Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bushley

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itt a csütörtök, indulhat a követelőzés! A múlt heti Autóhifik, alfák, szívató navik című adás letölthető formában és videón is elérhető. Meg kell hogy dícsérjem Karottát a múlt heti online facebookos közvetítésért. Az ötlet kiváló, két apró problémát említenék, amin érdemes lenne…..
Bushley 2014.06.11 21:49:29
@jk88: Egy kicsit figyelve a technikára (visszahűtés, hidegen nem tiprás, 10 ezrenkénti minőségi olajcsere stb..) nagyon sokáig tökéletesen működne de nem hiszem hogy kevésbé lenne időtálló mint bármilyen más manapság személyautókba gyártott turbómotor....
Winkler mekkázik egyet, majd szakmai vita robban ki a stúdióban és mindezek tetejébe jönnek az agresszív tehenek és a csodát kereső olvasók. Az Égéstér 122. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Belsőség Ahol nem lopnak 2014.05.27 10:16:03
Üdvözlök mindenkit Indiából. Kicsit megkésve ugyan, de jelentkezem e rövid, második résszel. Kérem, mielőtt még elhamarkodottan kommentelni kezdene, olvassa el ezt a pár sort és/vagy nézze meg sorozatunk első részét. Ők a kétkezi munkások egy építkezésen. Falusi, egyszerű…..
Történetek a múltból, Fuser-gate és egy kis BMW. Valamint a vásárolt érettségik. Az Égéstér 120. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Reggeli mellé fogyasztottam egy kis autóversenyt. Mostanában amúgy is koplalókúrán vagyok, pláne, mióta a gyömrői vasasnál ráálltam a mérlegre én is és kiderült, hogy ha fémből lettem volna, akkor már egész szép összeget érnék. Úgyhogy most nincs kaja, csak napi egyszer…..
Vajon mibe érdemes még most befektetni, hogy pár év múlva megtollasodjunk? Opel? Ford? BMW? Érdemes ezzel foglalkozni? Mindeközben lecsap a P-rendszámokra a NAV. Csak nem így kellene. Az Égéstér 118. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Szigorúan véve egy ilyen autó mindenhez elég. De ha nagyon sok pénze van, akkor a faraghat egy Ferrariból is valamit. Valami dolgot. ..
A blogposztok kegyetlenek. Ha nem lennének, kellemesen összefolyna az idő, és én is letagadhatnék egy-két évet, mint az idősödő nők. Fejből nem tudtam volna megmondani, mikor szántam rá magam, hogy szétkapjam, de pechemre letámasztottam ide egy-két mérföldkövet, csak hogy most…..
Novoth Tibi nem készült, Winkler autója ellenben igen. És elindult vele haza. De mi történt azután? És egy kis filmnézés. Az Égéstér 112. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
TComment Némettől használtat? 2014.02.27 14:18:41
Mítoszok és a valóság, szakadt gumik és csodás autók. Szórakozzon velünk! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. Az adás direktlinkje.  ..
Bushley 2014.02.27 15:13:27
@srank: Bandi említette hogy szemezgetet vele de a vérezne a szíve ha ki kéne rá csengetni több száz rongyot egy esetleges szervízszámlára. Az adagolós egyszerűbb technika, jó alternatíva lehet. Tulajdonosok közötti elégedettség-, "szeretemazautómfaktor" elég magas.. : )
Bushley 2014.02.28 00:22:18
@srank: Teljesen igazad van de én is nehezen tudom beleélni magamat mások helyzetébe a 182centimmel és ~80kg-os testtömegemmel.

@Stump András: Köszönöm a linket, olvastam bár itt megemlíteném hogy a VP44 általában lehalt már 200e km-en belül, amit ha cseréltek újra -már pedig jobb helyeken erre cserélték mert fiatal volt a vas- akkor többet nem igazán kell, tehát az ebből adódó kockázat minimális. Valós 200e km futott dízel E46-t pedig nincs, vagy csak aranyárban. (Más kérdés hogy az itt megspórolt forintokat el lehet tapsolni a magyar utakon 18"-os felnivel szétvert futóműre.)

