Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mahotonix

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem lehetne látni a képet nyissátok meg innen!(Erőssen ajánlott a Firefox!) Ha így sem megy töltsétek le itt! ..
Mahotonix 2014.12.11 18:24:58
Előző összefoglalónk után most újabb gonoszokat gyűjtöttünk össze, és nyújtjuk át őket nektek. Bemutatni aligha szükséges bármelyiküket is, inkább a felelevenítést tűztük ki célul. Nagyon sokféle főgonoszt sorakoztatunk fel ismét, egyetlen közös nevezőjük, hogy az…..
Mindez egyben, szétnyitható, praktikus, minden igényt kielégít. Az ötlet, sőt a védjegy 1869-ből származik, úgy látszik már akkor gondoltak arra, hogy a Maffiózók sorozat milyen népszerű lesz. Gizmowatch..
Mahotonix 2014.03.03 15:31:23
Év: 1999 Nemzetiség: Ausztrál Vanessa Amorosi hamisíthatatlan dance slágere tökéletes ellenpontozása ennek a novemberi esős napnak. Ma amúgy is csütörtök van, ez pedig pont jó alapozó lesz a hétvégi lazításhoz. Vanessa még ma is aktív és hazájában még ma is képes…..
Tudjuk, hogy a 90-es években mindig nyár volt, de ez azért így mégsem teljesen igaz. Ha önfeledt játékról és vidámságról volt szó, akkor nyugodtan lehetett tél is. Ekkor pedig a szünet beálltával egyúttal beállott a hadiállapot is. Amíg a lányok a karácsonyfa alatt…..
90 Mortal Kombat I-III. 2009.12.02 11:40:00
Nem a legelső és nem is úttörő a ’90-es évek verekedős játékainak sorában. Mégis: a Mortal Kombat legalább akkora alapjátéknak számított, mint a Tekken vagy a Streetfighter. Játékteremben vagy otthoni PC-n egyaránt tarolt mindhárom széria – mi most szigorúan csak a…..
90 Játék Határok Nélkül 2009.07.04 16:35:00
Volt egy tévés vetélkedő, amit mindenki imádott a korszakban, és azóta is fájó ürességet érzünk, ha szóba kerül az érthetetlen megszüntetése. Egy műsör, aminél ötletesebb és viccesebb versengést kitalálni lehetetlen. Egy műsor, ami Lisszabontól Rodoszig, Siracusa-tól…..
90 Az Y2K felé 2011.05.26 06:00:00
Vasárnapi családi Disney-délutánok, Guns n' Roses, Metallica? Ez ekkorra már mind a múlté, a kockás inget, bombert az előző részben már kitárgyalt "igényes" ruhák váltják fel hirtelen. Még mindig visszajárunk iskolanapokon az általánosba a régi osztálytársakkal…..
LifeTILT Energiavámpírok 2012.05.12 21:00:00
A negatív emberek mindenhol ott vannak és mint egy halálos betegség előbb utóbb felemésztenek, ha nem söpröd ki őket az életedből. Lehet egy idegesítő szomszéd, egy rád akaszkodó ismerős, akinek te vagy a lelki szemetesládája, egy kapcsolatból kijövő régen eltűnt barátnő,…..
Mahotonix 2013.05.17 17:44:28
@zombika:

Nekem egyik osztálytársam volt pont ugyanilyen (egyszer úgy elfajult a dolog hogy pofon vágtam) - na azóta nem szólt hozzám...
A két nappal ezelőtti  kelta csomós blogbejegyzésem nagy sikert aratott körötökben, így ezen felbuzdulva gyűjtöttem még néhány hasznos mintát. 1. Barátság karkötő 2. Tűzvörös karkötő 3. Különböző csomófajták szemléletesen 4. Virág levéllel Most bizonyára sokan felteszitek a kérdést, hogy…..
Család, gyerekek szünidőre, ünnepre előreutazás vidékre. Pár nap agglegénykedés nyerés, lábAsból evés tv előtt algában, folyamatos faszverés, sokáig alvás. 1 hétig ugyanaz a pohár használás, lejárt kaja evés, nemvásárlás. Utolsó koszos tányér után pizzásdoboz…..
Tiniként gyanítom sokan szórták a szájukba és imádták az azzal járó robbanásokat :) Ma boltban láttam ilyet, kemény 60 forintért, többféle variációban. Egy jó 15 éve biztosan nem ettem Pop Rocks-ot, teljesen el is tűnt a boltokból. Amúgy vicces sztori. Miközben állok a…..