Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AOSHU

45 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pixelart lényege az, hogy egy képet pixelekből építenek fel. Az egyik rajongó úgy döntött, hogy ő bizony megmutatja a művészi vénáját. A kép olyan lett, amilyen :). Nem lehet mondani, hogy ő nem próbálta meg ^^. Na, vajon melyik karakter lehet ez? ..
Bár jelen állapotában egyik régi rajongónak sem ajánlom a gépet, vagy olyan játékosoknak, akiknek nincs atomerőművük, ám mégis kötelességemnek érzem, hogy beszámoljak a leárazásról. Szóval, akinek még nincs meg a játék, és nem sajnálna ~1200 forintot rá, az most vegye meg…..
AOSHU 2012.12.26 15:18:07
@Csabi Fodor: Szia, nem érnél vele semmit, mivel Steames, és én nem tudom feltörni a Steames DRM-et :-).

Jelenleg az az egyetlen módja, hogy játssz a programmal, ha megveszed eredetiben.
A Jagex ismét bebizonyította, hogy bármit képes elszarni, ha valaki nem fogja a kezét. Emlékeztek a Hiesville nevű mapre? A közösség ezt szavazta meg, mint első visszatérő térkép az 1.0-ba. Nos, a map egy világháborús darab, ami a normandiai partraszállás alatt játszódik,…..
Nagyon úgy fest, hogy a jövőben fizetős tartalmakkal is bővíthetjük a játékot, mivel a sajtónyilatkozatban külön ki van hangsúlyozva, hogy ez egy FREE, vagyis ingyenes DLC. Először a DLC tartalma. Új térkép: Castle Wars - az egyik RuneScape minijáték ihletteÚj…..
Bizony, ma fellövik a szerverekre az első javítást, ami Build 1881 néven fut. Egy szép hosszú listát készítettek a változtatásokról a srácok. Íme. Aki inkább angolul lesné meg ezeket a változtatásokat, annak a hivatalos fórumot tudom ajánlani. Összeomlások/fagyások•…..
A Jagex is érzi, hogy valami nincs rendben a címmel, bár szerintük baromi sokan elégedettek vele. Fura mód a hivatalos fórum teljesen másról árulkodik, ahogy a játékosszám is, hiszen jelen pillanatban 600-an sem játszanak vele, míg a Build and Shoot jelenleg 400 játékost számlál.…..
Túl sok érdekes történés nem zajlik az Ace of Spades háza táján. Huszadikán érkezik az első content pack, vagyis tartalmi frissítés, ám addig is... Amennyiben lenne tippetek egy érdekes témára, amivel foglalkozni lehet, a harmundo@gmail.com címen elérhettek. Addig is…..
Az ember azt hinné, hogy kiadnak egy játékot, akkor a felesleges tartalmakat kigyomlálják belőle. Pláne akkor, ha ezen tartalmak nem valamilyen különleges módon, több száz megás fájlba vannak beásva. Nos, a Jagex nem fáradt pár kép kitörlésével. A fentebbi képeken szemügyre…..
Amennyiben azon AoS vásárlók közé tartozol, akinek nem jött be az új, v1.0-s változat, és szívesebben csapatnál pár kört a v0.75-ös változattal, akkor van megoldás, a Build and Shoot rád is vár. Az oldalt ezen a címen érhetitek el, míg a szerverek listáját itt találhatjátok…..
Nos, bár a játék nem lett túl jó - "veterán" szemmel -, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne vele foglalkozni. Vegyük szemügyre a hat térképet, amin hülyére lőhetjük egymást. Először jönnek a képek, amik talán nem tűélesek, de majd igyekszem javítani rajta. Sorban ezek a…..
Ma már egyszer kifakadtam, hogy mekkora fos az új AoS, ígérem, ez a poszt nem erről szól, sőt. A Jagex közzétett egy új blogbejegyzést, amiben a játék közeljövőjéről beszéltek. Itt olvashatjátok angolul is a dolgokat, ha nekem és a magyar fordításomnak nem hisztek. December…..
