Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Error13

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkezett a nap, elérkezett a pillanat, elérkezett a mérkőzés, amelyre olyan régóta, pontosan tizenkét esztendeje várunk. A Juventust ismét csak az utolsó, egyben legnagyobb csata választja el attól, hogy Torinóba szállítsa a Bajnokok Ligája-serleget, amelyre legutóbb tizenkilenc…..
Error13 2015.06.07 00:26:07
@danimester1: Annyira igazságtalannak tartom, hogy egy ilyen bohóc mint L. Enrique BL-győztes lett edzőként... Emlékeztek, hogy pár éve mit művelt a Rómánál?!
Az FC Barcelona védője, Gerard Piqué elárulta, hogy a Juventus helyett, ellenfélként szívesebben látta volna a Real Madridot a Bajnokok Ligája június 6-án megrendezésre kerülő berlini döntőjében. "Szívesebben játszottam volna a Real Madriddal, a versengés miatt." - nyilatkozta…..
Az európai álmokat dédelgető Juventus a kiírás meglepetéscsapatát, az AS Monacót fogadja Torinóban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A zebramezes együttes utoljára két esztendővel ezelőtt jutott a sorozat legjobb nyolc alakulata közé, azonban akkor…..
A nyári árigazolási időszak legnagyobb meglepetéseinek egyikét az utolsó napok hozták, amikor az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus harcba szállt a Manchester United-dal a labdarúgás történetének egyik legdrágább játékosa, Radamel Falcao aláírásáért. Mint az…..
A ma esti mérkőzésen a Juventus előreláthatólag komolyan felfordított csapattal fog felállni a Catania ellen, úgy tűnik, hogy nem lesz a kezdők között például Gigi Buffon és Fernando Llorente. A Serie A bajnokságot toronymagasan vezető klub a tabella alsó régióiban…..
Error13 2014.03.23 21:59:40
A szerda esti BL-mérkőzést követően Antonio Conte a nyilatkozatában egyértelművé tette, hogy tisztában van azzal, mennyire kemény harc vár csapatára, ha tovább kíván jutni a csoportból. A mérkőzés első gólját ezúttal is a Juventus szenvedte el, Leonardo Bonucci bődületes…..
2013. szeptember 2. 23:00 Immáron hivatalosan is lezárult a nyári átigazolási időszak Olaszországban. 22:45 Paratici távozott az ATA Hotelből, így nagy eséllyel Quagliarella marad a Juventusnál és a mercato a csapat számára befejeződött. 22:20 Paratici is megérkezett az ATA…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus szeretné megszerezni a Sevilla fiatal tehetségét, Geoffrey Kondogbiát, hogy Paul Pogbával ismét összeállhasson a világbajnoki címet nyerő U20-as francia válogatott középpályás kettőse. Nagyon sokáig a Real Madrid tűnt a…..
A La Gazzetta dello Sport állítása szerint, a Juventus mestere, Antonio Conte közvetlenül is felvette a kapcsolatot a klub egykori támadójával, Zlatan Ibrahimovićcsal. Az olasz és a francia sajtóban keringő pletykák szerint, a Juventus minden követ megmozgat a Paris Saint-Germain…..
Error13 2013.04.20 20:33:27
@babo0410: dee basszus Secco egy noname senkiknek adott akkora fizetést!!!
Ibra egy VILÁGKLASSZIS rá van szükségünk. És igen emberileg egy nagy nulla, de mint focista egy igazi sztárcsatár. 32 évesen is még ugyanazon a szinten van mint pár éve és van is benne még jó 3-4 év.
Jönnie kell!!!!!!!!!!!
Error13 2013.04.20 20:43:31
@babo0410: de ha sikeres és ugyanolyan tökéletes formába van, akkor mért ne?!
Antonio Conte 19 fős keretet hirdetett a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójára. A mérkőzésről eltiltás miatt Arturo Vidal és Stephan Lichtsteiner is hiányozni fog, míg a hétvégi bajnokin hiányzó Giorgio Chiellini és Andrea Barzagli ismét a mester…..
Ahogy az már többszörösen nyilvánvalóvá vált, a Juventus egy új támadó leigazolását tűzte ki maga elé a nyári átigazolási szezon legfőbb céljaként. Sajtóértesülések szerint most új lehetőség nyílt az Öreg Hölgy előtt arra, hogy leigazolja a klub egykori, és a Paris…..
