Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mockafuck

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hőség elől a legkülönbözőbb helyekre menekülhetnek a naiv városjárók Budapesten. Benézhetnek a polgihoz, vagy az Uránia moziba, ha éppen nem plázáznak. Ildi szerint a Premier Outletben még nézelődni sem kell bemenni, egyből az utcát hűtik:  A 7végén a  Premier hallgató…..
mockafuck 2012.07.10 10:33:50
@Xezs: 100ft-os kérdésedre válaszolva:
mindig a közösség döntse el (optimálisan), hogy meddig és mennyire. Ez lenne a demokrácia.
Ettől még lehet magánvéleményem, nem?
A magánvélemény azonban lehet egy kezdeményező ötlet, amit egy közösség megfontolásra érdemesnek tart vagy nem. Feltéve, ha képes arról tárgyilagosan, érzelemmentesen diskurálni.
Ehhez fel kellene nőni...
mockafuck 2012.07.11 07:33:00
@Xezs:
Bizony sokkal többről van szó, mint 2ft. A standby csak 1 példa volt a sok közül megfontoltabb fogyasztási szokásokra (beleszarás helyett).

Mint már írtam, nem csak a saját pénztárca kíméléséről van szó, hanem az össz kibocsátás, a környezeti terhelés mérsékléséről is.

De ismerek kisnyugdíjasokat, akik sajnos kénytelenek sportot űzni az otthoni energiatakarékosságból, hogy jusson kajára is... (mérnökember, kiszámolta, hogy megéri odafigyelniük)

Annyira gáz, hogy ezt 2012-ben még magyarázni kell...
mockafuck 2012.07.11 07:47:37
@Jani haverja:
Kommentjeid színvonalát látva erősen kétlem, hogy a nálad így megtakarított/megszerzett szabadidő-többlet megérné az azzal járó többletkibocsátást.