Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miksafut

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hirtelen felindulásból lettem tagja annak a négyfős csapatnak, akikkel megcsináltuk az Ultrabalatont (nemsokkal a Róma maraton lefutása után lettem beugró ember egy összeszokott csapatba, ahol Ulriknak, az egyik tagnak le kellett mondania a részvételt). A váltófutás külön műfaj.…..
Futóbéka naplója Teper-men 2012.10.16 17:35:58
Egyszer megkeresett egy ember, legyek vele versenyen egy keretbe. Ez egy kerge ember keret, melybe szerepem, teperjek sebesen. Legyek veletek? Nem merek. Ezer esztendeje nem edzettem testemet. Merengek egy estet. Menjek? Ne menjek? Egye fene, belemegyek. Jelentkezek. Tervet kellett szerkesztenem.…..
Délután öt óra, Hortobágy. Szeles idő, harminckét fok, a hajam meg… Ki a bánatot érdekel a haja, amikor a dögségben lefutott egy félmaratont? Először voltam a Hortobágyon. Délibáb nuku, viszont a színek már megint elmentek a verseny végére, pont úgy, mint tavaly a Nike…..
Miksafut 2012.07.15 18:39:18
@6. alabardos: És még valami, ami figyelmeztető jel lehet: ha nem izzadsz, akkor elromlott a személyes légkondid, vagyis nincs hőcserélős hűtés a bőrön át, ami szintén veszélyes tud lenni a nagy melegben: a felhevült test könnyebben vezet napszúráshoz.
Utunk Ultrába Balaton... 2012.07.05 22:04:00
Egy stég végén ülök, előttem a magyar tenger keleti medencéje. Siófok mögöttem. Tihany-Füred-Csopak szemben. Jobbra Kenese-Akarattya. Vihar közeleg kelet felől. Egyre nagyobb hullámok jönnek fehér tarajokkal. A szél zúg, háttérben dörgés. A túlparton gombostűfej nagyságú…..