Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DelPiero10c

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Sunday Mirror értesülései szerint a Manchester City meglepetésre vezeti a Juventus csatárának, Paulo Dybalának a megszerzéséért zajló versenyt. A napilap szerint az olasz bajnok inkább a Premier League-be engedné a játékost, mintsem a Real Madridhoz, amely klub a másik komoly név, amely…..
A Roma belga válogatott középpályása, Radja Nainggolan ismét szavakba öntötte elmélyült szellemiségét, s a Corriere dello Sport oldalára felkerült videofelvételen arról beszélt, mennyire negatív érzéseket táplál a bajnoki tabellán reménytelenül utolérhetetlennek…..
DelPiero10c 2017.02.10 14:35:52
A legújabb olasz sajtóértesülések szerint a Juventus 5 millió euróért leigazolhatja a Manchester United mellőzött támadóját, Dimitar Berbatovot. A dolog pikantériája, hogy délután még arról lehetett olvasni, hogy a bolgár csatár nagyon közel áll ahhoz, hogy a Fiorentina…..
Úgy hírlik, a Juventus visszatért Jovetićhez, már ami a nyári top csatár-kérdést illeti. Erre az adhat ismét okot, hogy az eddigi kiszemelt, a holland Robin Van Persie meglepetésre a Manchester United csapatához kerül egyre közelebb. A jól értesült hírforrások azt is tudni vélik,…..