Regisztráció Blogot indítok
Adatok
regularjohn

0 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olasz források szerint Carlos Tévez visszatérése a Juventushoz korántsem zárható ki, mivel fizetését nem képes biztosítani a Boca Juniors. A csatár a nyáron távozott a torinói bajnokcsapattól gyermekkori kedvenc csapatához, azonban úgy tűnik, hogy ez az átigazolás a felek…..
A Juventus sportigazgatója, Giuseppe Marotta ma értékelte a klub nyári működését az átigazolási piacon, s kihangsúlyozta, az Olaszországban edződött játékosok nagyobb garanciát jelenthetnek. "Néhány név nem került nyilvánosságra." - nyilatkozott az átigazolási piac…..
A több kulcsjátékosát is elveszítő Juventus rendkívül gyengén kezdte az új szezont, s az elmúlt napok elvadultnak tűnő pletykái arról szóltak, hogy az utolsó órákban a kiapadhatatlan anyagi forrásokkal rendelkező Chelsea rekord összeget ajánlhat a torinóiak francia…..
A bianconero klub vezérigazgatója, Giuseppe Marotta, nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a Juventus számára jelenleg megszerezhetetlen úgy Isco és Oscar, azonban továbbra is cél egy középpályással megerősíteni a keretet. Az Öreg Hölgy edzője, Massimiliano Allegri nemrégiben…..
regularjohn 2015.08.03 18:28:10
@BigP86: egyrészről jogos, hiszen vitathatatlan, hogy ezek a játékosok zebramezt hordtak és világklasszisok voltak.

másrészről viszont kiemelendő, hogy közülük sokakat nem sztárként, hanem (ifjú) tehetségként igazoltuk. remélem, hogy majd 2035-ben, amikor hasonlókról beszélgetünk, akkor dybala, zaza, sturaro, morata, pogba lesz a hivatkozási alapod a juventus egykori sztárjaira ;)

igaz, volt olyan is, aki sztárként érkezett. de nem minden évben jött egy ilyen igazolás, mondjuk az utolsó ilyenünk asszem tevez volt...

és ami még nagyon fontos, hogy azok az igazolások egy teljesen más gazdasági környezetben történtek, nem voltak arab klubok, nem volt gazdasági válság, nem volt ekkora fütyiméregetés, hogy ki tud többet költeni és fizetni vkiért/vkinek

de mondom, örömmel vennék én is egy klasszis húzónevet a csapatba, ebben egyetértek, csak el tudom fogadni, hogy ez kevéssé realitás, és nem értem (mondjuk sosem értettem) a marotta elleni kirohanásokat és - szerintem - indokolatlan támadásokat
Spanyol források arról számoltak be, hogy a Chelsea ajánlatot tett a Juventus középpályásáért, állítólag az angol klub ötvenmillió eurót adna a sajtóban minden nap szereplő fiatal francia középpályásért, valamint Oscar játékjogát is átadná a torinói…..
regularjohn 2015.07.01 11:54:54
@Barolo4: Pogba viszont ott van a képeken
regularjohn 2015.07.01 12:39:39
@Barolo4: @sleepy8:
nagyon nehéz kérdésnek tartom pogba sorsát, mert mindkét forgatókönyv mellett sok pro és kontra érv van. nagyon örülök, hogy nem nekem kell dönteni ebben :)

érzésem szerint pogba és vidal közül az egyiket lehet, hogy pénzzé tesszük, de a kettőt egyszerre szerintem nem adhatjuk el, azt egyrészről nehéz lenne a szurkolók torkán is lenyomni, másfelől pedig két alapember esne ki (illetve pirlo távozásával együtt három), ami a kp teljes újra gondolását jelentené (persze az sem kizárt, hogy ez allegri célja)
Az olasz sajtó értesülései szerint a Sassuolo csapatának színeiben szereplő Simone Zaza-Domenico Berardi kettősből jelen pillanatban Zazának van nagyobb esélye arra, hogy a következő szezont a bajnoki címvédő zebracsíkos mezében kezdje meg. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja,…..
Jelentések szerint a Juve ajánlatott tett Axel Witselért, ugyanakkor 30 milliót nem hajlandók fizetni érte. A Zenit középpályása a szezon végeztével el szeretné hagyni Oroszországot, a Bianconeri élénk érdeklődést mutat iránta. A Tuttosport információi szerint az Öreg Hölgy…..
Wesley Sneijder átigazolásának szinte naponta újabb fejleményekkel szolgáló szappanoperája újabb fordulatot hozhat, s most ismét megszólalt a játékos ügynöke, aki - legalábbis a mai hangulata szerint - úgy véli, hogy a holland válogatott középpályása maradni fog…..
A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta elárulta, hogy a klub által csábított Wesley Sneijder szívesen igazolna Torinóba, azonban erre csak akkor van lehetőség, ha a Galatasaray elfogadja az Öreg Hölgy feltételeit. "Azt kell mondanom, hogy Sneijder tehetséges játékos, akinek a…..
regularjohn 2015.01.07 15:02:37
@Hoods.: szánalmas a hozzászólásod. a többiek legalább észérvekkel érvelnek.
regularjohn 2015.01.07 18:32:08
na, pont ezen mosolyogtam, hogy évek óta még mindig ekkora darázsfészek ez a téma. én meg persze jól belenyúltam :)

