Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matykooo86

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma megkezdődtek a tárgyalások Rómában Bonucci és Pepe részéről az új olasz bundabotrány jegyében. 10:40-kor volt helye először megtenni a vádalkukat, egyik játékosunk (ügyvédje) sem élt ezzel az opcióval, valószínűleg kivárásra játszanak, megvárják mi lesz Salvatore…..
Máté napokig hívotatta a GTR futárszolgálatot, amire végül kinyögték, hogy elveszett a Vaterán rendelt 40 ezer forintos Galaxy telefonja. Egyéb információt nem tud kiszedni belőlük. Április 15. óta viszont felemelkedett a vagyon elleni bűncselekmény értékhatára 50 ezer…..
matykooo86 2012.07.02 13:05:16
@Kellemes Zérókomponista: Persz értem én, ezért írtam, hogy ez az én privát véleményem... mindenki döntse el, hogy postázni akar vagy futározni, vagy akárhogy... ezt csak leírtam, hogy nekem nem volt eddig velük gondom.

Egyébként futárral sem (GLS,DPD,PPS) bár ez a futárcég még most hozott volna először nekem csomagot...
matykooo86 2012.07.02 18:42:19
@Kelpo: Lejáratás szaga van? Soha ilyen meg nem fordult a fejemben eddig, de most, hogy ez így alakult nem érdekel, hogy milyen vélemény alakul ki a cégről. Felőlem aztán lejáratásnak is lehet nevezni.

Ami tény nincs meg a csomagom, 40ezer forintom van oda. Az is tény, hogy csak ezt hajtogatják a telefonban, hogy mivel nem volt értéknyilvánítva így 10ezer forint jár vissza... Megnéztem az ászf-et, fogok rá hívatkozni természetesen(vagyis a feladó, mivel ő áll kapcsolatban a futár céggel, én sajnos csak a szenvedő alany vagyok), de nem kell magyaráznom, hogy valamilyen hülye szöveget kapásból vernek rá, hogy ne nekem legyen igazam. Elhiheted, ha 1 héttel később kaptam volna meg, akkor se érdekelt volna, de legalább kijött volna, de így... Neked is ajánlom figyelmedbe a vaterán lévő fórumot (Az aukciók topicon belül a velük foglalkozó rész), nem én találtam ki az ott is leírtakat, és nem is buzdítottam senkit, hogy járassa le a céget, de az pl.: hogy komplett 4db-os felni szett tűnik el, ill. telefonok laptopok folyamatosan! Akkor az talán jelent valamit nem?

Az meg, hogy sajnáltam rá a pénzt... Soha, ismétlen soha nem történt velem ilyen, pedig tényleg kaptam és feladtam már több 100 csomagot/küldeményt (csomagként, ajánlottként, sima levélként is ki, hogy kérte, és én hogy kértem őket), illetve ha kapok 1 héten 3-4-5 küldeményt, és SOHA nem történt még velem ilyen, akkor miért duplázzam meg a saját költségemet? Szóval lehet ezt venni smucigságnak is, de innentől kezdve én is meggondolom, hogy mire és hogyan kérek esetleges biztosítást.
matykooo86 2012.07.03 17:15:43
Nos mai nap törtnése:

Elmentem a debreceni raktárba (ami egyébként nem Debrecenben van, hanem mellette egy kis községben, és nem is raktárról beszélünk, hanem egy tök átalgos családi házról, és egy teljesen átlagos családról, nem is tudom miért vártam valamilyen normális raktár kinézetű dolgot)

A csomagomat Sarkadról vették fel, elvileg a szarvasi depóba bekerült aznap amikor felvették esze 10körül, másnap reggel 10körül került át Budapestre és az volt az utolsó állomás, a debreceni elosztóba már nem került le...

A hölgy elmondása szerint feltűnően sok a Vaterás csomagok eltűnése, tehát a saját megrendeléseik közül alig-alig van ilyen eset, viszont a vaterás küldemények közül pedig elég sok!

Illetve az is kiderült, hogy azért 10ezer forint csak a kártérítés, mivel ez Vaterafutár szolgáltatás, tehát a GTR ászf-je nem érvényes erre a szolgáltatásra... hanem a vaterafutár ászf-je érvényes rá... hiába egy és ugyanaz a cég a kettő mégis így van megoldva (Vagy talán a vaterának szállítanak és dolgoznak be? erról foglalmam nincs)

Ebből kifolyólag így megvan miért tűnik el sok vaterás csomag, mivel ha X-100ezres dolgot szállítatsz benne és nem kéred a biztosítását akkor is csak 10ezer forintot kapsz vissza... szóval így egész jó buli :)

Ja a diszpécser továbbra is egy ütnivaló idióta, legszívesebben felrúgnám "én ebben az ügyben nem vagyok kompetens" csak tudnám akkor ki, ha te nem?