Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BSND

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A$AP Rocky nagykiadós debütálásáról itt írtunk az év elején, most pedig egy új videó a Long.Live.ASAP-ről. A Wild For The Night klipjéhez Rocky a Dominikai Köztársaságba utazott és vitte magával Skrillexet is, ha már úgyis közreműködik a dalban. A két előadó haverkodik a…..
Pályafutása során először látogat el Magyarországra a Nickelback. A kanadai rockzenekar november 8-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában a The Hits nevű turnéjának keretében. Szóval ebből kikövetkeztetve valószínűleg az összes slágerüket megkapja a magyar…..
BSND 2013.03.11 10:22:00
Mi a közös a Long Distance Callingban, a Sólstafirban és a Sahgban? Sokáig semmi nem volt, mostanában is csak annyi, hogy együtt járják Európát, és a turnéjuk március 9-én Budapestet is eléri. Egészen az előző napi prágai szeánszig az Audrey Horne is velük tart, de ott pont…..
Vasárnap óta Budapesten tartózkodik a Mayhem zenekar, de nem az október 5-i koncertjük miatt jöttek ilyen korán, hanem mert itt rögzítik a 2013-ra várható új nagylemezüket is. - írja a HammerWorld, akiknek Tóth Balázs, a zenekar turnémenedzsere elmondta, hogy a következő egy…..
BSND 2012.09.25 15:59:33
@speirs: Asszem Csihar.
Egy 19 éves éves zenész feltörte Bow Wow amerikai rapper Twitterét, amit aztán arra használt fel, hogy egy kirakjon egy olyan fotót róla, ahol összeölelkezve alszik együtt egy másik férfival. Az előadó sokak szerint a saját neméhez vonzódik, de meg kell tartania a macsó imidzsét…..
Aki eddig gyűlölte Chad Kroegert a Nickelbackből az lehet, hogy a következő hír hallatán sem fogja jobban megkedvelni: az énekes eljegyezte sokak jobbkezének tinédzserkori szerelmét Avril Lavigne-t. A két kanadai állítólag már fél éve találkozgat egymással és Kroeger nemrég…..
Subba Arcbikini 2012.08.19 17:33:16
Ez az őrület létezik, és én nem akarom elnevezni.   ..
BSND 2012.08.19 20:03:04
@El Visco Stello: Ezek szerint még ott tartanak, ahol Európa a sötét középkorban.
Dave Mustaine soha nem volt könnyű eset, ezt speciel saját könyvében (Mustaine: A Heavy Metal Memoir) is elmondja többször, sőt, példákat is hoz a seggfejségére. Ez dicséretes mértékű önkritikára vall, és szeretjük is érte, no meg a Hangar 18-ért is nagyon, de most, hogy már…..
BSND 2012.08.17 16:16:54
Saint Vitus @ A38 Hajó, 2012.07.04. A Los Angeles-i Saint Vitus legalább akkora legenda, mint a májusban nálunk járt Sleep, ezért talán törvényszerű, hogy pont mint Matt Pike-ékra, diszkrét félháznál többen nem voltak rájuk kíváncsiak. Magyarországon ugyanis, hiába kezd egyre…..