Nos, akkor következzenek a beígért gameplay videók. Kezdjük rögtön egy érdekes darabbal, a srác egy 1.8GHz-es processzorral és 2GB rammal állt le AoS-t tolni, a balga... saját bevallása szerint 10-15 FPS-e volt. Köszi Jagex, jár a pacsi. A második anyag egy olyan embertől…..
Nem sok minden, sajnos nálam gyakorlatilag játszhatatlan a cucc, ha 4-nél többen vannak egy szerveren, pedig jóval az ajánlott gépigény felett vagyok, és közben olyan játékokat játszottam végig az elmúlt hónapban, mint a Serious Sam 3 vagy épp a Deus Ex: Human Revolution. Bővebben…..
Jelentem, sikerült megszerezni a játékot, eddig nagyjából két órát tudtam vele játszani. Elöljáróban annyit szeretnék mondani, hogy az Ace of Spades v1.0 nem az az Ace of Spades, amit eddig ismertünk. Egy teljesen új játékélmény, teljesen új játék. Hogy ez mennyire jó? Első…..
Ace of Spades Hungary Játékmódok 2012.12.12 15:01:47
Bizony, nem csak kasztok lesznek az "új" Ace of Spades-ben, de játékmódok is. Mivel eddig ezek valahogy nem kerültek szóba, ezért itt az ideje - még ha csak pár óra is van vissza a megjelenésig - előkapni őket. Diamond Mine: Adott egy bánya, ami tele van gyémánttal, az a csapat…..
Ő egy tipikusan átlagos tagja a csapatnak. Nincs játék, amiből kimaradhatna, variálni nem lehet rajta nagyon. Életcélja nem más, mint az ellenfelek távolról való meggyilkolása - módszeresen és jéghideg vérrel. Az erről a figuráról szóló videó még szinte ropog, hiszen csak…..
Akik szerették a 80-as, esetleg a 90-es évek akciófilmjeit, azok tudják, milyen figura a The Commando. Igazi izomagy, mindene a fegyver, lőni szeret, halomba górálni a hullákat. Ilyen figura lesz az Ace of Spades kommandósa is. A róla szóló videót ezen a nem igazán szent helyen…..
Az Ace of Spades nem a szokványos osztálynevekkel operál. Mivel ma érkezik meg a játék Steamre, ezért úgy döntöttem, hogy pótolom az elmaradt karakterismertetőket. A sort a rakétaember nyitja, ami a nevét a hátán található jetpackről kapta. A végtelenbe és még annál is…..
És itt az utolsó kaszt is, a Marksman, vagyis a mesterlövész. A Miner, a Rocketeer és a Commando mellett tehát még a Marksman bőrében bújhattok holnap. Az Ace of Spades szerda este 7 órától lesz elérhető Steamen, remélem már tűkön ülve várjátok a percet és az órát. ..
Természetesen az ígéretem ismét nem sikerült betartanom, de cserébe itt egy új videó, ami a Commando kasztot mutatja be. Ez egy igazi harci kaszt, lévén a szájában szivar, kezében pedig egy minigun figyel. ..
Egészen kiváló este ez az Ace of Spades rajongók számára. Nem csak hogy a játék hivatalos megjelenési dátumáról hullt le a lepel, de bemutattak a srácok egy új videót is, ami a Rocketeert mutatja be. UPDATE: És akkor persze kifelejtettem, hogy a program 10 euró lesz, tehát szűk…..
Sajnos magánéleti elfoglaltságok miatt egyelőre nem jutott időm kivesézni a Miner karaktert, de ahogy a mondás is tartja, ami késik, az nem múlik. Láss csodát, most bekövetkezett a pillanat, amire remélhetőleg mindenki epekedve várt már... Na szóval, az Ace of Spades-ben több…..
A Jagex végre valahára egy mozgóképes anyagot is közzétett. A videó mintegy másfél perc hosszú, és tele van játékrészletekkel. Végre! Ideje volt már, azt kell, hogy mondjam. Holnap egy részletes ismertetőt is közzéteszek a Minerről, vagyis a bányász karakterről, addig is…..