Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mordechaj

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 24. hu szúrta ki, hogy a Duna TV vasárnap reggeli vallási műsorában, a Baptista ifjúsági műsorban elég erős nyolc percet sikerült összeállítani a homoszexualitásról, melyből számos dolgot lehetett megtanulni, köztük hogy a homoszexualitás kritikus dolog, hogy fontos megtanulni, hogy kell…..
Mordechaj 2018.01.22 20:50:46
@lukacstoncsi: A tiedben meg csak úgy, jelző nélküli sötétség :-) Nem tudom mire fel ez a bazi nagy ultralibsi übermencs tudat, hogy mindenkit lesötéteztek aki másképpen vélekedik a homoszexualitásról mint ti. "Tiszteljük a másságot" mondjátok, de ezt csak egy irányba gondoljátok, amikor a ti másságotokat kell tisztelni. A másik irányba ti lenéztek és leidiótáztok mindenkit. Mi ez, ha nem liberálfasizmus?
Vigyázó! Cinkosok és haverok 2018.01.17 12:22:12
Gyurcsány Ferenc most az év elején is szerepelt. Miért? Mert szeret szerepelni és szeretne visszakerülni abba a székbe, ahol most Orbán Viktor ül. Üzent azoknak az egyházaknak , amelyek „kiszolgálják a diktatúrát” (= támogatják a kormányt), akik a gyűlölet falainak építésén dolgoznak ahelyett, hogy…..
Mordechaj 2018.01.17 21:53:32
@tibi007: Ha nem kaptunk volna 758 milliót, szeretnél bennünket? És mindenkit utálsz, aki legalább 700 millát kapott az államtól?
Mordechaj 2018.01.17 22:55:41
@tibi007: Tovább folytatva a gondolatsort: ha 750 milla nélkül is utáltál bennünket ill, akkor inkább választanám, hogy a pénzzel együtt utálj bennünket. Ha pénz nélkül szerettél minket, akkor reménykedem, hogy idővel megbocsátasz, és nem engeded, h rongyos 750 millió közénk álljon. :-) De ha csak azért utálsz bennünket, mert te egy GYF-rajongó vagy, akkor könyörögve kérlek, nézz egy kicsit körül: a bálványod az első számú felelőse a baloldal széthullásának, és nem a Fidesz. Orbánékat ő juttatta 2/3-hoz, és ha így folytatja, sikerül neki idén is ez a bravúr.
Mordechaj 2018.01.21 17:52:15
@tibi007: Tévedsz kedves Tibi. A HGY nem a szélsőliberális SZDSZ-szel volt összenőve, hanem a liberális SZDSZ-szel, amelyiknek abban az időben a lelkiismereti és vallásszabadság képviselete fontosabb volt mint a melegjogok, és jobban kiállt ezek mellett mint bármelyik másik párt. A "szakítás" pont azért következett be, mert az ultraliberális, harcosan ateista melegsimogató szárny került "hatalomra" a párton belül, akik nemhogy nem álltak ki Hack és Mészáros (nem a Lőrinc) mellett, hanem még hátba is támadták őket. A Fidesz 1998 és 2001 közötti intenzív szektakampánya korábban lehetetlenné tette a konstruktív együttműködést, pedig a gyülekezet korábban is kész lett volna minden politikai erővel párbeszédet folytatni. A Fidesz részéről történt változás okait nem tudom, valószínűleg több tényezős, de a tényezők között nincs ott a titkos paktum.
Ezért gyilkolnak a muszlimok Európa nagyvárosaiban: Sokan vannak, akik tagadják, hogy az iszlám előírná hívei számára az erőszakos dzsihádot. Egy vezető szaúdi hitszónok, Ajman Al-Anquari nyilvános televíziós előadásában cáfolta ezt a hiedelmet. Szerinte ezt a "defetista, liberális" nézetet csak…..
Mordechaj 2017.03.26 20:07:46
@bandiras13: Sajnállak Bandiras. Az én nagyapám végigharcolta az 1. VH-t, honvédként sorozták be, és századosként szerelt le, kitüntetést is kapott a harctéri hősiességéért. De mélységesen megvetette azokat az embereket, akiknek a háborús zűrzavar ürügy volt arra, hogy kivetkőzzenek az emberi mivoltukból, és szadista gyilkológépekké váltak, mert az esztelen gyűlölet és a saját szadista énjük lett úrrá bennük. És sohasem hősködött, a békét szerette és nem a háborút. Nem az a kunszt, hogy háborúban embert ölni, hanem az, hogy háborúban is embernek maradni. Sajnos háborúk mindig voltak, és lesznek is még a történelemben, és sajnos kedvez a gyűlölettől átitatott szívű bolondoknak. A te víziód a polgárháborúról inkább a szíved vágya, és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy akkor is olyan nagy legény lennél, mint így szóban. Egyéb iránt számos, nálad sokkal különb cigány embert ismerek, akik lehet, hogy több adót fizetnek be az államkasszába mint te és hasonszőrű barátaid nagy része. Én a magam részéről a barikádokat nem építem, hanem rombolom, a lövészárkokat nem ásom, hanem temetem - mert ez sokkal kifizetődőbb mint házakat rombolni és halottakat temetni. Ezt kéretik észben tartani!
