Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ozmonda

339 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Igen ismét szerepeltünk a televízióban, és most megismerhető kis családom is :-)  ..
  Most a kalapokról írok, ha már ez egy kalap blog :-) A szombati királyi esküvőn minden hölgy kalapban jelent meg, ahogy az illik. A férfiakat most nem méltatom mert épp nincs miért. Az idén is Stephen Jones és Philip Treacy vitte a prímet, ahogy mindjárt látni is fogjuk, de jelentős szerepet…..
Itt és most kissé kikelek magamból.. megint!! Annyiszor elmondtam már, hogy a nemesi kodifikáció igen komoly szabályrendszer! Ennek felel meg, hogy a királyi családba bekerülőknek nemesi címet adományoz az uralkodó, ezzel emelvén ki a pórnép sorai közül. Így lett Cambridge hercegnője Kate…..
Ma londoni idő szerint délben Harry herceg és Meghan Markle egybekeltek. Igazi csemege a kalaprajongók számára. Csodaszép darabokat láthattunk Stephen Jonestól, Phillips Treaceytől, a Jack and Jill műhelytől is...
    Az időjárás miatt áttettük a Vl. Tavaszváró Kalapkommandónkat! Új időben: 2018. április 12. délután kettőtől! A helyszín a tervezett: Budai Arborétum  ..
  "Bepasizni", például, vagy "becsajozni", többnek lenni, beszélgetni, feltűnni, figyelmet felkelteni... főleg valaki figyelmét :-)     Te miért hordasz kalapot?  ..
Eljött az ideje :-)   Ozmondaként megtalálhatnak most már a Patreon felületén is!   Akkor a viszontlátásra ott :-)   Üdvözlettel: Ozmonda..
  Tegnap a Gazdálkodj Okosan közben loptam magamnak itt-ott pár percet és hirtelenfotóztam. Ez lett az eredmény:..