Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barolo

0 bejegyzést írt és 1101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számos olasz sajtóforrás egybehangzó állítása szerint a Juventus támadója, Carlos Tévez egyértelművé tette, hogy távozni kíván a Juventustól, s a Boca Juniorsnál folytatná pályafutását.  A mai hírek arról szóltak, hogy a játékos ügynöke, Adrian Ruocco ma találkozik a…..
Barolo 2015.06.17 15:59:44
@tjunior: +100
Várható volt sajna, és még mindig sokkal jobb, mint hogy ha más európai csapathoz menne. Az 5m nyilván kevés érte, de ahhoz képest meg amennyiért vettük reális (illetve nem tudjuk milyen kitétel volt a szerződésébe 'honvágy' kapcsán). Összességében jól járnánk, ha a Bocából tudnánk közép távon válogatni. Remélem gyorsan lezárul ez a story és nem Llorente marad rutinos csatárnak, hanem érkezik valaki (Cavani nem reális sajnos, csak ha Pogba is megy, de a jelenlegi választékból Mandzukicnak örülnék, Rvp-t el tudnám fogadni....még akkor is ha amúgy judásnak tartom). Forza Juventus!
Barolo 2015.06.17 16:37:07
@BigP86: Szerintem ez alatt a két év alatt mindent megtett a csapatért és a pályán is igazi vezér volt. Az, hogy mostanra fogyott el a türelme (több mint 10 éve a családjától, hazájától távol játszik) ez pech, de szerintem valahol érthető. Capitano nyomába akkor sem érne, ha még maradna 1 évet. Forza Juventus!
Barolo 2015.06.17 19:33:49
@KysBé: Nem mondom, hogy sajnálni kell, de szerintem emberileg érthető a dolog. Azzal meg kár dobálózni, hogy egy profinak nem lehet honvágya, minden egyes igazolás rengeteg külső körülményen is múlik. Neki a reális ára erre a két évre is 20-30m lett volna, nem annyi volt, mert mások voltak a körülmények. Nyilván csalódás, hogy elmegy, de számomra (ha tényleg a Bocába megy) ez így elfogadható. Legendák meg nem olyan játékosokból fognak születni, akik 30 évesen érkeznek a csapathoz (még akkor sem ha egy Tevez vagy egy Pirlo nagyon sokat hozzátett az elmúlt évekhez). Forza Juventus!
Beppe Marotta a Juventus vezetője szerint Andrea Pirlo marad a csapatnál, Carlos Téveztől pedig választ vár a jövőjét illetően ezen a héten. Mindkét klasszisnak bizonytalan a sorsa a Bianconerinél, Pirlót az MLS-ben szereplő New York City FC csábítja, Tévez pedig visszatérne a…..
Barolo 2015.06.17 11:34:51
@Lord Viktor: +1
@venember83: +1

Szerintem a maradást és a menést is meg lehet indokolni. Az biztos, hogy ha marad és folyamatos kezdőként számolunk vele, akkor bajban vagyunk. Én talán annak örülnék legjobban, ha érkezne mellé/helyére valaki, de ő még a padról segítené egy évig. Mondjuk az ő szempontjából talán racionális döntés lenne most a csúcson búcsúzni (valljuk be őszintén, hogy nagyon kicsi az esély, hogy jövőre ilyen vagy még jobb szezonunk lesz), bár ez mindig nagyon összetett kérdés. Forza Juventus!
A Juventusnál bíznak abban, hogy egy 25 millió eurós ajánlat után közel a megegyezés a Sassuolo csapatával a Simone Zaza-Domenico Berardi duóval kapcsolatban. Előbbi játékossal kapcsolatban egyszerű a helyzet, amikor tavaly nyáron a Bainconeri eladta az olasz válogatott…..
