Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Victor90

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antonio Conte a vasárnap esti vereséget követően arra kérte fel Rafa Benítezt, hogy ellenőrizze a számításait, ám nem tagadta, hogy a Napoli jogos győzelmet aratott a Juventus fölött. „Egyértelműen nem teljesítettünk jól az első félidőben, függetlenül attól, hogy a…..
A napokban felröppent pletyka szerint Arturo Vidal lehet az FC Barcelona legfőbb kiszemeltje a nyári átigazolási szezonra, s a katalán óriás edzője, Tata Martino személyesen kérte a vezetőségtől a Juventus középpályásának leigazolását. A Mundo Deportivo mai száma arról…..
A Juventus keretet hirdetett az Inter elleni vasárnap esti rangadóra, amelyen Antonio Conte mester nem számíthat a Lazio ellen kiállított Gigi Buffonra, Fabio Quagliarellára, valamint a mercato utolsó napján igazolt Pablo Daniel Osvaldóra.  A legutolsó bajnoki találkozót eltiltás…..
Az olasz sajtó állításai szerint az Inter és a Juventus között egyeztetések zajlanak egy esetleges csereüzletről, amely révén a milánói csapatban szereplő Fredy Guarín Torinóba költözne, míg az Öreg Hölgy kevés játéklehetőséghez jutó montenegrói támadója,…..
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Aki nem rak minimális téttel meglepi szelót minden nap bár egyet, akár kombinálva az nem tanult a hibájábol." (Derbi)..
Victor90 2013.12.21 07:38:13
betmail.square7.ch/

Ezt az oldalt ajánlom mindenkinek!Igaz biztos sokan ismeritek már....
Egyébként Szép Napot minden fogadónak.Bajnoki meccsek,jó a tétlap...dőljön a lééé:)
A Juventus hivatalos honlapján, az alábbi közlemény útján jelentette be, hogy a klub chilei középpályása, Arturo Vidal 2017-ig meghosszabbította szerződését: "A Juventus Football Club örömmel jelenti, hogy Arturo Vidal a mai nap folyamán aláírta szerződésének…..
Victor90 2013.12.04 16:47:16
A Juventus fáradhatatlan középpályása, Arturo Vidal elárulta, hogy készen áll arra, hogy meghosszabbítsa szerződését a klubnál, s esze ágában sincsen távozni Torinóból. A szerdai Bajnokok Ligája találkozón a mérkőzés hősévé vált, hiszen a csapat Vidal mesterhármasával…..
Victor90 2013.11.30 10:52:04
Az F.C. København edzője, Ståle Solbakken a BL-mérkőzés előtti keddi sajtótájékoztatón a Juventusra nehezedő nyomásra hívta fel a figyelmet, amely nyomás a dánok malmára hajthatja a vizet. A dán csapatnak továbbra is megvannak az esélyei a továbbjutásra a Bajnokok Ligája…..
Victor90 2013.11.27 17:30:44
Paul Pogba legutóbbi nyilatkozatában köszönetet mondott torinói edzőjének, mivel neki is köszönheti, hogy jövő nyáron részt vehet a brazíliai világbajnokságon. A bianconero középpályás pályára lépett Ukrajna ellen kedden abban a francia válogatottban, amely végül kapott…..
A Juventus fiatal tehetsége, Paul Pogba hálás jelenlegi kenyéradójának. A 20 éves játékos ingyen érkezett Torinóba a Manchester United csapatától, miután érzése szerint nem kapott megfelelő játékpercet az Old Trafford gyepén. Pogba a Juventusban nem csak játéklehetőséget…..
A Juventus vezérigazgatója, Beppe Marotta legutóbbi nyilatkozatában kihangsúlyozta, hogy a nyáron megszerzett spanyol center továbbra is fontos szerepet játszik a klub terveiben. A csatár a nyáron csatlakozott a sorozatban kétszeres olasz bajnokcsapathoz az Athletic Bilbaonál lejárt…..
A Juventus csillaga, Simone Padoin szerint klubjának nem szabad többet hibáznia, ha szeretnék beérni az AS Romát az olasz bajnokság táblázatán. A Bianconeri jelenleg 28 ponttal a 2. helyen áll a Napolival holtversenyben a 31 pontos Farkasok mögött, miután a fővárosiak csak…..
Antonio Conte keretet hirdetett a Parma elleni bajnoki találkozóra, amelyen a Juventus védőjátékosa, Leonardo Bonucci pihenőt kap majd, hogy friss lábakkal léphessen pályára a Real Madrid elleni hétközi mérkőzésen. Leonardo Bonuccit várhatóan Angelo Ogbonna helyettesíti majd…..
A Juventus védője, Giorgio Chiellini elnézést kért Gonzalo Bergessiotól azért a szerelési kísérletért, amely következtében eltört a Catania csatárának szárkapocscsontja. Az argentin játékos a törést csapatának 4-0 arányú veresége során, szerda este a Juventus arénában…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg…..
A Roma mindeddig tökéletes bajnoki szezont tudhat maga mögött, és a fővárosiak szerb nyári szerzeménye nem fél kimondani, hogy csapata bajnokesélyes, mivel véleménye szerint csak a Juventus erősebb náluk. Bár eddig az AS Roma hét győzelmet tudhat maga mögött ugyanennyi bajnoki…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
A szerda esti BL-mérkőzést követően Antonio Conte a nyilatkozatában egyértelművé tette, hogy tisztában van azzal, mennyire kemény harc vár csapatára, ha tovább kíván jutni a csoportból. A mérkőzés első gólját ezúttal is a Juventus szenvedte el, Leonardo Bonucci bődületes…..
Antonio Conte keretet hirdetett a Galatasaray elleni hazai Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen a még pont nélküli, edzőváltáson átesett törökök a Dániában váratlanul pontokat veszítő Juventussal csapnak majd össze. A Ciro Immobile kíméletlen belépője nyomán csúnya…..
Antonio Conte keretet hirdetett a Torino elleni városi rangadóra. A keret mindössze egyetlen helyen változott a Chievo elleni mérkőzéshez képest, hiszen  a harmadik számú kapus posztjára jelölt Gianmarco Vannucchi helyett ezúttal ismét a Primavera csapat másik hálóőre,…..
Arturo Vidal nemrégiben a chilei újságíróknak a Juventus kezdőcsapatában betöltött pozíciójáról nyilatkozott. Az eddigi meccsek alapján kijelenthető, hogy a középpályásnak idén Antonio Conte több mozgásteret engedélyezett, mint tavaly, így szabadabban mozoghat a pályán. A…..
Victor90 2013.09.03 18:40:16
2013. szeptember 2. 23:00 Immáron hivatalosan is lezárult a nyári átigazolási időszak Olaszországban. 22:45 Paratici távozott az ATA Hotelből, így nagy eséllyel Quagliarella marad a Juventusnál és a mercato a csapat számára befejeződött. 22:20 Paratici is megérkezett az ATA…..