Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iambalint

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Halloween is olyan a reklámszakmában, mint a karácsony vagy a Super Bowl: a napokban egymás után jöttek ki a vicces és/vagy ijesztő Halloween tematikájú szpotok és printek. Most, hogy lassan eltűnnek az utcákról a zombira festett és részegedett szórakozni vágyók, és az amerikai…..
Személy szerint az esetek 90% százalékában úgy indulok moziba, hogy valami vicces, tartalom nélküli tucatfilmet nézek meg, mert azt bírja befogadni a nap végén az agyam, de külső behatásra :) mindig valahogy megváltozik ez a véleményem, és csak kapkodom a fejem a történéseken.…..
Láttátok A Blair Witch projectet (Ideglelés)? Meg a többi kézikamerás "amatőr" dokumentumfilmet, ami igazából mégsem annyira amatőr, de legalább 4-en meghalnak benne, senki nem tudja, hogy miért, és a végén egy nő, és egy fekete férfi (vagy legalábbis egy nő, meg valaki más)…..
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
Határátkelő Húz a szívem haza 2012.10.19 06:57:00
Rendre visszatérő kritika a bloggal szemben, hogy a külföldi élet és munkavállalás pozitív oldalára koncentrál. Hát akik ezt róják fel, azok ma jól figyeljenek, mert Beáta posztja mindennek tekinthető, csak elfogultan pozitívnak nem. Lassan közeledünk az 500. poszthoz, de…..
iambalint 2012.10.19 12:41:22
Meglehetősen eredeti írással jelentkezett Peky, még csak azt sem állítom, hogy mindenben egyetértenék a leírtakkal, no de nem ez az első eset, és még csak nem is az utolsó. Kíváncsi vagyok, Ti mit gondoltok. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
iambalint 2012.08.22 13:21:18
@makkmarce: hát szerintem nem életmód hogy életed végéig a tescon feszülsz.
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..
Ha emlékeztek még az előző bejegyzésre, hogy egy harmincvalahány órás vonatút vége felé írtam, akkor most bizony el kell hogy mondjam: ez a bejegyzés főnökmód lett megírva ("like a boss"). Éppen suhanunk Hollandiából Nagy-Britannia irányába a StenaLine egyik járatán, Lipton…..
Éppen hasítunk Párizs felé a TGV-n - amire persze bár váltottunk helyjegyet, már nem érvényes, mert a vasút miatt lekéstük az előzőt - amikor van egy kis lélegzetvételnyi időm megírni ezt a bejegyzést. Tudjátok, egy 36 órás utazás tele van izgalommal, nem lehet csak úgy…..
Amikor ezt a bejegyzést írom, már tudatosult bennünk a gondolat, hogy valószínüleg Spanyolország határán kell kitalálnunk, hogy a következő 24 órában hogyan jutunk el Madridba, mivel a Portbou - Madrid járatra elfogytak a jegyek. Ja, és voltunk Avignonban egy fél órácskát.…..
Miközben ezeket a sorokat írom Cannesról, már az utolsó esténket töltjük Genfben, és éppen utunk első házi kosztját készülünk megenni (ami túlmutat a kenyér kenőanyag pároson, és húst is tartalmaz). De ne rohanjunk ennyire előre. Nézzük mi történt miután felébredtünk a…..
Az ember naivan azt gondolná, hogy a magyar vonatok sokszor tömöttek, és még azon is fel-fel horkanunk, ha neadjisten egy olyan vagonra adnak IC pótjegyet, amit épp azon a napon nem csatoltak hozzá a kedvenc Budapest - Kecskemét járatunkhoz. Na de ami úton Ventimigliába - ahol…..
Hogy miért ez a címe? Az elmúlt néhány napban felutaztunk Európa tetejére, majd átszeltük a kontinenst többé kevésbé. De mi is történt az ominózus prágai vasútállomásos éjszaka óta? Na vegyük sorra. Történt, hogy egy hosszabb út után - amit a térkép kedvesen…..
Helló mindenki, nekivágtunk nagy utunknak, azaz 27 napnak Európában hátizsákkal. Első állomásunk Prága lett, ahova reggel 9:25-kor indultunk neki a lovely Budapest Keleti-pályaudvar ömézing épületéből. Szerencsénkre ilyen utakra a MÁV is összekapja magát, és légkondis…..
..