Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axlandia

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik legnépszerűbb pénzügyi termék a bankszámla, azonban a tranzakciós illeték bevezetése óta a bankok számos költséget számítanak fel a számlahasználatért. Néhány költségelemet megvizsgálva azonban kicselezhetjük a szolgáltatót és sok pénzt megspórolhatunk. Figyeljünk az SMS-re!Aki a…..
A fiatalkori mozgás elengedhetetlen a megfelelő izomfejlődéshez, a csontozat helyes növekedéséhez, a motorikus-koordinációs és kondicionális képességek fejlesztéséhez. Ezek a képességek fejleszthetők a nemrégiben megnövekedett egyszerű testnevelés órák alkalmával, de…..
axlandia 2014.04.03 19:50:59
Több mint 60 millió forintot költött az MTVA Usztics Mátyás új tévésorozatának első két részére - írja az átlátszó.hu az ORFK-tól megkapott támogatási szerződésre hivatkozva. Ahogy a cc megírta, a Végzős kezdők című sorozat szellemi atyja rendezőként,…..
axlandia 2013.12.03 17:04:36
A TV2 diadalmas sajtóközleményt adott ki, hogy a TV2 Tények című műsora a hírfogyasztás origója.Sajnos ez minden szempontból szomorú, főleg ha még igaz is."A Nézőpont Intézet kutatásából kiderül, hogy a magyar lakosság 80%-a minden új információt az elektronikus médiából…..
Kicsit túltöltődtünk a múltheti a BKK szerint hamis/kétszer kezelt, igazából egyszer kezelt jegy történetével, aminek egyébként még nincs vége, máris itt egy újabb. Naiv ügyfél hiába próbált este n9-kor jegyet venni, ez fizikailag lehetetlen, de nem véletlenül: A sztori…..
Subba Subba Sport: Forma 1 2013.06.18 21:05:12
kimi ..
axlandia 2013.06.18 21:51:58
Hadd áruljak el egy titkot. Az Index szerkesztőségében kevés dolognak szoktunk annál jobban örülni, mint ha összeomlik a baloldal mocskos vádaskodása. Utoljára Zuckerberg Facebook-alapító távozását kísérte olyan felszabadult üdvrivalgás, mint most, amikor kiderült, hogy…..
axlandia 2013.06.03 20:44:32
Naiv ügyfél épp elfogadott hitelkérelmét írta alá, amikor észrevette, hogy elírták a címét. A javított címmel újra beadott kérelmét elutasították, mert túl messze volt a munkahelyétől, aztán a budapesti bérleti szerződése bemutatása után újra elutasították, mert…..
axlandia 2013.05.17 15:43:34
@Supreme*: ez tényleg király ötlet :)
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
Vastagbőr Táncos párválasztó 2013.04.12 18:15:00
Forever 1985! Megjöttek a részletek az állami párkereső programról."No komment" az egész, a szavakat sem találom ..."Táncos szórakozásra, találkozásra, beszélgetésre is lehetőséget kínáló közösségi, civil ötleten alapuló program indul az Emberi Erőforrások Minisztériuma…..
A Viasat tovább folytatja a realiy műfaj pöcegödrének számító álláskereső show-ját, amiben ezúttal a dúskeblű pincérlányos Hooters helyett a BKK-t reklámozzák: az Újonc egyik epizódjában közösen keresnek majd úgynevezett hálózati forgalomirányító munkatársat. Ami…..
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..
Ahogyan az várható volt, a Bizottság letette a tolólapot a távközlési különadó ügyében. Szabatosan fogalmazva: megindította a kötelezettségszegési eljárást - ez annak harmadik szakasza egyébként, az udvariaskodás (Gyuri, bazdmeg, ez hülyeség, te is tudod) után a bíróság…..
axlandia 2012.10.20 07:28:10
@Ad Dio: miből? a nyugdíjemeléseket nem kellene minden hónapban az inflációval emelni, vagy akár a kétkulcsos adó visszahozatalával egyből megoldódna minden.
De nem, kell az egyre növekvő nyugdíjas tábor a választásokhoz (de szeretnék nyugdíjas lenni...), no meg addig az egykulcsos adóval többszázezret nyernek havonta a bruttó 1-1,5 millás fizetésükkel.
a stadionépítéseket is le lehetne állítani, a francnak kell annyi új stadion darabja 10-12 milliárdért. lenne itt miből, csak sok a szent tehén..
Subba NSFW: Taxis verés 2012.09.12 17:17:47
Nem munkahelybarát videó valami pár dolláron rugózó tengerészgyalogosról amint pépesre ver egy szerencsétlen taxisofőrt. Az elkövető, John Adam Kinosh az eset után becsekkolt egy pszichiátriára, a taxi sofőrről pedig itt láthattok képeket. ..
axlandia 2012.09.12 22:41:38
Aki még nem olvassa rendszeresen a BKV hírfeedjét, az meglepődhet, amikor megbüntetik lejárt nyugdíjasigazolványa miatt. Április 30. óta ugyanis csak az idei legújabb típusú bérletigazolványt fogadják el. Ja, hogy ezt bérletvásárláskor nem mondták? Pénteken megbüntettek…..
A rengeteg anomália ellenére naiv utasok mindig találnak újabbakat, ha a BKV hajójáratáról van szó. A Rómain például egy szállodahajón keresztül lehet csak megközelíteni a menetrendszerinti járatot. Oda viszont nem engedik be az embereket, egy felirat szerint majd kijön a matróz,…..
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
axlandia 2012.07.08 10:54:44
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..