Barolo 2015.06.17 01:28:05
@Gannicuss: +1
Amennyiben pl. Zaza nem válik be, akkor kis veszteséggel tovább tudjuk majd adni. Én úgy gondolom, hogy Dybala,Beradrdi és Morata fog a második helyért küzdeni, Zaza inkább kiegészítő lesz, de egy top csapatban ez sem gond. Na kérdés ki lesz a vezér.... marad Tevez (ez lenne a legjobb opció, de jelenleg nem valószínű szerintem), hozzunk helyette egy top csatárt (pl. Cavani.... na ez sem valószínű, ha csak nem megy Pogba is), hozzunk egy nagy nevet, aki már öreg (pl. RVP... ez igen kockázatos lenne, de mivel sok az ígéretes fiatal, nem tűnik teljesen rossz vonalnak), vagy csak a fiatalokra építünk....(ebben lenne a legnagyobb kockázat). Bármelyik verzió lesz, jövőre nagyon erős csatár sorunk lesz jelen állás szerint. Forza juventus!
A Chilében rendezett Copa America kiváló alkalomként szolgál a Boca Juniors elnökének, hogy az argentin válogatottal Dél-Amerikába látogató Carlos Tévez ügyében lépéseket tegyen, és a Boca Juniors alelnöki tisztjét ellátó Oscar Moscariello nemrégiben el is ismerte, hogy a…..
Barolo 2015.06.16 15:19:30
@sleepy8: +1
Azt mondjuk kétlem, hogy Moratából nagyobb játékos lesz mint belőle, de nem zavarna ha tévednék. A bizonytalanság a legrosszabb, fontos, hogy ne ilyen szappanoperákkal teljen el az egész nyár, illetve, hogy esetleges távozó(k) esetén legyen idő megfelelő utánpótlást szerződtetni. Szóval rakjunk pontot minél hamarabb a Tevez ügy végére. Forza Juventus!
Giuseppe Marotta szerdán hosszabb interjút adott Juventus Museum épületében, amelyben beszélt nyári átigazolásokról, tervekről, illetve szerződéshosszabbításról. A klubvezető a délután során egyeztetett a csapat trénerével, Massimiliano Allegrivel, akit az interjúban a…..
Barolo 2015.06.11 14:15:33
@MdewC: +1
@RuidaRobert: +1
Nekem Pirloról az a véleményem, hogy nem baj ha marad mert egy zseni és rengeteget köszönhetünk neki...., de tényleg nem szabad állandó kezdőkét játszatni és szerintem Marchisionak is jobb lenne, ha ő lenne a fix kezdő és kvázi kiemelt játékos jövőre. Szóval ha Pirlo beéri kevesebb játékperccel, akkor maradjon, ha nem akkor jobb ha megy.
Marotta eddig gyakorlatilag egyszer sem hozott 'aktuális' nagy nevet (talán Dybala az első ilyen még leginkább), ezért ilyen szempontból nem baj, ha nem hoz nagy nevet. Ez alapján a nyilatkozata alapján legvalószínűbbnek Tevez távozását gondolom, utána esetleg Vidal. Ez persze még simán változhat akár naponta is. Forza Juventus!
A Juventus friss igazolása, Paulo Dybala elárulta, hogy nem gondol a torinóiak által fizetett magas vételárra, s csupán arra összpontosít, hogy a zebracsíkos mezt viselve igazolja az Öreg Hölgy anyagi befektetését. Az argentin tehetség 32 millió euróért, valamint további 8…..
Barolo 2015.06.10 21:14:40
@keshudioo: +1
Dybala szerintem nagyon jó lesz, kérdés, hogy meg tudjuk e tartani hosszútávon. Ha igen, akkor felnőhet a legnagyobb legendáink mellé. Forza Juventus!
Barolo 2015.06.11 01:22:07
@babo0410: A Milan jelenleg még nagyon messze (min. másfél évnyire) van a következő bl szerepléstől. Forza Juventus!
