Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agent "V"

43 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gólyák. Ez a mai rész címe, tehát kezdődik a gyerekeink új élete, mégpedig az egyetemen. Vanessa, Dan, Blair és Georgina az NYU-ra mennek, Serena meg összepakolja a bőröndöt és meg a Brownra.Pakol is, de nem túl boldogan, Blairt meg elkíséri Chuck is, aki nem örül, hogy a csaja…..
Elkezdődik hát a 3. évad, csupa izgalom várható, elvégre egyetemre mennek a csibéink és itt aztán lesz egy csomó új ember, aki bekavarhat a nemlétező állóvízbe. Ha még emlékeztek, akkor az előző évadban meghalt Bart, Blair szerette volna megkapni Chuckot, és az utolsó részben…..
Évadzáró következik, kedves olvasók, nem is akármilyen.Ballagás lesz, ami persze nem olyan, mint amit itthon megszokhattunk, itt matrózblúz helyett selyemtalárban sétálnak a kölykök. Blair és Serena együtt reggeliznek, nézik az újságokat, amik tele vannak Serena rendőrségi…..
A mai résszel visszatérhetünk a 80-as évekbe, mégpedig Lily életébe, aminek valószínűleg ahhoz van köze, hogy letartóztattatta Serenat. Azzal nyitunk, hogy a fiatal Lilyt látjuk egy cabrioban száguldani a Santa Barbarai tengerparton. Megáll egy telefonfülkénél, ahonnan felhívja az…..
A mai rész első 10 percéről sajnos nem tudok túlságosan bőven nyilatkozni, mert a múltkori kálvária folytatódik, ami az jelenti, hogy Blair még mindig Nate-tel jár, ami még mindig egy vicc, Serena Gabrielt kajtatja, aki átbaszta Rufust, meg a válogatott hülyékből álló gazdagok…..
Serenának van egy majdnem férje, aki Poppy barátnője expasija. Na, lányok, ez az első számú szabály a csajvilágban: a barátnő pasija még 1 év múlva is tabu, nemhogy 1 nap múlva, kivéve persze ha a barátnő engedi, vagy ha 100%, hogy ő lesz 6 gyereked apja, akinek még a sírban is…..
Bocsi a múlt heti kimaradásért, de hát a hoki vb az hoki vb, ha meccs van, menni kell. Ott tartunk tehát, hogy Blair már tutira nem megy a Yale-re, ezzel dugába dőltek a csodás jövőről szőtt álmai. Serena ugye elutazott Poppyval Spanyolországba, hogy kipihenje a közelmúlt nagy…..
A beépített hogyvoltban olyan régi sztorikat is elővesznek, mint Lily meg Rufus közös gyerekének halála, tehát ezt a fonalat is felvesszük újra. Ezen kívül Serena barátnője, a nagyon menő Poppy is előkerül és ugye tudjuk, hogy miatta Blairrel eléggé össze balhézott, úgyhogy…..
Inkább nem kezdek bele, hogy eddig mi történt, mert folyamatosan a Yale-ről van szó, amit már eléggé unok. Szóval kezdjünk is bele, de gyorsan. Az első jelenetben Vanessa és Dan sétálgatnak a havas Manhattan-ben, egyébként tavasz van, csak mégsem, szóval valami olyasmi, mint ami…..
Ott tartunk ugyebár, hogy Blair elintézte, hogy bekerüljön a Yale-re, ezt ugye úgy sikerült elérnie, hogy közzétette Dan és Miss Kansas simogatós fotóját. Sajnos ez az egész ügy nem sült el túl jól, mert Serena és Dan szakítottak, ezután Dan hanyatt is vágta Megtestesült…..
Ha minden igaz, a mai epizódban valami nagyon ocsmány dolgot fog csinálni Blair, mert ugye megfenyegették a pedofil tanárnő miatt, aki teljesen rányomult Danre.A sulik harca sincs még letudva, Blair most elvileg várólistás a Yale-en, Dant meg felvették, ami persze nyomja a bögyét,…..
Ma megint szó lesz a Yaleről, szerencsére, mert már annyira hiányzott a sztori, hogy az hihetetlen.Abban reménykedem, hogy a friss hír, miszerint Serenának és Dannek van egy közös tesója, már eljutott mindenkihez, mert őszintén szólva ez az egyik leghülyébb fordulat eddig, nem…..
