről olvastam már bejegyzést itt a munkahelyiterror blogon, diákmunkáról még nem. Az elmúlt hetekben viszont olyan dologról hallottam, ami szerintem minimum vérlázító. A barátnőm felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait, úgy gondolta, nyárra keres…..
ggeneral 2012.07.09 16:09:03
Nos a poszt szerzőjeként hadd reagáljak. Sokan mondtatok olyan dolgokat, amikkel egyet kell értsek. Nem szabadna ezt elvállalni és ha valakinek nem tetszik ne csinálja. Nem is csinálja már. De ezelőtt 1-2 hete még nagyon kellett a pénz és nem tűnt úgy, hogy van más lehetőség.

Viszont sajnos rengetegen csak fröcsögni tudtak, hogy mi ez a panaszkodás stb... Fel nem tudom fogni, hogy lehetnek ilyenek az emberek, bár most már tudom miért tart itt ez az ország a munkavállalói érdekek tekintetében. Mert ti, akik ugyanúgy szívtok egyszerű dolgozóként telibe szarjátok a másikat és lehurrogjátok, ha kicsit panaszkodik. Azt hittem ez a blog arról szól, hogy megosszuk a tapasztalatainkat egymással, igen van hogy panaszkodik az ember, ez akkora baj? Én igenis kizsákmányolónak tartom azt, aki napi szinten milliós forgalmat hoz le (a többi kirendeltség bevételét összeadva) és egy fos 400ft-os alapórabért sem képes nyújtani az ezért megdolgozó embereknek. Ez igenis egy nehéz munka, gondolom aki ilyen kurva okos, hogy "légkondis plázában kell dolgozni, meg ez a hostess munka" az még életében nem próbált kérdőívezni sehol. Nincs annál megalázóbb, mint amikor látod az embereken, hogy némelyik szinte undorodik tőled, messziről elkerül, neked mégis mosolyogva kell érdeklődnöd a személyes adatai felől. Annyi közöm azért van a történethez -amellett, hogy valóban másodkézből adom-, hogy én is kérdőíveztem már.