Mordechaj 2017.03.26 20:27:44
@bandiras13: Volt szerencsém néhányszor találkozni gyakorlatilag írástudatlan cigány idénymunkásokkal, útépítésen, erdőn dolgoztak a környékünkön. Tiszták, illedelmesek, csendesek és józanok voltak, és a te számodra vélhetően megalázó fizetésért végeztek olyan tré munkát, amit se te, se én nem végeznénk el. Nem szerencsés valakit a származása alapján kategorizálni.
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
A Berliner Kurier hétvégi száma listát készített a “világ legőrültebb diktátorairól”. A felsorolás hét vezetőt nevezett meg, köztük az izraeli miniszterelnököt. A listán szerepel Basar Aszad, Kim Dzsong Un és Robert Mugabe, hiányzik viszont a hágai nemzetközi bíróság által háborús bűnökért körözött…..
Sayfo Omar írása Hollywood nem szereti Donald Trumpot. Nagyon nem. Az amerikai liberális művészvilág számára Trump a rasszista, szexista, idegenellenes Antikrisztus megtestesítője. Aligha meglepő, hogy a 89-ik Oscar gála célkeresztjében is az elnök állt. A jelöltek kék szalagot viseltek annak…..
Mordechaj 2017.03.05 23:04:23
@Virág et.: Egyrészt a jó bornak is kell a cégér. Másrészt nem csak Meryl Streep kaliberű celebek szóltak be Trumpnak (vagy Pence-nek), hanem másod és harmad vonalbeli csepűrágók is.
A liberálnáci sajtóval kapcsolatban egyetértünk, Trump megítélésében nem. Amikor idiótának kiáltod ki őt, akkor az általad is utált liberálnáci sajtónak dőlsz be, ami idáig érezteti a hatását. Szerintem az utóbbi idők legrátermettebb amerikai elnökét tisztelhetjük benne - de pár év múlva többet fogunk látni. Egyébként, ha mást nem tett volna, mint hogy kiüti a boszorkányt az elnöki székből, és véget vet a liberálnáci álszenteskedő polkorrekt dumának, már megérdemli, hogy megsüvegeljük.
Nem csak a csúfos bakiparádéba fulladó Oscar-gálán volt állandó téma az amerikai elnök, a németországi farsangi felvonulásokon szintén főszereplő Donald Trump, de célpont lett több európai politikus is. Az alpári, emberi méltóságot sárba tipró hecckampány nem ismert korlátokat, mint az alábbi képek…..
Egy karóra nem más, mint személyiségünk és stílusvilágunk tükröződése a külvilág felé. Nem véletlen, hogy nagy körültekintéssel igyekszünk megfelelő órát választani, hiszen akár hosszú évekig hordhatjuk ugyanazt a darabot. Különösen a svájci óraipar háza tájáról érkezett termékek rendkívül…..
A Brit Orvosi Kamara szerint nem szabad a várandós hölgyeket többé „kismamának“ hívni, mert azzal sértik a transzszexuális polgárok jóérzését. Ehelyett a semleges hangzású "állapotos ember", vagy a "terhes személy“ használata ajánlott az egészségügyi intézményekben, mert az „mindenki számára…..
Mordechaj 2017.02.09 13:32:08
@Miki Telepi: Nincs iszonyú nyomás az átlagembereken, mert azok tojnak rá. De igenis van konstans és érzékelhető nyomás, agymosás, persze csak annyira, hogy a toleranciaküszöböt ne érje el. Így folyamatosan tágítva a határokat, és elsősorban a fiatalokat megcélozva teszik diliházzá az egész földkerekséget. Nem vagyok túl optimista emberi szinten, egy idő után törvényszerűen "visszanyal a fagyi", mert felborítottuk a természet rendjét!
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. 2016 december 17.-e óta nem ittam. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól.…..
Az utóbbi két-három évben gyakran elhangzik politikusaink, főleg Orbán Viktor szájából a keresztény értékek védelmének fontossága. Hogy pontosan mit gondol keresztény értéknek, az nem nagyon derül ki, de az általa vezetett kormánynak és annak embereinek hozzáállásából látszik, hogy amúgy is tojnak…..