A spanyol sajtó értesülései szerint a Juventus támadója, Carlos Tévez bejelentette a klubnál, hogy nyáron távozni szeretne Torinóból. Az AS arról számol be, hogy az argentin válogatott már felfedte szándékait az Öreg Hölgy előtt, az azonban még nem világos, hogy pontosan hol…..
Barolo 2015.06.10 14:30:44
@KysBé: +1
Én ezt a Tevez storyt nem értem.... nem hiszem, hogy az Atletibe lényegesen többet tudna keresni.... meg amúgy is.... ha nem a Bocaba megy, de elmegy az nagy csalódás lesz. Forza Juventus!
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Barolo 2015.06.09 00:11:21
@danimester1: Ebből Milan lesz és szerintem jól is fognak vele járni, amennyiben kap egy rendes keretet. Ahhoz mondjuk rengeteget kell költeniük, hogy bl helyre oda érjenek, mert szerintem jövőre a Romai csapatok megint nem lesznek rosszak, a bajnokok meg ugye csak mi lehetünk! :) Ez persze vicc.... minden évben alázattal meg kell küzdenünk és az sem lesz tragédia, ha majd egyszer más nyer. Forza Juventus!
Barolo 2015.06.10 13:24:41
@keshudioo: Pastore biztosan nem jön... most hosszabbított és eddiginél is magasabb fizetést fog kapni.... ezzel mi nem versenyezhetünk. Forza Juventus!
Az FC Barcelona és a holland válogatott egykori klasszisa, Johan Cruyff úgy véli, hogy a Juventus csapatkapitánya, Gigi Buffon rászolgált arra, hogy ott legyen az idei Aranylabda jelöltjeinek sorában. Cruyff, aki három alkalommal is elnyerte a rangos egyéni díjat, a Juventus…..
Barolo 2015.06.10 00:04:41
@epaska: Bár csak igazad lenne, és az idei év után bármi lehet.... de azért erre reálisan minimális az esély. Én most aláírnám, hogy mondjuk mindig bl 8-ba jutunk és 5 évente döntőzünk, 10 évente nyerünk, mert a mai viszonyok mellett, már ez is hatalmas dolog lenne.... nem vagyunk se Barca, se Real..... SZERENCSÉRE!!! Forza Juventus!
A Juventus a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Real Madrid német válogatott középpályása, Sami Khedira a torinóiak kötelékében folytatja pályafutását. "A Juventus Football Club ma véglegesen leigazolta Sami Khedirát. A 28 esztendős játékos, aki 2015 július 1-én…..
Barolo 2015.06.09 16:30:51
@Apuleius: +1 'Marotta vállát veregetjük majd ezért a húzásért' is!!! :)
Tudom, hogy nem szeretitek Khedirát, ezért is kérdeztem... :) Így teljesen korrekt és objektív (mint mindig).
Félreértés ne legyen, nekem sem a kedvenc játékosom (sem a Németeket sem a Reált nem komálom), de ingyen akár jó is lehet.
@hellan: Pirlo helyére? Én őt inkább rombolni tudom elképzelni, de majd meglátjuk. Ha pl. érkezne egy Sneijder stílusú játékos (is), vagy Berardi játszana a csatár sor mögött, akkor hátrébb lenne hely Khedirának is. Illetve egy ilyen játékos akkor is jól jöhet, ha visszább akarunk állni meccs közben védekezni. Meglátjuk.... most épül Allegri csapata, jövőre duplán bizonyíthat. Az az érdekes, hogy simán lehet, hogy egy jobb/erősebb csapattal gyengébb eredményeink lesznek mint idén. Nem baj a lényeg a folyamatos építkezés és fejlődés. Forza Juventus!
Barolo 2015.06.09 18:14:40
@Tony.: +1
@m.martin91: 'céljai valószínűleg már nincsenek'.... ezt azért egy 28 éves játékosról kijelenteni azért elég nagy közhelynek tűnik, főleg úgy, hogy az olasz bajnokságban egyre inkább kitolódnak a korhatárok, hogy mást ne mondjak ma irt alá újabb egy évre az a Klose, aki 10 évvel idősebb nála. Ilyen erővel semmi értelme nem volt idehozni.... Pirlot, Barzat, Tevezt stb. Forza Juventus!