nehéz mindenkinek minden felvetésére válaszolni, és regényt sem szeretnék írni, de szerintem a 3 scudetto őt igazolja, amihez ő szedte össze a játékosokat, köztük zseniális üzleteket kötve. az európai nem jó szerepléshez elismerem, hogy kellenének jobb játékosok, de nézzétek meg, hogy a minőséget jelentő játékosok közül ki igazol olaszországba, ezért az angol/spanyol klubokkal eleve nehezebb versenyezni.

marottának egy nagy hibáját látom, az pedig a balhátvéd kérdése, ezt igazából nem sikerült megnyugtatóan megoldani az elmúlt 4-5 évben. a 33 éves evra és az alapvetően középpályás asamoah habár nem rosszak, de nem jelentenek hosszú távú megoldást). a szélsők hiánya érdekesebb kérdés, mert conte alatt szerintem nem is volt nagyon fókuszban, idén nyáron került elő komolyabban a kérdés, de egyetértek, hogy ezen a téren lehet fejlődni. de a fejlődés a cél: 3-4 éve elkezdtük építeni egy csapatot, ami fokozatosan épült, és talán most jutottunk el oda, hogy lehet abban gondolkodni, hogy több formációra is vásároljunk.

az átigazolásra szánt keretösszeget pedig szerintem nem ő határozza meg, max annak a felhasználásáról dönt - de maga a keretösszeg meghatározza, hogy milyen esetben meddig lehet elmenni. azt fel sem merem vetni, hogy mi lesz, ha marottának sikerül lealkudnia az árat, akkor is így fogjátok nem szeretni? és mi a baj azzal, hogy kölcsön + opciós üzleteket köt? a mai foci kőkeményen üzleti alapokon fekszik, ezek gazdasági társaságok, de ez sem lehet marotta hibája.

hogy lehetne-e jobban csinálni, azt nem tudom, nyilván lehetne, de határozott véleményem, hogy a lehetőségekhez mérten nem rosszak az igazolásaink, illetve a hiányosságok nem intézhetőek azzal, hogy "hülye marotta". ott van pl. secco. na ő egy igazi balfék volt, vele nem is érdemes összehasonlítani marottát.

és talán ez a legfontosabb gondolatom a témához:
lehet, hogy élesen fogalmaztam a lábcsókolgatással, de kérlek ismerjétek el, hogy a barmottázás, pancserezés, kancsal majmozás, "dögöljön meg a kancsal buzzi"-zás, stb. még annyira sem megfelelő és helytálló. ennél azért több tisztelet érdemel, még ha a munkáján lehet is vitatkozni. talán ezek a lekezelő minősítések erősítik fel bennem az igényt, hogy a dolog másik oldalát is megpróbáljam megmutatni.

és köszi, h végighallgattatok :)
Az Inter elleni hazai rangadóra készülő Juventus mestere, Massimiliano Allegri elismerte, hogy klubja komolyan érdeklődik a pillanatnyilag a Galatasaray alkalmazásában álló holland középpályás, Wesley Sneijder iránt, s magasztaló szavakkal szólt a holland válogatott…..
A Juventus ma 1500-kor hivatalos sajtótájékoztatón mutatta be Antonio Conte utódját, Massimiliano Allegrit. A szakembert villámcsapásként érte a felkérés, egyáltalán nem számított telefonhívásra a Bianconeri vezetőségétől. "Mától kezdve mindnyájan együtt fogunk dolgozni"…..
Antonio Conte a csütörtök esti mérkőzést követően úgy nyilatkozott, hogy nagyon bánja, amiért ilyen igazságtalan eredmény született a Benfica elleni elődöntő első találkozóján, és mindezért a védelmet tette felelőssé. Az Európa Liga elődöntő első mérkőzésére…..
regularjohn 2014.04.25 10:50:22
átveszem babo szerepét! :)