Elég régen hallattam a hangom, de gyorsan felveszem a fonalat az Upper East Side életével kapcsolatban. Ott tartunk ugye, hogy Bart rejtélyes körülmények között elhalálozott, amin Chuck nagyon kibukott számomra érthetetlen módon, de mindenki mást gyakorlatilag hidegen hagy a…..
A második évad közepén vagyunk, vége a téli szünetnek, úgyhogy most kiderül, hogy mit csináltak a szépek és gazdagok az ünnepek alatt.Most nem jut eszembe semmi frappáns, az előző részek drámai és szó szerint halálos történéseiről, úgyhogy fogjunk bele a mai adagba és majd…..
Ha még emlékeztek, akkor az előző rész végén minden más történést elhomályosított Barom Bart autóbalesete. Természetesen a mai rész is róla fog szólni. Azt még nem sikerült eldöntenem, hogy a magyar szinkron annyira szar, hogy semmi köze az eredeti szövegkönyvhöz, vagy…..
Előre is elnézést kérek, ha indokolatlan helyeken láttok majd kis meg nagy betűket, de történt valami a gépemmel és nem működik a caps lock billentyűm és igen, tudom, hogy a shift is opció csak az még nem rögződött be, meg tudjátok, hogy van ez, az embernek kialakul a…..
Megint hálaadásos epizód van,ami azt jelenti, hogy szuper kis balhék várhatók.Izgalmas lesz nézni Serena és Aaron vergődését, meg gondolom a hülye Jenny is folytatja a harcát törvényen kívüliként. Ugye ott vágtuk el ezt a szálat, hogy nagykorúsíttatni akarja magát, ami…..
Eltelt egy újabb hét, nekem eseménydús volt,nem a jó értelemben.Ti hogy vagytok?Jó, hogy itt van a GG, mert így garantált a heti egyszeri valóságtól elszakadásom, bár azért a mai rész, nem a gondtalanságról szól.Sajnos ebben az epizódban túl sok jelentben van benne Barom Bart,…..
A mai epizód a Yale-ről, az ostoba tinikről és a nagyon béna Jennyről szól, akinek kijárna egy új stylist,mert ahogy kinéz, az minden eddigit alulmúl.Mondjuk lehet nem is a stylist hibája, mert a csaj civilben is a férfiinget és a combfixet részesíti előnyben, ami nem túl jó…..
Dúlnak ma a hormonok az Upper East Side-on,Chuck és Blair a legdurvább, de lesznek még meglepetések is.Ráadásul most jöttem rá, hogy nem alapvetés az, hogy az ember nem tud jól kinézni,miközben esik az eső.Kiderült, hogy csak nekem nem áll jól az olcsó esernyőmmel tépni a…..
Meglehetősen párás szemekkel írom a mai hogy voltot,a könnyeim maszatolják a virtuális tintát,hisz tegnap véget ért a sorozat. Illetve ha ezt olvassátok, akkor már 3 napja véget ért.Amerikában hétfő este adták a záró epizódot,közületek biztosan sokan látták és tudják a…..
Ha hiszitek, ha nem, a következő epizód végtelenül hétköznapi lesz.Mármint elrugaszkodott, de legalább nem futurisztikus.Ha úgy jobban tetszik, akkor az Upper East Side-ról kilépve, ezek a srácok is csak srácok lesznek.Többek között új barátság szövődik majd két srác…..
Lesz ma minden, kérem szépen, csalás, ivás, divatbalhék. Az a gyanúm, miszerint Barom Bart tényleg egy igazi barom. Blair és Serena cicaharca a királynőségért tovább folytatódik, Dan pedig kap egy újabb tanmesét. Blair roppant boldog éppen, mert itt vannak a divathetek.Ez jó,…..
Az előző rész nagyjából teljesen Blairről szól, illetve persze ott van Serena és Dan drámai szakítása is, de a legnagyobb történések és drámák Blairt érintették.Ma reggel a Van der Woodsen, bocsi Bass családnál nyitunk, ahol Lily és a gyerekei a reggelinél ülnek és Lily…..
Bocsi, az egy hetes csúszásért, remélem nem sírtátok tele a párnátokat miközben az én nagyértékű sziporkáimat vártátok.Jön a 3. rész, előtte gyorsan megnézzük a beépített hogyvoltot. Ez alapján a nyár utolsó napjait Jenny rohangálással tölti, és egy Anne Hatheway az…..