Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viharbanszületett Alexandra

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemzetközi Emmy-díj olyan a tévés elismerések körében, mint Schwarzenegger zabigyereke a Kennedy-klánban: van, tudunk róla, de ha lehet, nem beszélünk róla, mert minek, senkit nem érdekel. A 40. nemzetközi Emmy jelöltjeinek névsorát a Cannes-i MIPCOM nevű tévés vásáron…..
Viharbanszületett Alexandra 2012.10.09 19:15:27
@Derlon_Webb: Ugyan már, a Marslakók hiánya sokkal nagyobb űrt hagy maga után. :P
Igen, az emberek nagy többsége a telefon seggébe suttogja a szerelmes üzeneteket. X-Faktor - Telenor koprodukció, gratula.  ..
Viharbanszületett Alexandra 2012.10.07 12:15:32
Kissé elmaradtam a BK hogyvoltjaival, de ezt annak tudom be, hogy akkora sokkok érnek minden este Berényiék által, hogy képtelen vagyok azt leírni. Most egy dupla hogyvolt keretében igyekszem behozni a lemaradást, remélem, sikerül legyőznöm a sokkot. Szóval Timikének kutyabaja nem…..
Viharbanszületett Alexandra 2012.10.05 13:44:00
@Ez is csak egy nick_:
Úristen, tragédia nyuszi01-nek még a fegyver kaliberét is meg kellet volna neveznie, nem beszélve a hatótávolság megadásáról, persze mindezt a löveg és a töltény megkülönböztetése mellett. Fogadjunk, hogy férfi vagy? -.-"
Aliz és Gizi már-már komikussá fajult ketrecharcával ért véget az előző epizód, és megállapíthattuk, hogy a Barátok közt egyre inkább unalomba fullad és nonszensz jelenetekkel tarkítják (ld. Miklós és Dr Szöszi esetét a légzsákokkal). Kíváncsian vártam, mi jöhet…..
hogyvolt Fátylat rá! - 1x03 2012.09.23 14:50:00
Pinokkina és Pinaszakáll az erdőben ismét, esküszöm, ezeket a felkonfokat egy rohadt hosszú és kimerítő napon vették fel, mármint az összeset (lesz tán vagy 12 epizód), valahol hátul a Cukormadár butik kitelepült valami bódéval és onnan hajigálták Horváth Évára a cuccot. Ma…..
hogyvolt Fátylat rá! -1x01 2012.09.04 10:00:00
Új Viasat-reality-t hogyvoltozunk a címe Fátylat rá! és perszehogy a csatorna külön bejáratú Pinokkinája, Hováth Éva az egyik műsorvezetője, aki, az Éden hoteltől eltérően nem egyedül vezeti a házasulós valóságshow-t, hanem Müller Attilával, akiről én egy Fókusz- vagy…..
Southfork festői látképét egy ótvar nagy fúrótorony színesíti, ahol a munka annyira megy, hogy csak azt látjuk, ahogy valaki éppen egy durva szövésű pokróc alatt szunyál, majd mire a nagyon intelligens számítógép pittyegni kezd, egyből felpattan és közli velünk tudatlan…..
Lucrezia párduchörgésre ébred, a fenevad valahogy visszakerült hozzá. Calvino a pápa elé járul és közli vele, hogy nem veheti el a lányát, mert az öccse, Raffaelo akarja. Sándor kérdőre vonja a hősszerelmest, vajon Lucrezia is akarja-e a frigyet, ezen kívül ugyan mire menne egy…..
hogyvolt Le a cipővel! - 2/1 2012.08.28 16:00:00
Ó, azok a 70-es évek, amikor térdig gázoltunk a gyerekfilmekben! Az olvasó tömegek kérését meghallgatva ezúttal a korszak egyik legjobban sikerült alkotását vizsgájuk meg, ami Bánhidi László kapcsán akár a Tüskevár spinoffjának is tekinthető. Hosszú lesz, előre szólok.…..
Viharbanszületett Alexandra 2012.08.28 17:55:27
@armitage:

Köszönöm szépen, megspóroltál nekem fél órányi keresést. ;)
Íme mára bombasztikus politikai csúsztatás. Úgy tűnik, a republikánusokhoz igen szorosan tapadó konzervatív Foxnál jobban rápörögtek a választási kampányra, mint Pataky Attis a sumér-magyar elméletre. Ennek tudhatjuk be azt az abszurdba hajló osztást is, amiben a Fox az Obama…..
Nem azért nem válaszolunk, mert nem volt gyerekszobánk, hanem mert kurva meleg van, rengeteg a meló, és jó munkához idő kell. Minden próbát elolvasunk, mindenkinek jelzünk vissza, csak kell neki pár nap még. Addig is egy vidám nóta.  ..
Viharbanszületett Alexandra 2012.07.04 21:06:58