@Winkler Róbert: A Cougaros festős storyt pár képpel egyetemben megírod majd a Belsőségre? Mikorra várhatjuk?
Mostanában, amióta Kati korábban jár dolgozni, mint régen, hetente általában háromszor, néha többször is én viszem a kölköket suliba. Sebaj, így legalább a Foltos is rendszeresen megtornáztatja a tagjait, mert a motor és a tesztautók miatt az utóbbi bő két hónapban nem ment…..
Önök emlékeznek az első sebességgel kapcsolatos élményükre? Arra, amikor először irányítottak egy gépet, és mentek gyorsabban, mint arra két lábon képesek lettek volna? Jól tippelek, ha azt mondom, hogy ez egy biciklihez köthető? Van, aki megunja, és motorra ül, más autóba…..
Belsőség Hippiből lett kőműves 2014.01.30 18:12:56
Esténként szorgosan mosogattam a Szimplában, napközben az egyetemen voltam, a kieső időben pedig a használt autókat böngésztem. Megvolt még a csúnya, de hálás rongytetős Corsám, de én buszt akartam. Volkswagen Transportert, T2-est. Faros Transporterek. Jól látszanak a különbségek Az első…..
Cikkünk nagy port vert fel, ideje egy kicsit csillapítani a kedélyeket és eloszlatni egy-két tévhitet. És telefonáltunk is! Az Égéstér 104. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
Belsőség Ezer 2014.01.23 17:34:07
Lassan hat éve, 2008 április 8.-án jelentkeztem először saját nick alatt, szerzőként a Belsőség-blogon. Az volt az első poszt, melyet én írtam és én is raktam be egy kettővel ezelőtti blog.hu adminfelületen. Az eltelt hat év alatt lettem kommentelőből külsős, majd immáron…..
Egy igazán húsos konc. Nézzék meg jól, mi ez? Marmonkanna? Úgy néz ki, sőt, mi több: abból is készült. Nézzék, van működő betöltője, folyadékot is képes befogadni, tisztességes fémből készült, súlya is van, ahogy kell. Egy húszliteres marmonkanna-alapú gurulós…..
Zách Dani egy nagyon mókás és szórakoztató taggá nőtte ki magát a Totalcaron belül. Azon felül, hogy szórakoztató srác, kiderült, hogy Eros Ramazotti munkásságának nagy rajongója. Winklernek sem kellett több, így azonnal levette a Cose della vita akkordjait, majd hetek teltek el…..
Csótány (Blattaria). Minden tömbház rettegett ellensége. Undorító, fröccsenve szétkenődő, gyorsan szaporodó és mindent megzabáló, pfej! Pedig a csótány valójában a természet egyik legzseniálisabb szerkezete (300 millió éve fejleszti), olyan túlélőképességgel, amelyről a…..
Bushley 2013.12.22 21:01:07
Szegény Rudit, hagynátok meghalni?! Hát van nektek szívetek? Nekem van.. :)
s29.postimg.org/5sxgvglh2/IMG_20131222_205544.jpg

Ps.: Tudom kicsit gagyi de a Zutolsó pillanatban jutott eszembe hogy nélkülem táplálék lesz belőle. :(
Bushley 2013.12.22 21:02:41
@Bushley: Én ráadásul el is késtem de sebaj HolySmoké' legalább király! Gratula MŰ-höz. :))
Bushley 2013.12.23 09:55:00
@ommm: Ohh, remek, köszönöm szépen!
Mire hazaér Rudi már berendezett lakosztály fogja várni! :)
A Mercedes márkanév szinte szinonimája a prémiumnak. Nem véletlenül. Amit csinálnak, azt a lehető legátgondoltabban, legjobban kidolgozva teszik, legyen szó luxusautóikról, AMG sportmodelljeikről, vagy akár teherautóikról. És nincs ez máshogy a naptáraikkal sem. Nemrégiben…..