Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerike7

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PAPRIKA ACDC jövőre az Arénában 2008.10.13 16:49:14
Egészen pofássá kezd válni a jövő évi koncertfelhozatal, a Depeche Mode után ugyanis most az ACDC jelentette be, hogy  erre veszi az irányt. Nem véletlenül, hiszen a héten jelenik meg új  lemezük, a Black Ice. A koncertre egészen 2009. március 23-áig várni kell.…..
Gerike7 2008.10.15 23:40:23
Mit ad isten, éppen tegnap volt a Nemzetközi Roma Nap. Mi tüzelhetné fel jobban a Gogol Bordellót, ha nem ez a jeles esemény?Na nem mintha Eugene Hütz és díszes társasága nem lenne állandóan beindulva, folyamatosan pörögnek, Uri Geller és tanítványai sem tudnák megállítani őket…..
Ez a film még Pély Barnának is "átjönne". Még a kb. tíz centire előtte éneklő Bono lehelletét is érezné, a koncert végén pedig megpróbálna elkapni egy pengetőt. És elégedetten távozna, ahogy mindenki más is tette.Eleve merész vállalkozás koncertfilmet vinni a…..
Nem kell messzire mennünk, hogy Rage-eljünk egy jóízűt! A Nova Rock frissített fellépőlistáján ott figyel Zack de la Rocha és csapata, ráadásul még a Sex Pistols is tiszteletét teszi a határ melletti fesztiválparadicsomban! Lemmy és a Motörhead is reszel egy kellemeset, majd Chris…..
Gerike7 2008.02.25 21:08:33