ad1, idegenben játszottuk, idegenben mindig nehéz, utazás, ismeretlen környezet, szokatlan hangulat, a hazai csapatot mindig motiválja a hazai közönség
ad2, EL elődöntőt játszottunk, a csapatnak nincs tapasztalata az ilyen súlyú meccsekhez (pirlon és buffonon kívül ki játszott ilyen szintű meccset?), ezért örülök, hogy most tanulunk, szokjuk a terhet, és ez nagyon jól jöhet a BL-ben jövőre
ad3, a benfica volt az ellenfél, aki hazai pályán régóta veretlen, és szinte kizárólag az EL-re koncentrálhatnak - és aki azért valljuk be nem egy kellemes ellenfél, és nem egy rossz csapat
ad4, az elődöntő 2 meccsen dől el, az elsődleges cél az volt, hogy rúgjunk gólt - ez megtörtént, az 1-2 idegenben nem egy rossz eredmény
ad5, pechünk volt, hogy a 2. percben kaptunk egy gólt, és ráb*tunk, hogy a gól után visszavettünk, illetve cvan olyan, hogy nem emgy jól a helyzetkihasználás

ez az elődöntő nálunk fog eldőlni, én szinte kizártnak tartom, hogy a saját stadionunkban ne tudnánk kiharcolni a továbbjutást. 11 oroszlán fog harcolni a hazai pályán elhódítható EL címért, Conte a motivátor, visszatér vidal, nincs eltiltottunk, plusza mit írtam az idegenbeli meccsekről, az a Benficára lesz igaz, és ez a mi malmunkra hajtja a vizet.

emlékezzetek a 2003-as szezonra, a Realtól 2-1-re kaptunk ki idegenben, és otthon 3-1-gyel mentünk a döntőbe.

Gondolkodjatok nagyban, és legyetek türelemmel, mert ez a Conte csapat az eddig mutatottak alapján megérdemli a bizalmat!
regularjohn 2014.04.25 12:22:37
@MdewC:
@Apuleius:
@Rivendell:

Köszi az észrevételeket, és bocs a typokért! :)
A hírek szerint a Juventus edzője, Antonio Conte is képviselteti magát azon a listán, amelyet a Manchester United állított össze azokból a trénerekből, akikkel tárgyalásokat kíván folytatni a klub jövő évi vezetéséről. Az angol média hétfői értesülései szerint David…..
A Juventus edzője, Antonio Conte nemrégiben sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a Rafa Benítez és közte zajló párbeszédet milyen módon közvetítette a sajtó. A Napoli edzője a múlt héten nyilvánosan felajánlotta segítségét az Öreg Hölgy edzőjének a Benfica elleni…..
A svájci sajtóban olvasható hírek arra utalnak, hogy a Juventus megegyezésre jutott Jérémy Ménezzel a jövő évi szerződést illetően. A szélső várhatóan a nyáron elhagyja a Paris Saint-Germain csapatát, mivel júniusban lejár szerződése a francia fővárosi csapattal, és a…..
Antonio Conte a Juventus 2-1-es Parma elleni győzelme után azt mondta, hogy csapata gyakran őt is meglepi. „Gyönyörű és fontos győzelmet arattunk egy olyan csapat ellen, amely tizenhét bajnoki óta veretlen, ma pedig ismét bizonyságot tettek erősségeikről.” - nyilatkozta az edző…..
regularjohn 2014.03.27 15:15:41
@Goku06: sok igazság van abban, amit írsz, de én továbbra is azt gondolom, hogy nem a bajnokságban szereplő csapatok száma számít, és nem azzal van a "baj" (ha egyáltalán van baj)

az eredeti érv az volt a 20 csapatos bajnoksággal szemben, hogy 20 csapat mellett 3 naponta kell játszani, azaz nincs idő pihenni, és ez további sérülésekhez vezet. Erre írtam, hogy ez a spanyoloknál sincs másként, és lám, eredményesek (mint voltak egyébként az angolok).

nyilván az számít, hogy mennyi pénzed van, és milyen padot tartasz fenn, de nem hinném, pl. hogy a sevilla-nak vagy a valenciának erősebb kerete lenne, a top 3 pedig még áll a bl-ben, ami meg elvileg nagyobb kihívás, mint az el (azt sajna nem tudom fejből, hogy a királyi kupában hogy állnak ezek a csapatok).

