Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bumszlinyúl

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye ez kereskedelem. Ha jobban megy, mint a parlamentes, a zsinagógás, a Hősök terés vagy a Tarlós-fejes, akkor a pucér nőset kell kirakni. Sőt valójában a pucér nőset bármilyen városban ki lehet rakni. Budapest és a szex kapcsolata persze azért köztudomásúan elég erős,…..
Mi A Város Mindenkié tagjai idén is – mint a csoport megalakulása óta minden évben – részt vettünk a Budapest Pride felvonuláson. Mint mindenről, arról is közösen döntöttünk hogy kiálljunk a szexuális kisebbségek méltósága és egyenjogúsága mellett. Ilyen döntésekben…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy politikus, aki mielőtt politikus lett, egy szerencsétlen baleset következtében kerekesszékbe kényszerült. Történt, hogy a Fidesz színeiben parlamenti képviselő lett, már 2006 óta tagja az országgyűlésnek. 6 hosszú éve... Ezalatt…..
bumszlinyúl 2012.07.06 01:17:46
@Démonmac1: nem azért került be a parlamentbe hogy a rokkantakat támogassa, elsősorban képviselő aki történetesen rokkant. ebből nem lehet elvárni, hogy kiálljon a rokkantakért
Mondjuk mivel magyar képviselő nem lehet tőle semmiféle kiállást elvárni.
bumszlinyúl 2012.07.06 01:21:22
@Rwindx: hülyeség, természetesen a halálba küldtök mbereket hiszen munka nincs éppen ezért menekültek a rokkantsági segélybe emberek. amúgy személyesen isnerek olyan full hülyegyereket aki 41 éves és most elvette tőle az egész életében kapott segélyt a társadalom. Erről mi a véleményed?
bumszlinyúl 2012.07.06 01:27:15
@Lindalinda: A fidesz elsöprő kétharmados megválasztása óta nincsennek magyar problémák. Igen, a magyar társadalom kiszavazta magát a hatalomból, elutasította a legcsekélyebb mértékű befolyást is a saját sorsára. Nincseenek problémáik, nincsen életük, nincsen semmijük.
Kettős Mérce Magyar az aki magyar 2012.07.05 12:07:00
Vannak azok az emberek, akiknek csupán magyarságuk van. Nem rendelkeznek mellé sem tudással, se kreativitással, sem tehetséggel, nincs más számukra mint a magyarságuk. Ilyen Szentesi-Zöldi is, a Hírlap kemény tollú publicistája, aki pár napja magyarságmegélésével orgoványi…..