Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bedra

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem tudok olyan nyílt kapcsolatról, ami ne végződött volna szakítással, pont azért, mert az egyik vagy másik talált egy jobbat” – ha a pasid egy szép nap felajánlja, hogy találkozgassatok másokkal is, jobb, ha minden vele kapcsolatos családalapítási tervedről…..
Egyáltalán nem megtévesztő módon a zacskós cukor feltalálása óta 1 kilós kiszerelésben érkező terméket reformálta meg a Metro áruház: Ma már, a 325 grammos tejfölök korában igen kevés dolgon lepődök meg, de azért a 10 dekás papirzsebkendő, a kilogrammonként mért tej…..
Akkor változott meg minden, amikor a nő közölte a párjával, hogy ő még nincs felkészülve a gyerek-témára. Onnantól kezdve a pasi kimaradozik és flegma. Levélírónk azon aggódik, hogy másik nő után kajtat, mert őt már nem látja annak.   Sziasztok, 24 éves vagyok,…..
„Hogyan mondjam meg neki, hogy nem megyek hozzá, sőt, el akarom hagyni?” – kérdi röviden és tömören mai Levélírónk, aki már éppen megmondta volna párjának, hogy vége, amikor az már majdnem gyűrűt vágott hozzá. Otthon ülés vs. önhülyítés.   Nem lesz hosszú…..
A hidegzuhany előtt kivételesen hadd kezdjem némi dicsérettel mondandómat: szeretnék gratulálni az Attractionnek, annak az – egyébként magyar – árnyszínház-csapatnak, amelyik a napokban megnyerte a brit tehetségkutatót, a Britain’s Got Talentet. Produkcióik eredetiek,…..