Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rollingspider

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jövő kiszámíthatatlansága legalább akkora lutri, mint önkéntes felelősségvállalásra bírni egy gettóparancsnok szimpatizáns szurkolótábort. Ilyenre sajátjai kenyerét kétoldalon vajazó kormánypárt jövőt nem építhet, sokkal célszerűbb tutira menni. Ezért a Dohánylakáj…..
Végre ismét rájött valaki, hogy az Uralból nem csak choppert lehet készíteni. Az amerikai Icon után most az ukrán Dozer Garage gurított egy nagyot, de tőlük már láttunk hasonlót: ugye, emlékeznék meg a Dnepr customukra? Az orosz bokszer úgy lett teljesen különböző az eredeti…..
rollingspider 2013.05.06 22:33:49
@Moto-Cat: Ma szaladgáltam a városban az enyémmel..

Még több ural: ural.hu
Az Adófizetők Napja alkalmából készült fenti táblázatunk a magyar gazdaság talán legnagyobb problémáját segít megérteni. Egy tisztességesen bejelentett dolgozó adóterhelése jelenleg 60-70% közötti. A 100%-hoz érkezés előtt is rájöhetnénk, hogy ez a szint már vicc. Nem…..
rollingspider 2012.07.02 23:43:35
@kovi1970: Szia! Lehet, hogy viccelődtek....Igazad lehet. Rémlik ilyesmi nekem is.
De én elhúzok augusztus végén...
Mint ahogy sokan eddig is elmentek és fognak is...
Nagyon úgy érzem, egy olyan réteg távozik az országból, aki jelentősen hozzá tudna járulni az adóbevételekhez, de az országnak meg mintha nem lenne érdeke megtartani őket.
Magamból kiindulva, igen, elegem van ebből a kilátástalanságból, sarcból ami itt megy. Többek között ezért is döntöttem úgy, feladom mindazt amit itt elértem és tovább állok...