Barolo 2015.06.09 23:07:10
@tjunior: +1
@epaska: +1
@KysBé: Ezt a baromságot honnan veszed, hogy nem kellett a kutyának sem?
Tavaly nyáron kimondottan közel volt, hogy egész magas összegért Angliába menjen. Egyszerűen csak kevés olyan csapat van mint a Juve jelenleg, aki nem tud/akar top sztárokat igazolni (mert azok nyilván nem a lutri Khedirát hoznák hanem más valakit 20-30m-ért), de ki tud fizetni ilyen esetben egy extra fizetést, és még vonzó is lehet egy már mindent megnyert játékosnak....szerintem nagyon kevés (és pontosan ezért jött hozzánk Pirlo is meg Tevez is, bár neki még a 10-es mez is extrán vonzó lehetett. A fizetés meg önmagában semmit nem jelent, össze kell vetni az árával....és ezzel összességében jól is járunk, mert ha ezt visszaosztod mondjuk egy 2.5-3M-es nem olyan magas fizetéshez képest, akkor hoztunk valakit 4-6M-ért egy normál fizetéssel.... na ez a vétel ár pont a harmada pl. Ogbonnának aki egy kőkemény gyerek, soha nem sérül le, ígéretes volt, még is lószar sem lett belőle és bukni fogunk rajta egy szűk 10-est, de ez benne van, mert soha nem lehet tutira menni, max. ügyesen lavírozni és nyilván a szerencsére is számítani. Forza Juventus!
A Juventus védőjátékosa, Martín Cáceres a hírek szerint hosszabbít a torinói klubbal, s hamarosan új, 2018 júniusáig érvényes szerződést ír majd alá az Öreg Hölgynél. Az uruguayi válogatott 2012-ben a Sevillától csatlakozott a Juventus keretéhez, s jelenlegi szerződése…..
Juventus FC blog Mercato 2016.01.01 18:17:00
Barolo 2015.06.09 15:15:09
@hellan: Az idő majd eldönti, hogy ez jó döntés volt e. Amennyiben nem a kezdő csapatba érkezik, akkor nincs baj vele szerintem. Dybala, Khedira, Rugani és Berardi.... ha csak Pirlo megy, akkor már ez sem lenne rossz mercato, de várhatóan ennél lényeges több mozgás lesz. Engem Darmiannal és Verrattival tudna elvarázsolni a vezetőség. :) Forza Juventus!
Barolo 2015.06.09 15:32:14
@mozambo: Szerintem ha rendesen megy a rotálás, ás esetleg néha 2 csatárral is rohamozunk, akkor az 5 támadó az ideális.... 6 tényleg soknak tűnik. De ha a többi top csapatot megnézzük, akkor az 5-ből min. 4-nek kiváló játékosnak kellene lenni. Forza Juventus!
Barolo 2015.06.09 15:38:08
@mozambo: Szerintem bárki érkezik/marad Dybala sokat fog játszani (legalább is meg fogja kapni a lehetőséget az elején, ahhoz túl drága, hogy ne). Forza Juventus!
Claudio Marchisio szerződése jövő nyáron lejár, és ennek meghosszabbítása kapcsán ellentétes hírek keringenek az olasz sajtóban, hisz ma reggel a Tuttosport arról számolt be, hogy a két fél tulajdonképpen megegyezett a folytatás tekintetében, így a középpályás 2019-ig a…..
A Juventus csatára, Álvaro Morata nemrégiben spanyol újságíróknak nyilatkozott, és természetesen beszélt az elvesztett BL-döntőről, illetve érintette jövőjének kérdését is. „Ezek nem voltak könnyű napok.” - mondta a fiatal spanyol csatár a Cadena Ser…..
