Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adri92

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
öt héttel a vizsgálat után (mely megállapította, hogy inzulin-rezisztens vagyok), időpontot kaptam a meddőségi endokrinológushoz. az első két kérdéssel "kiderítette", hogy az elmúlt hónapban különféle segédanyagok alapján elkezdtem, és sikeresen végzem az ir diétát.…..
Imádom az ősz színeit. A sárgát, barnát, bordót és ezeknek ezernyi árnyalatait. Munkába menet, először kigurulok az ajtón a kertbe, beszippantom a friss levegőt, és megcsodálom a fákat, bokrokat, lehullott leveleket. Ez amolyan „lelki orgazmus”. Mindennap picivel…..
myjesus pont, nekem 2012.07.23 09:32:00
a több hónapos blogos hallgatás miatt nem ejtettem szót egy hatalmas ajándékról, amelyet mennyei atyám küldött számomra. történt ugyanis, hogy imatársamtól továbbított levelet kaptam. az e-mail egy levelezőlistáról származott, és arról szólt, hogy rengeteg pontírásos…..
Adri92 2012.08.04 13:29:01
@sterretje: Kedves Timi! Rendben, megkeresünk :)
Bár én nem vagyok vak, de le vagyok bénulva és így egy kicsit át tudom érezni milyen lehet, ha valaki nem tud olvasni egy rendes nyomtatásban készült könyvet. Nekem a lapozással akad gondom... Nagy segítségül szolgálnak ezek a hangoskönyvek! Imádkozom, hogy minél több diákhoz eljussanak, akiknek szükségük van rá...