Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bán Jonatán

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Jujj, utazhatsz megint? De jó neked, jujj, Argentína, Kína, Indonézia? Jajj, de sajnállak, te szegény, mindjárt megszakad a szívem... kis hely a bőröndödben van még esetleg? Mert ugye a céges út az jutalom, elismerés, megtiszteltetés, nyaralás, üdülés, világjárás. És…..
Nevetséges ez az egész. Végre lett volna egy épkézláb ötlet, de a megvalósítás elégtelen, ezt is sikerült profin elkúrnunk. Igen, vonjuk be a Dunát a közösségi közlekedés vérkeringésébe, hiszen a folyami szállítmányozás az egyik legolcsóbb megoldás - aki valaha tanult…..
A főnököm egyike azoknak a tehetségtelen csökevényeknek, akik mérnöki végzettséggel léptek háeres pályára. Ilyet jellegzetesen azok a nyomorultak csinálnak, akik 6 év alatt végezték el a műszaki managerit egy vidéki főiskolán, majd elhelyezkedtek Pesten valami nagybácsi…..
Ahogyan a blog címe is beharangozta, a főnököm egy fasz. Méghozzá egy ordas nagy fasz. És ezt ki is fogom írni magamból. Kezdő bejegyzésnek hozok egy példát. A főnökömnek szokása felugrani és átviharozni az egész irodán (nagy egylégterű) mobillal a kezében, igyekezve nagy…..