Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diego2889

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bayern Münchent vezető Jupp Heynckes ügynöke elárulta, hogy a Juventus 45 milliós ajánlatot utasított el, melyet a bajorok Arturo Vidal leigazolásának érdekében tettek. Quique Reyes a Cadena Copenak nyilatkozott Spanyolországban, s azt állította, hogy komoly ajánlat érkezett a…..
Amennyiben a Juventusnak komolyak a szándékai Alexis Sánchez átigazolásával kapcsolatban, Marottának mélyen a klub zsebébe kell nyúlnia. A Tuttosport információi szerint a Barcelona 26,5 millió eurót szeretne látni a chilei játékos aláírásáért. Az olasz média úgy véli,…..
A Sky szakértője, Gianluca Di Marzio szerint Fernando Felicevich, aki az FC Barcelona 24 esztendős támadójának, Alexis Sáncheznek az ügynöke, megérkezett Olaszországba, s már találkozott is a Juventus képviselőjével, Fabio Paraticivel. A felek egy másik chilei játékos, Arturo…..
Juventus FC blog A hét kérdése 2013.03.08 15:25:00
A Juventus megmásíthatatlanul ott van a legjobb nyolc között a Bajnokok Ligájában. Megszívlelendő eredmény az elmúlt évek után még akkor is, ha egy Juvénak mindenkor kötelező eljutni idáig. Sokan egy lyukas garast nem tettek volna rá, hogy Conte legénysége eljut idáig, míg…..
Az átigazolási hírekben a Juventus vonatkozásában nem csupán Arturo Vidal és Paul Pogba neve jelent meg mostanság gyakran, hanem a Juventus edzője, Antonio Conte neve is, akit többen kapcsolatba hoztak úgy a Chelsea, mint a Real Madrid csapatával. Ez nem is meglepő, hisz mindkét klub…..
Diego2889 2013.03.05 19:42:25
Mérkőzés utáni nyilatkozatában Antonio Conte a Juventus Stadium közönségét kritizálta Sebastian Giovinco kifütyülése miatt: "Néha igazán felbosszantanak engem." Giovinco gólt szerzett a 3:0-ás Juve győzelemmel végződött mérkőzésen, azonban a szurkolók mégsem álltak teljes…..
A Juve az Ennio Tardinibe volt hivatalos ma délután a Parma vendégeként. Az összecsapás pikantériája több tőről fakad. Egyrészt a Tardiniből idén még senki sem vitt el három pontot, másrészt a bajnokcsapat a nyitófordulóban elkalapálta a kék-sárgákat, harmadrészt pedig…..
Nagy rangadót rendeztek tegnap Milánóban, az AC Milan fogadta a bajnoki éllovas Juventust, amire hetedhét országból özönlöttek az emberek. Azonban mindenkinek csalódnia kellett, hiszen egy nem túl magas minőségű mérkőzésen a vörösök alibifocit mutatva verték meg a még alibibb…..
Nagy összecsapásra került sor tegnap Torinóban, hiszen az mindössze hatpontos Juve a hétpontos BL címvédő Chelsea-t fogadta. A tét nagy volt, az olasz bajnoknak csak és kizárólag a győzelem volt elfogadható annak érdekében, hogy megmaradjanak továbbjutási esélyei. A nagyobb…..
Az olasz címvédő Juventus együttese januárban ajánlatot készül tenni a Barcelona támadójáért, Alexis Sánchezért, állítja a Marca. Az öt minőségi támadó ellenére, Antonio Conte szeretne egy világklasszis támadót igazolni januárban, miután a Bianconeri nyáron nem járt…..
A Juventus segédedzője, Angelo Alessio nyilatkozatában kiemelte, hogy csapatának mindenképpen nyernie kellett volna Koppenhágában, így nehéz helyzetbe került a jövőre tekintve. A Bianconeri sorozatban kilencedik döntetlenjét érte el a nemzetközi porondon vívott mérkőzéseit…..
