Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whippet

1 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzeti gyásznap van: Zámbó Árpyt mégse fogja megrázni az áram, és Tóth Gabit se dobálják meg paradicsommal. A Bors nemrégiben szellőztette meg, hogy a Tv2 tervezett, Ezek megőrültek című realityjének Liptai Claudia és Majka lenne a műsorvezetője, a műsor pedig amolyan tanyasi…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
whippet 2009.05.26 13:21:10
Talán egy picit gondolkozzunk el.
1.Az ilyen műsorok ártanak vagy használnak a romáknak? De éjjel azért leadnak olyan filmeket, amelyek sikeres cigány fiatalokat mutatnak be.Így 1:1 az állás a médiumok részéről.Ehhez még a "győzike jelenséget" is tegyük hozzá.
Úgy gondolom, nagy hibát követnek el ebben a témában a kertévék.
2.A társadalom képtelen bármit is kezdeni velük,ami azért nem csak a cigányok hibája, hiszen többségük még 1920-1930 "vándorolt" az országon belül is.
3.Hogyan is tudna bármelyik roma kitörni, környezetéből? Sehogy.
Azon is sokat gondolkodtam már :) sok településen "megoldották" a cigány kérdést.
Lassan, szívosan kiüldözték őket, mondjuk úgy,polgárőrségi segítséggel.Ezek a falvak, kis városok, csak figyelnek, és mosolyognak.
Én mindig szomoru vagy néha ideges leszek, ha a többség - akár jogosan is - bűnbakot talál magának.Cigányok / romák, zsidók, buzik / melegek pedig vannak.
Szeretnék egy olyan műsort, ahol pl. kiültetik azokat, akik felelősek azért hogy vak társaink nem tudnak közlekedni pl. Budapesten, lsd.hangjelző közlekedési táblák hiány.De azoknak a mondandójára is kiváncsi lennék, ahol, iskoláknál, rendelőknél nincs rámpa, ezzel is nehezítve a mozgásukban korlátozott emberek életét.Ezek pedig még csak a minimálisan elvárható ügyek.
Azt gondolom ez nem jobb, bal kormányzás függvénye.
Még egy személyes dolog. Járógipsszel kavarok a városban, de inkább csipőicamosnak nézek ki, mert nem egyenesek - vízszintesek a járdák.
Sajnálom hogy ilyenek vagyunk.De a remény...

whippet 2009.05.26 13:46:04
@Reggie: Szerintem, és ezt komolyan gondolom, mindig a többségnek kell toleránsabbnak lenni.
De azt is tudom, ha az én szomszédomban lakna egy hangoskodó cigány család, hát bizony, én költöznék el.Vagy ha az én tanyámat fosztogatnák rendszeresen, akkor lehet hogy nem tudnék toleráns lenni.
Ezt nevezik -azt hiszem napjainkban - lehet "néger" az elnök, csak a szomszédom ne legyen az.Bennem is kavarognak a dolgok, nem vagyok szociológus vagy bármi okos ember, csak egy tanár.
De azt biztosan állítom, nagyobb lépésekkel kellene segíteni a másoknak.
whippet 2009.05.26 15:05:11
@Pierre Batka: Látom, osztod másoknak is az észt, én csak kétségeimet fejeztem ki.
Majd ha munkanélküli leszel - nem kívánom -akkor is mondd,aki nem dolgozik ne is egyék.
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
Félrefordítások Éjem rádió 2008.12.30 13:00:00
Az AM radio már okozott problémát korábban is; BH most újabb példát talált rá:Tegnap néztem meg a világ egyik legborzalmasabb filmjét, a címe "Hot Rod" (2007, r. Akiva Schaffer). Minden elborzasztó benne, kivéve a zenéket, mert azok túlnyomórészt a Europe-tól…..
whippet 2008.12.30 15:41:10
És azt se, mennyi az engedélyezett sebesség a 29-es vasútvonalon. Egy kedves olvasónk, Mózes Krisztián bocsátotta a rendelkezésünkre az alábbi levelezést. A MÁV Start ügyfélszolgálatól kérdezett a Balaton északi partján futó vasútvonalról. A válasz magáért beszél. Bár…..
Pompás légitársaságunk utasbarát megoldása: a Velencéből érkező keddi járatot törlik, az utasok vagy vesznek jegyet másnap reggelre a Malév-járatra, vagy megvárják a szombati Wizz Airt, esetleg az éjjal átjutnak Milánóba vagy Rómába és onnan próbálnak hazajutni. Ráfaragott…..
whippet 2008.12.08 09:01:29
G.I. Joe februárban nemes célt tűzött ki maga elé, nevezetesen szerez a vasutasoknak fejenként 250 nettót meg visszamenőlegesen 10 százalékos béremelést stb. Azóta eltelt 10 hónap és ez alatt a 10 hónap alatt folyamatosan zsarolt egy országot minden következmény nélkül. Perzse a…..
whippet 2008.12.05 17:59:17
Nem ám a levegőbe beszéltünk, amikor megígértük, hogy a héten újabb vitatémát dobunk fel. A Fórum Debrecen körül kialakult kommentcsata helyenként olyan kérdésekbe csapott át, vajon város-e egyáltalán Debrecen. A definíciók ebben az esetben elég "nesze semmi fogd meg…..
Ataman sokatt küzdött a DIGI-vel, mire bekötötték hozzá a műholdas tv-t, de október végén a telepített eszköz meghibásodott, így szerelőt kellett hívni hozzá. Az lassan ugyan, de megérkezett, egy használt dobozzal, mivel szerinte újra már nincs pénze a cégnek. Ahogy a…..
Vagy már megint a végtelen valószínűtlenség hajtóművét izzították be az RTL Klubnál, vagy asztrológust alkalmaznak a programtervezéshez. Mert mégis, hogy lehet, hogy Imi pont aznap kezd el nyomozni a hamis rokkantkártyák ügyében a Mátyás téren, amikor rabosítják az RTL Klub…..
Nagyon úgy néz ki, hogy jól megszívta az ABC, mert NYPD Blue című zsarus sorozatának egy epizódjában voltak oly bohók, hogy egy meztelen segget mertek mutogatni a Disney tulajdonában lévő, és alapjában véve családbarát csatornán. Az FCC (azaz az ottani ORTT) ugyanis az ilyen…..
whippet 2008.01.28 15:56:58
Kevés bunkóbb dolog van annál, mint egy embertársunk halálával szórakozni, így a Hét Faszkalapja díjat méltán kiérdemelheti John Gibson, a FOX News rádió egyik műsorvezetője, aki tegnapi műsorában jól elszórakozott szerencsétlen Ledger halálán. A linken meghallgatható…..
MÁV, állami cég ,vagy 5 szakszervezettel, Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete, Mozdonyvezetők Szakszervezete, Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete, Vasutasok Szakszervezete,VDSzSz Szolidaritás. (Miért kell ennyi szakszervezet? 5-szörös adminisztráció, 5 elnök, 5 titkár…..
Tegnap olvastuk a Havas tanár úr "saját" "blogján", hogy micsoda összegekkel csábítják őt mindenféle tévékhez, úgy röpködtek a százmilliók, majd' kiugrottak a monitor képernyőjéből. Ez így a szórakoztató (vagy bulvár) kategóriába tartozik, így nem is…..
boldogtalan boldogsag Fájdalom 2007.11.11 18:26:00
Igazán soha nem írtam naplót vagy hasonlót.Mivel most sincs késztetésem, majd...ráérünk arra még...