Az olasz foci reformját az fogja jelenteni, ha a többi csapat is a juve által megkezdett útra lép, pl.: stadionépítés, és nagyobb fókusz kerül a fiatalokra. a pénzügyi egyenlőtlenséget lehet, hogy az uefa pü-i fair play majd kiegyenlíti, de lehet, hogy sajnos olaszországba is kellene pár arab milliárdos, aki tolja a zsét a csapatokba (nekem se tetszik, én is utálom, de a jelenség létezik, és előbb-utóbb itáliát is eléri majd...)
A Fiorentina legyőzésével a Juventus biztosította helyét az Európa Liga legjobb nyolc csapata között, s a mérkőzést követő sajtótájékoztatón, a megfázás miatt távol maradó Antonio Conte helyett, Angelo Alessio állt az újságírók rendelkezésére és értékelte a…..
A Juventus csapatkapitánya, Gigi Buffon úgy véli, hogy a csapat ráült az eredményre, s elhitte, hogy egygólos előnnyel utazhat majd a Firenzében megrendezésre kerülő visszavágóra, ez pedig megbosszulta magát. "Talán, mivel az elmúlt mérkőzések alkalmával jól irányítottuk a…..
Bizonyos források szerint Fabio Quagliarella tulajdonképpen már nem is tekinthető Juventus játékosnak, mivel csapattársaitól elkülönítve végzi az edzésmunkát. A csatár több klub ajánlatát is elutasította a januári átigazolási időszakban, például a Lazio és a Cardiff City…..
regularjohn 2014.02.05 19:08:11
@fire06: marotta megítélése tudom, hogy nem egyértelmű, de én marotta párti vagyok. :)

a jelenlegi csapat marotta keze alatt állt össze, legutoljára pl. a csatársort erősítette meg kb 15M-ból tevezzel és llorentével (azaz a két kezdő csatárunkkal). szerintem ez eredmény.

a két hetedik hely utáni két bajnoki címben, és az idei pozíciónkban vitathatatlan és megkérdőjelezhetetlen szerepe van, én köszönöm neki is, hogy az elmúlt két és félévben újra az lett a juve (olaszországban), mint régen.

az európai sikerekkel kapcsolatban pedig azt gondolom, hogy mi szurkolók nehezen mérjük fel a realitásokat. 2 kihagyott év után visszatérni a bl-be nem könnyű, pláne úgy, hogy a keret java fiatal, és teljesen bl szűz. ehhez képest tavaly csak a bayern állított meg (teljes joggal, kétség nem férhet hozzá, hogy a hosszabb ideje tartó építkezésben előrébb tartanak és megérdemelten csaptak ki minket) - én ezt a realitásoknál erősebb teljesítménynek tartom főleg úgy, hogy az akkori bl címvédő otthonában 2-0-ról hoztuk x-re, otthon pedig sima 3-0-nal küldtük őket vissza londonba.

az idei szezonban a realitásnál magasabb volt a szurkolói elvárás (bl elődöntő/győzelem), viszont a realitáshoz képest szarabbul teljesítettünk, de ez szerintem nem marottának felróható. szerintem elsősorban nem a kereten, hanem egy téves koncepción (formaidőzítés - az elején vhogy legyünk túl, a végén majd úgyis behúzzuk a galata elleni meccset), és a nem megfelelő hozzálláson, plusz a pechen múlott (hogy pl. a koppenhágát nem 8-cal vertük dániában). ez vagy a teljes vezetőség, vagy conte sara.

a jövőt nézve pedig ne temessük a nemzetközi porondot, a kupa- és a bl-kiesés után szerintem az el fontos lesz, pláne, hogy otthon nyerhetjük meg, és ez azért már egy üzenet lenne európának.

a bl-t pedig akár jövőre is megnyerhetjük. :)
Antonio Conte egy friss interjúban Pablo Osvaldo leigazolásáról beszélt, és megerősítette, hogy a játékos komoly fizetéscsökkentése is belement, csakhogy a Juventushoz csatlakozhasson. Az olasz válogatott játékos a szezon végéig jött kölcsönbe a Juventus csapatához az…..
Itt foglaljuk az össze a téli mercato utolsó, legizgalmasabb óráit, így egy helyen látjátok mi történik a Juve háza táján. Osvaldo és Guarín jön, Vučinić megy? Ezek a legérdekesebb kérdések most. Amint megtudunk valamit, azonnal frissítjük az írást. 11:00 - Osvaldo orvosi…..
regularjohn 2014.01.31 16:30:55
@Bigvee: google fordítóval futottam neki, magyarra semmi, de még angolra is olyan rosszul fordítja át, hogy úgy érzem magam, mint egy egyiptológus, aki hieroglifát fejt meg...

amennyire siekrült értelmeznem az internek szól az üzenet. azt kifogásolja, hogy őt senki se kérdezte, hogy el akar-e menni, hiszen ő is és az inter is boldog volt, és most a helyzet tisztázását kéri. a szurkolóknak azt üzeni, hogy köszi a kitartást, ha el kell mennie, akkor is a szívében maradnak, mert kiálltak érte, és az inter egy megvalósult álom számára, ha pedig marad, akkor minden erejével az inter sikerén fog dolgozni