Tegnap került megrendezésre Koppenhágában a Nordsjælland-Juventus mérkőzés, amelynek keretében a BL-újonc fogadta a közel 50 meccs óta veretlen olasz bajnokot. A Bianconerinek a Chelsea elleni bravúros pontmentés és a Shaktar elleni -a papírforma alapján- pontvesztés után hozni…..
Paul Pogba ügynöke nincs elámulva a fiatal játékos teljesítményétől - ő ugyanis mindig is tisztában volt a képességeivel. A 19 éves középpályás rengeteg dicsérő kritikát kapott a Napoli elleni fantasztikus gólja miatt, amellyel beállította a 2-0-s végeredményt. Mino Raiola…..
Diego2889 2012.10.22 20:07:45
@juve1986: kurvára nagyot hibázott h nem tudta megtartani.. azt a szerződést meg lehet hosszabbítani.. tudom h lejárt a szerződése
Diego2889 2012.10.22 20:22:04
A PSG nevű dögkeselyű miután kifosztotta a fél olasz ligát, most Torinó felett köröz - állítja a Calciomercato. A franciák szinte az összes létező posztra igazoltak a nyáron és ennek meg is lett az eredménye, mivel már majdnem az első helyen tanyáznak saját…..
Fabio Paratici sportigazgató úgy döntött, hogy elfogadja a Juventus szerződéshosszabbítási ajánlatát a Tottenham érdeklődése ellenére. Paratici 2010-ben érkezett Torinóba Beppe Marottával a Sampdoria csapatától. A 40 éves korábbi játékos várhatóan 2015-ig hosszabbítja meg…..
Diego2889 2012.10.12 12:13:49
@m.martin91: teljes mértékben egyet értek..
A Juventus sportigazgatója Beppe Marotta felfedte az igazságot, hogy klubjának miért nem sikerült leigazolnia a nyáron Stevan Jovetićet, Edinson Cavanit és Marco Verrattit. Az olasz óriást szóba hozták mindhárom játékossal a nyár folyamán, de a fent említett három játékos…..
A Juventus középpályása nemrégiben kijelentette, esze ágában sincs elhagyni a Bianconerit. Vidal több angol és spanyol top csapat figyelmét magára vonta kiváló Juventus-béli teljesítményével, de nem szándékozik elhagyni a Zebrákat. A játékosnak kulcsfontosságú szerep jutott…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Diego2889 2012.09.16 14:02:43
@m.martin91: biztos h egyik se jön hozzánk, ez 1000%.. sajnos..
Én értem mit mondasz Martin és igazad van, h a világ 2 legjobb játékosa az Messi és Ronaldo.. Viszont egyiknek se az a posztja, mint Falcaonak.. így szerintem teljes mértékben megállja a helyét az, h jelenleg a legjobb befejező csatár az Falcao..
Diego2889 2012.10.05 15:33:57
Több év után ismét BL-meccset rendeztek Torinóban, ráadásul ez volt az első alkalom, hogy az új Juventus Stadium adott otthont a csatának. Az ellenfél a brazil ukrán csapat, a Sahtar Donyeck volt. Már az első képek alapján feltűnt, hogy igencsak foghíjas a lelátó, állítólag…..
Több hír is napvilágot látott arról, hogy Nani helye nem betonbiztos a Manchester Unitednél. Több sem kell ennél az élelmes újságíróknak ahhoz, hogy máris összeboronálják őt néhány csapattal, köztük a Juventusszal is. A kapcsolat kézenfekvő, hiszen a Bianconeri korábban is…..
A Roma edzője, Zdenek Zeman nem keresett kifogásokat a tegnapi, kiütéses Juventus-győzelem kapcsán, és szokásától eltérően elismerte, hogy a Bianconeri az egész mérkőzés alatt jobban játszott csapatánál. A Giallorossi pillanatok, egészen pontosan 20 perc alatt háromgólos…..
Diego2889 2012.09.30 21:34:53
Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy rájár a rúd a Juventus csapatára: Calciopoli, Conte és Alessio eltiltása, Pepe és Bonucci ügyének vizsgálása. Most pedig Carrera is slamasztikába kerülhet, mivel a csapat megbízott vezetőjét nem kevesebbel, mint emberölés vádjával…..