Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szagos müge (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye ez kereskedelem. Ha jobban megy, mint a parlamentes, a zsinagógás, a Hősök terés vagy a Tarlós-fejes, akkor a pucér nőset kell kirakni. Sőt valójában a pucér nőset bármilyen városban ki lehet rakni. Budapest és a szex kapcsolata persze azért köztudomásúan elég erős,…..
szagos müge (törölt) 2012.07.10 22:44:49
@Passionata: sajnos már a budapesti éjszakának is megvan a konkurenciája... Kijev. Még szebb és még olcsóbb lányokkal.
Meg Bangkok, ahol aztán tényleg mindent lehet. És a thaiok mégsem tiltakoznak ez ellen a sztereotípia ellen, inkább jól keresnek a külföldieken.

Komolyan azt hitte valaki, hogy a Hősök tere, a múzeumok és a Tschárda meg a Gulasch vonzza ide a nyugati fiatalokat?
Sziget fesztivál, magyar ribik, olcsó pia.
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
szagos müge (törölt) 2012.07.09 23:23:02
Nem tudom más mit lát ebben, én azt, hogy a kutya a paraszt felé ront, az meg mozgás közben belerúg egyet.
A kutya egyértelműen támadott. Egy fegyvertelen emberre. A rendőrt már régen az ügyészségnek kellene vallatni, de ugye ezt Magyarországon nem várhatjuk...

@No_Fidesz_No_Problem: nem terrorizált senki senkit, kiabáltak, tiltakoztak, nemtetszésüket fejezték ki a homokosok magamutogatása miatt

Hogy ha én szervezek egy hetero felvonulást, akkor azt is százmilliós költségen biztosítja majd a rendőrség? Persze ingyen.
Vagy a normális embernek nem jár minden ingyen?

Én mindig azon a véleményen voltam, hogy aki csak a szexualitásának mutogatásával tud kitűnni, legyen az buzi, vagy normális ember, az egy nagy nulla.
szagos müge (törölt) 2012.07.09 23:36:06
@SvenH.: Na remélem ilyen mentalitással a rendőrség közelébe sem kerülsz.
Bár a hozzászólásodból úgy tűnik, hogy rendőr vagy és élvezed a kínzást.
Bordatörés? Normális vagy?
Ezért évekre le kellene csukni a gestapost, aki elköveti. Bántalmazás hivatalos eljárásban... ugye.
Sajnos Magyarországon a rendőrség a törvények fölött áll.

A rendőr uszította a kutyát, látszik, ahogy megfeszül a póráz és a srác a levegőben kapja el a kutyát és akadályozza meg, hogy megsebesítse.
Teljesen indokolatlan erődemonstráció és kényszerítő eszköz alkalmazás volt a rendőrség részéről. Provokáltak, ennyi történt, most lehet csámcsogni.
Szerencsére az ellentüntetők ellenálltak a provokációnak.
"Magyar fű, Árpád vezér ajánlásával” – ez a meghökkentő felirat fogadta a fesztiválozókat az idei EFOTT-on a Jobbik sátránál. A párt arra szólította fel fiatalokat, hogy ne szívjanak füvet, ehelyett a fesztivál végén vessenek el fűmagokat a sátruk helyére. “Ami…..
szagos müge (törölt) 2012.07.09 22:41:38
@Lacdelo: a jobbikosok szerintem nem gyűlölnek senkit, csak éppen az egyenességet szeretik, hogy mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkozzanak, ne legyen a bőrszín mentség a bűnre, hogy a politikai korrektség és a szabadosság ne döntse romba a társadalmat

nem a szabadság ellen vannak, hanem a mindent megmérgező szabadosság ellen

a TASZ-SZDSZ-MSZP liberalizmusa hazug, kétszínű, kettős mércét alkalmaz, akinek van esze, az látja, hogy csak álszabadságot ad, közben rabságba taszítja még azokat is, akik nekik tapsolnak: kábítószerek, privilegizált roma bűnelkövetők, politikus bűnözés, az igazság elkenése, mutyizás, korrupció.

Ha Vona beperel, mert lenáciztad, akkor a bíróság előtt is hajlandó lennél ezt a kijelentésedet elismételni? Mivel bizonyítanád, hogy neonáci?