Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dorkász

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nagyon látványos a Társulat gyermekek számára kiadott új DVD-je, rejtett veszélyei is vannak, amiket a szülőknek gondosan figyelembe kell venni A 2012-es „Óvd a szívedet” kerületkongresszus vitát kavart a gondolkodó Tanúk körében azzal, hogy közreadott egy új,…..
Dorkász 2012.07.18 12:08:58
@Kuku:
Ne haragudj,de ritka hülyeségeket írsz!

"Szerintem egy standard alkoholista szülő kisebb kárt okoz, mint egy vallásos nevelést erőltető alkoholista szülő."

Szóval az apám alkoholista volt anyámat rendszeresen verte előttem,ha belépett a szobába (apám) rettegés fogott el és sírtam anya miatt!Szóval ha anya vele marad és nem válik el akkor boldog,egészséges, érzelmi sérülés nélküli életem lett volna?
Csak 'viszonylag' egészséges környezetben élőknek lesz egészséges, boldog gyerekük.A 'látszólag hülye' azoknak nem! Ezt tapasztalatból mondom.Csak szétnézek az iskolában, óvodában mikor viszem a gyerekeimet....némelyik szülő olyan,hogy a saját gyerekem mondja,hogy szegény,..de rossz lehet neki...
Dorkász 2012.07.18 13:16:18
@Kuku:
Igen,értem.Engem jt ként neveltek valóban van nyoma, mert nekem meg sem fordul a fejemben,hogy az én gyerekeim ugyanezeket éljék át amit nekem kellett.Egyszerűen túl etikátlan számomra,túl fanatikus gondolkodás!Csak a tanuk nagyon hiszik,hogy Istent szolgálják másrészt pedig félnek,hogyha felnő a gyerek nem lesz jt...ha nem lesz jt az égő a gyülibe...akkor mint,szülőt lenéznek + a gondolat,hogy a gyereked nem menekül meg az utolsó napon.Szóval naná,hogy kimenekítem.De ebben ez a blog segített a legtöbbet!Kezdve a lényeggel,hogy 'nem Istentől kapják az infót' amit 20 éven át hittem.
Dorkász 2012.07.18 14:02:47
@Kuku:
Hát ha az én hitrendszeremet adom tovább akkor nagyon örülök neki... akkor nem lesz gond..