Barolo 2015.06.09 14:01:00
Itt a nyár, ilyenkor egyre inkább keressük azokat a borokat, melyek védőitalként szolgálnak a nagy meleg ellen. Nem kifejezetten a fröccsborokra gondolok, hanem a könnyed, jó ivású, élménydús tételekre. Előnyben részesítem a könnyedebb, közérthető, gyümölcsös fajtákat,…..
Barolo 2015.06.08 14:17:15
Elérkezett a nap, elérkezett a pillanat, elérkezett a mérkőzés, amelyre olyan régóta, pontosan tizenkét esztendeje várunk. A Juventust ismét csak az utolsó, egyben legnagyobb csata választja el attól, hogy Torinóba szállítsa a Bajnokok Ligája-serleget, amelyre legutóbb tizenkilenc…..
Barolo 2015.06.07 12:18:13
@m.martin91: +1 Nagyjából egyet értek. A legfontosabb, hogy a padról tényleg nem tud senki beállni, aki igazi lökést adhatna. Az utolsó cserét nem is értettem, hiszen Coman annyira keveset játszott idén.... lehet ez valami fajta kompenzáció volt felé....
Ruganira is nagy szükségünk van, mivel Barza és Chiellini is várhatóan egyre többet lesz sérült/fáradt, melléjük Ogbonna kevés. Darmianak nagyon örülnék, sok szempontból jó igazolás lenne, de erre jelenleg egyre kevesebb esélyt látok, mert sok gazdag külföldi klub érdeklődik. Forza Juventus!
Barolo 2015.06.07 18:54:24
@KysBé: Olyan kevés kulturált és nem troll huszár van Magyarországon, hogy az értelmes hozzászólásokkal és a kulturált párbeszéddel nincs baj szerintem. Forza Juventus!
Barolo 2015.06.08 14:04:05
@KysBé: Tényleg nem.... majd ha jövőre megverjük őket, akkor ott fogom kiélni az összes frusztrációmat! :) Forza Juventus!
Az álmok szertefoszlottak, a Barcelona 3:1-es győzelmével eldőlt, hogy a csapatra még tengernyi munka vár, ha szeretné Torinóba szállítani a Bajnokok Ligája-serleget. "Olyan fickó vagyok, aki mindig tudja, hogy miként kezelje a nagy öröm és a nagy csalósás pillanatait." -…..
Barolo 2015.06.07 16:41:30
@Gabuero9: Nem is értem amúgy, hogy miért a San Siroba vitték a döntőt (nyilván a mi pályánk kicsi lenne) ami azért már egy elavult és igen rossz állapotban lévő stadion. Ettől persze még jó lenne jövőre ott lenni. Forza Juventus!
Barolo 2015.06.08 00:21:00
@joe 01: Most olvastam végig ezt a magas röptű értekezést... ahogy látom már nem vagy közöttünk, de azért még hátha olvasod a dolgokat. A Puhl bácsival (aki már elég rég nem profi szakértő) kapcsolatba a többiek már egész jól összeszedték, hogy mit csinálj, viszont egy korábbi felvetésed azért szíven ütött.....még pedig az, hogy Pogba az egyetlen nagy egyéniség aki fénykorát éli (és persze már ő is útba van felétek)..... Neked teljesen elgurult a gyógyszered? Azért mert nem százmilliókért veszünk játékosokat, azért szerinted Vidal vagy Tevez nem nagy egyéniség (nálam mondjuk még Buffon is ide tartozik a kora ellenére, de azt még megértem ha azt mondod, hogy neked ő már túl öreg). A rózsaszín napszemüveget azért le kéne néha venni, mert eddig ez a nagyképű stílus a realmargitosok sajátja volt, de úgy látom, hogy 1-2 Barcásnak is jól megy. Tisztelet a kivételnek persze. Forza Juventus!
