Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gravesend

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elveszik a munkát. Biztosan bűnözők. Cionista összeesküvés áll mögöttük. Ismerős? Pedig ezek nem valamelyik kommentcunamiból vett idézetek, hanem az angolok egy része reagál így az országukat elöntő külföldiekre. Érdekes gondolatok Lászlótól. (Az írás alapjául szolgáló…..
gravesend 2012.12.15 15:17:02
@Almandin: Nagyon adom a hozza szolasodat!!!
gravesend 2012.12.15 15:24:54
gravesend 2012.12.15 15:27:36
@NIKI LAURA: Ha mondjuk sima biztonsagi or akarsz lenni akkor CRB chek kell mind itteni min magyarorszagi a nejem egy katolikus iskolaban takarit part time ban es oda is kelet mind a CRB chek
  Sajnos igaz, hogy egy magát kereszténynek nevező kultúrában fogant és zajlott le a szisztematikus népirtás. Történet dióhéjban: néhány napja szétszaggatott egy héber nyelvű Újszövetséget az irodájában, Isten és a média színe előtt egy izraeli poiltikus. Ben Ari, a…..
gravesend 2012.07.29 16:08:03
@milyen szép a Vértes, ó:Jò
lenne ha nem sajnáltatnád azt a milicista elnyomò orszagot amelyk több háborús népirtást is elkövetett az évek folyamán csak emlékesztetlek mondjuk hogyan rohanta le libanont,és mitt műveletek milyen mészárlást most egy masik holokauszt folyik a palesztin nepe... errol miert nem irsz????
Tegnap megkezdődött itthon a meleg olimpia, jövő hét szombaton pedig újra Pride lesz az Andrássy úton. Nem történik semmi azok számára, akiket ez nem érdekel. Pedig most is, ahogy máskor is, fontos társadalmi gondolatok csapnak össze. A csupán egyenrangú állampolgárként élni…..
gravesend 2012.07.08 23:52:28
@Attilajukkaja: A homofobia mint olyan nem jar szexualis devians magatartàsal vagy ha igen szòljal.Mostanábban a buzik szeretik magukat sexualis kisebbségnek beálitani,es egylapon emilteni magukat a romàkal es mas leszakadt csoportokal csak ők ùgy ábrazolják ezt hogy sexuálisan vannak kisebbségben.Micsoda agyament liberalis megtevesztés,és.erre kitaláltak egy megfelelő jelzőtt azzokra akinek ez nem tetszik ezzek a homofobok akik lehetnek zsidok,ciganyok,arabok vagy bantuk is.
Mi A Város Mindenkié tagjai idén is – mint a csoport megalakulása óta minden évben – részt vettünk a Budapest Pride felvonuláson. Mint mindenről, arról is közösen döntöttünk hogy kiálljunk a szexuális kisebbségek méltósága és egyenjogúsága mellett. Ilyen döntésekben…..
gravesend 2012.07.08 22:53:46
@klonburger: A meleg társadalom lobbi-ja bomlassza a társadalmat,nyugatot már teljesen szétzilálták,ezert olyan hogy keresztény nyugat mar megszünt létezni.Nincsenek egyedül a liberalsiokal együtt tévekenykednek az keresztény emberiség ellen.