Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabolacko

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Vacsorára bármit 2013.04.08 09:18:13
Tegnap 2 óra 31 perc alatt futottam le a VIII. Tóparti Futópartit a Velencei-tó körül, Agárdon. A táv 28,28 km, mindez az edzésterv által előírt 155-ös pulzussal. Ez a pulzusszám nálam egy aránylag könnyed, szinte beszélgetős tempó. A dolog érdekessége, hogy ebben a tempóban…..
Utunk Ultrába Tényleg atom! 2012.10.02 08:00:00
Régi adósságot kell törlesztenem: még nem írtam meg a szeptember 15-ei paksi háromnegyed-maraton értékelését. Pedig a verseny igazán megérdemli, hogy beszámoljunk róla! A verseny az Atom100-as záróversenye, és a rendezvénysorozat eléggé ereszkedő tendenciát mutatott: a…..
szabolacko 2012.10.02 21:51:56
@iramszarvas: Volt egy zenekar a horgásztó előtt is egy nagy placcon a frissítőnél, oda-vissza intettem nekik valami köszönöm-félét(erő nem sok volt). Sajnos gyorsan kopik az emberből az élmény,de én jövőre,ha járni tudok ott leszek! Óriási értéke volt,hogy az idő-a változatosság miatt-szinte "elszaladt", nem volt az a "holvanmáravégebasszus" érzésem.
Júniusban úgy tűnt hirtelen mindenki új futócipőt vett, a régiről meg tud már alapos tapasztalatokat küldeni. Az akkor küldött cikkeket a rendszer :) mostanra dolgozta fel, lássuk hát csiripiszli és veelaci futócipő tesztjeit. csiripiszli:Saucony ProGrid Phoenix 5 Tavaly…..
szabolacko 2012.08.16 19:31:20
@rrroka: air direct nevű,közel 20e ft os árával jót sejtetett. Utána üzletben próbáltam pegát is,(20 éve már volt nekem,sokáig spóroltam rá akkoriban,utcai cipőnek hordtam,menő volt :-),sokat kibírt) de a cummulus már első lábravételkor sokkal kényelmesebb volt. Sportdirect.com-ról,nagyon kell figyelni az akciókat, azzal viszont meg kell barátkozni,hogy nem a legújabb fejlesztést hordod. Erre szoktam magamnak mondani mikor kijön az aktuális évi modell,hogy: "majd jövőre". Hozzáteszem 7-8-as méretű lábamra talán többször találok akciós cipőt. Most is látok terepcipőt 7-8 méretben 27 maniért.
- kb. 10 km futás- 1h 10' alatt A jó sorsom idén is elvezetett Erdélybe, s míg tavaly Kalotaszentkirály és Kolozsvár határában sikerült egy-egy kellemeset futni, most a Zilah melletti Meszes-hegység oldalába kapaszkodtam fel egy darabig.  Mivel napközben csilliárd fok volt…..
Futóblog Helyek 2012.07.10 17:50:00
Itt ülünk Siófokon egy barátunk nyaralójának teraszán. Negyedik alkalommal vagyunk idén a Balatonnál, de most van az első olyan balatoni péntek, hogy nincsen tésztaparti és nem figyel itt a rajtszám a másnapi versenyre. Alig egy hete annak, hogy körbefutottuk a tavat, pont én…..