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta nem zárta ki a lehetőséget, hogy a csapat két veteránja, Andrea Pirlo és Carlos Tévez utolsó mérkőzésüket játszották Berlinben a zebracsíkos mezt viselve. "Gratulálok a csapatnak és az edzőnek, Massimiliano Allegrinek, hiszen ez volt az…..
Barolo 2015.06.07 22:04:45
@venember83: Vidal leszállóágával azért vitatkoznék. Ez egy kemény éve volt, de egészen belejött. Támadásban kevesebbet fog hozzátenni (pozíciója miatt is), mint két éve, de a posztján még mindig a világ egyik legjobbja és hatalmas akaratereje van. Ő szerintem még simán jó lenne 3-4 évig nálunk. Persze idén nyáron megint nem tud pihenni a Copa A. miatt, ami nem jó hír.
Pogba nagyon kétesélyes, rengeteg pénzért biztosan érdemes eladni, mert bár zseni, azért sok kérdőjel is van vele kapcsolatba. Forza Juventus!
A Barcelona ellenében elveszített Bajnokok Ligája-döntőt követően, a Juventus mestere, Massimiliano büszkeséggel szólt csapatáról és az emlékezetes szezonról. "Kivételes szezonunk volt, egy nagyszerű döntőt játszottunk, s a legjobb pillanatainkban kaptunk egy buta gólt." -…..
Barolo 2015.06.07 22:00:08
@Gyori_Juventino: +1 A legjobb nyolc stabilan minden évben szerintem egy jó és reális cél.... persze reméljük, hogy az ideihez hasonló évet is lehet majd néha produkálni, de ez nem lehet elvárás, még nálunk jóval gazdagabb csapatoknál sem. Forza Juventus!
Juventus FC blog A berlini hősök 2015.06.07 17:45:08
A tegnapi, vesztes BL-döntő után egyértelmű, hogy szomorúság önti el a Juventino szíveket. Ez sajnos elkerülhetetlen. Azonban, ha hideg fejjel átgondoljuk a tegnap látottakat, be kell vallani, hogy irdatlan nagy dolgot tett le idén a csapat az asztalra. A BVB és a Real testén át…..
Barolo 2015.06.07 17:56:24
Álvaro Morata, a Juventus spanyol csatára a hírek szerint új szerződést írhat alá, amely 2020-ig kötné őt jelenlegi klubjához. A válogatott játékos fontos szerepet töltött be az Öreg Hölgy sikeres szezonjában, 14-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját. A torinói klub…..
A szombati Bajnokok Ligája egyik kulcsfigurája a Juventus argentin támadója, a szezont bombaformában végighajtó Carlos Tévez lehet, aki most elárulta, hogy mindent odaadna a zebramezes együttes végső gyzelméért. "Mit adnék a győzelemért? Mindent odaadnék, ahogyan bármelyik…..
Barolo 2015.06.01 23:12:55
@KysBé: Bár nagyon jó lenne még 1-2 évig Juve mezben nézni őt, de azért aláírnám, hogy elmegy, ha ez lenne a bl győzelem ára. Forza Juventus!
Massimiliano Allegri a szombati Bajnokok Ligája döntő előtt Torinóban tartott sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a Juventus kiváló szezont futott idén. Az Öreg Hölgy Berlinben koronázhatja meg az idei szezont a Barcelona ellen, és ez a szokásosnál még komolyabb…..
Barolo 2015.06.01 15:10:54
@Tony.: Mi is csúcsformában vagyunk és nekik sokkal több a vesztenivalójuk! :)
Forza Juventus!
A Sport Mediaset értesülései szerint a Juventus Kevin De Bruyne megszerzésének lehetőségét fontolgatja a következő nyári átigazolási időszak alatt. Az olasz bajnokcsapat egy héten belül triplázással zárhatja a szezonját, hiszen szombaton a Barcelona csapatával csap össze a…..