Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gurizoli

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy politikus, aki mielőtt politikus lett, egy szerencsétlen baleset következtében kerekesszékbe kényszerült. Történt, hogy a Fidesz színeiben parlamenti képviselő lett, már 2006 óta tagja az országgyűlésnek. 6 hosszú éve... Ezalatt…..
gurizoli 2012.07.14 11:10:28
@A rokkant is ember: bizony, ráadásul ott a politika sürgőjében, ott van az egyik legnagyobb megélhetési kerekesünk, a vívómester, na az, az egyik legnagyobb szégyene az ügyünknek. Nekem anno még azt bizonygatta, hallgattam is döbbent arccal, miszerint az a jó egy kerekesnek ha legalább 4-5 széke van, és autóban lehetőleg valami új német kocsit vesz az ember. Amióta lesérült ebből él, és jól, a víváson kívül. Ugyanakkor én meguntam már azt is, hogy évek óta járók ordítozzák a jogainkat, néha kampányszerűen, de úgy hogy senki sem kérte meg őket erre Ahelyett hogy a jogainkat és a törvényeket betartatnák, szeresd meg baromsággal jönnek. A Paralimpiai bizottságban jártam és egyetlen egy fogyival sem találkoztam, ugyan így egy csomó, a mi nevünkben dolgozó alapítványban ezt tapasztalom. Ezt magyarázza meg valaki végre!, mert azt látom, hogy itthon a segítő mondja meg, hogy nekem mit, hogyan kell csinálnom. Mindenki rólunk beszél és nem hozzánk, Abszurdisztán ez kérem a javából
Egy mai, friss kép egy Fideszes képviselő honlapjáról, annak is "Parlamenti munka" nevű szekciójából: Kedves Hirt Ferenc úr! Hogy is szokta mondani mostanában pártja és kormánya? "A rokkantakat vissza kell vezetni a munka…..