A Juventus kijelölte keretét a Parma elleni bajnoki találkozóra. A Stadio Tardiniben megrendezésre kerülő mérkőzésen ismét a csapat rendelkezésére áll majd az eltiltását követően visszatérő Stephan Lichtsteiner. Giorgio Chiellini, Claudio Marchisio és Nicklas Bendtner…..
A Sahtar támadója, Alex Teixeira beismerte, minden álma, hogy a Juventusban futballozhasson. A brazil játékost 2010-ben igazolta a Sahtar, és azóta remekül szerepel az ukrán egyesületben. A minap azonban szerelmét fejezte ki az Öreg Hölgy - és a La Liga - iránt. "Tiszteletben…..
Error13 2012.12.15 20:38:29
A talkSport információi szerint a Juventus egy 6,5 millió fontos ajánlatot készül tenni a Manchester City bal hátvédjéért, Aleksandar Kolarovért. A szerb játékosnak nem sikerült állandó kezdőjátékossá küzdenie magát; az idei szezonban eddig 7 bajnoki mérkőzésen volt kezdő,…..
Antonio Conte kijelölte keretét a Saktar Donyeck elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozóra. A sérült Pepe és az eltiltott Marchisio mellett Lúcio és Bendtner is is Torinóból izgulhatja majd végig a mérkőzést. A tét nagy, de ha a csapat pontot szerez, mindenképp ott van a…..
A Manchester United szélsője, Nani egyre inkább úgy néz ki, hogy elhagyja Angliát és ezáltal az Old Traffordot is. A portugál válogatott játékosnak számtalan oka van, amiért elhagyná jelenlegi klubját, ezek közül az egyik indok, hogy megromlott a kapcsolata a Vörös Ördögök…..
Arturo Vidalt az olasz címvédő Juventus középpályását a tegnapi Ecuador elleni válogatott mérkőzésen a játékvezető kiállította, miután lekönyökölte ellenfelét. Ennek következtében a játékos hamarosan visszatér Olaszországba, ahol csatlakozik Torinóban a keret többi…..
A 15:00-kor kezdődő mérkőzésre felépült felépült Lúcio, valamint Nicklas Bendtner és Mauricio Isla is helyet kap a keretben. Az Interből szerződtetett Lúcio a vártnál hamarabb épült fel bokasérüléséből annak ellenére, hogy előzetes találgatások szerint akár két-három…..
Error13 2012.09.16 16:36:56
Az utolsó edzés megtekintése után a Juventus kijelölte keretét a ma délutáni, Udinese elleni mérkőzésre. Jó hír, hogy Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Martín Cáceres és Sebastian Giovinco is felépült sérüléséből, így mindannyian ott lehetnek a keretben. Buffon és…..
Ma este a Juventus számára is elkezdődik a Serie A 2012/13-as kiírása, és az első ellenfél ezúttal is a Parma lesz, akárcsak tavaly. A Bianconeri az utolsó edzést követően tette közzé a mérkőzésre készülő 22 fős keretet. Jó hír, hogy Andrea Pirlo és Giorgio Chiellini is…..
Az olimpia után azonnal indul a SportKlub őszi műsorrendje olyan kiemelkedő sporteseményekkel fűszerezve, mint az olasz és francia labdarúgó bajnokság első osztálya, a francia másodosztály, a SAPA Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának EBEL- mérkőzései, az orosz bajnokság, valamint…..
A tárgyalások Felipe Melo ügyében a Galatasaray csapatával megszakadtak, miután a török csapat által ajánlott összeg messze nem közelítette meg a Juve vezetősége által kért összeget. Azonban, rögtön érkezett egy ajánlat egy másik kérőtől, nevezetesen a Szpartak…..
A Juventus Stadium újabb hihetetlen mérföldkőhöz segítette a klubot, mivel már most 27400 db bérletet adtak el a következő szezonra még a hivatalos jegyértékesítési fázis megkezdése előtt. Ez aszám úgy adódik össze, hogy 23400-an váltottak normál bérletet és 4000-en…..
Szeretett csapatunk, a Juventus este megmérkőzik a két milanói gárdával, nevezetesen az Interrel és a Milannal, a Trofeo TIM keretein belül. A Trofeo TIM 2001 óta kerül megrendezésre a három olasz óriás között, és immáron hagyomány, hogy a kupát Bariban, a Stadio San Nicolában…..
Error13 2012.07.21 22:59:49