Mordechaj 2017.02.05 21:59:22
@sefatias: Kedves Sefa, el kell szomorítsalak, továbbra sem érzek erős késztetést a linkjeid olvasására. Sőt, már a válaszra/vitára/párbeszédre sem, annyira nem egy malomban őrlünk. Úgy viszont semmi értelme erőlködni, hogy az alapokban sem tudunk megegyezni.
Üdv.
Mordechaj 2017.02.05 22:02:31
@Sitites: Példabeszédek 26:12 - Ebbe az idézetbe bele van sűrítve a teljes válaszom.
:-)
Minden jót!
Mordechaj 2017.02.05 22:02:42
@Sitites: Példabeszédek 26:12 - Ebbe az idézetbe bele van sűrítve a teljes válaszom.
:-)
Minden jót!
Udo Ulfkotte haláláról magyarországi kiadója, a Patmos Records számolt be a Facebookon megjelent közleményében. Ulfkotte a Megvásárolt újságírók című könyvével lett nemzetközi hírű szerző. Művében – ami 2015-ben magyarul is megjelent – a Frankfurter Allgemeine Zeitung volt szerkesztője, aki 17 éven…..
Mordechaj 2017.01.15 22:45:19
@de Karatna: hogy kerültél ide náci szutyok?
Advent utolsó hétvégéjén, december 17-én, szombat este robbant a hír, hogy Kálmán Olga felmondott az ATV-nél. Bár ma az eset két nappal korábban történt, a hírt nem az érintettek, hanem az index hozta nyilvánosságra. Azóta 72 óra alatt a témáról legalább 70 cikk és számos blogbejegyzés született,…..
Mordechaj 2016.12.21 21:49:54
@szepipiktor: Sztem meg korrekt és hasznos volt ez az összeállítás, nekem tudott újat mondani az Olga körüli kavircról. Nyilván én nem vagyok olyan tájékozott, magasan képzett és intelligens mint szepipiktor, de attól én még jól érzem magam a saját bőrömben. :-)
Nehéz nem látni, milyen kéjes örömmel fogad a magyarországi kormánypropaganda minden egyes nyugat-európai merényletet. Hogyan játszanak rá, hogyan adják a lovat az emberek félelmei alá, történjék a támadás Nizzában, Párizsban vagy Berlinben...
  Az aleppói vérengzés képeit látva vajon most megmozdul-e valami emberi a kvótanépszavazás kampánnyal terhelt magyar társadalomban? Nézve a szétlőtt utcákat, a gyerek holttesteket, vajon most is lehet-e egy magát kereszténynek minősítő állam válasza a problémára az, hogy ide ne jöjjön senki? Most…..
Facebook-bejegyzésben kiáltja az éterbe bánatát és elkeseredését az ATV vezére. Oka természetesen Kálmán Olga váratlan távozása...
Mordechaj 2016.12.19 21:34:41
@belert: Ha figyelmesen elolvasod újra, Németh annyit mondott, hogy fölösleges beleavatkozni a nagykutyák marakodásába. Olga beleállt egy olyan háborúba (Orbán vs Simicska), ahol elég nehéz meghatározni ki a pozitív fél (helyesebb úgy fogalmazni: ki a kevésbé negatív). Simicska véletlenül néhány 100 milliárd bezsebelése után jött rá, hogy korábbi gazdája nem demokrata? És persze a lelkiismerete nem diktálta azt, hogy visszaadja a síbolt milliárdokat, hanem korábbi gazdáját akarja kicsinálni. Ebből tényleg jobb lett volna kimaradni.
Mordechaj 2016.12.19 21:37:49
@BAZINGA2: Mert te már csak tudod!
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
A Pharaon-ügynek sok tanulsága van, érdemes róla olvasgatni, például azért, mert a sztori segít megérteni, hogy mennyire nem osztható fel a világ fekete-fehér, jó-rossz, Kelet-Nyugat, terrorista-nem terrorista tengelyek mentén. A magyar politikai elit természetrajzát is jobban érted, ha megismered…..
Látszólag nincs mókásabb, amikor az egyik szélsőjobboldali párt a másikkal marakodik azon, ki a nagyobb demokrata, vagy a másik nácibb-e. A Fidesz és a Jobbik a bőnyi rendőrgyilkosság óta egymást vádolja, hibáztatja a rendőr haláláért és saját magát próbálja minél messzebbre tolni az eseménytől. A…..
A péntek esti Broadway nézők a Hamilton című musical musical mellett valami egészen izgalmasnak is a szemtanúi lehettek...
Mordechaj 2016.11.20 16:42:59
@ulpius66: te meg egy primitív bugris csákó vagy. Elítélem a ripőköt is, de a hozzád hasonló félkegyelműek semmivel sem jobbak.
Mordechaj 2016.11.20 21:59:35
@ulpius66: nagyon bízom benne, hogy marad még választási lehetőség az ultraliberális és a rasszista neonáci söpredékeken kívül is.